Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Annak padlam jak przeczytalam o tej lornetce hehe
i zaraz mi sie przypomnialo jak ja w tamte lato o 3 w nocy latalam po domu z mopem za tym wielkim zielonym konikiem polnym
bo gad wlazl mi do domu i siedzial na oknie a co najgorsze zaczal mi "grac" w srodku nocy
myslalam ze na zawal padne
hehe a dwa dni pozniej pojechalam zamowic siatki do okien zeby nigdy wiecej mi nic nie wlazlo
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
muminka83 wrote:U nas w Polsce nigdy nie ma na nic pieniędzy. Pieniądze znajdują się jedynie na te Poselskie diety tych pasożytów.
No niestety. A babka w Niemczech jak bylam u ginekologa, polka ale od 30lat siedzi tam, to galy na mnie wytrzeszczyla ze u nas sie tego nie daje chocby profilaktycznie.👩🏻32l.
Hashimoto, mutacja PAI-1 homo
👨🏻31l.
Niskie parametry nasienia.
🔸10.11.2022 - punkcja (4 ❄️❄️❄️❄️)
🔸8.12.2022 cb 💔 16.02.2023 cb 💔 27.04.2023 cb 💔
🔸FET 9.06.2023 ✨ 6dniowy 4BB (embryoglue, AZH)
3 i 4dpt ⏸️
10dpt beta 284 🥳 prog 49.4
12dpt beta 732 😍 prog 33.3
14dpt beta 2015 🤩 prog >60
17dpt GS 7.5mm 🥰 jest pęcherzyk ciążowy i żółtkowy!
27dpt CRL 7mm 🥰 jest serduszko ❤️
9+2 CRL 2.69cm, ASP 174 🥰
13+2 CRL 7.5cm, Pappa niskie ryzyka, wszystko idealnie ❤️
17+3 waga 197g, mała księżniczka. 🧚♀️🥰
21+3 II prenatalne ok, 400g szczęścia 👣
25+1 740g małej akrobatki 🤸♀️
29+1 1250g dzieciątka ♥️
33+2 2050g ❤️
36+0 2700g ❤️
38+2 3270g ♥️ czekam na Ciebie 🎂
40+1 poród sn, 23 lutego nasza gwiazda jest na świecie 🥰🥰🥰 3.5kg, 57cm 🤸♀️
👦🏼2013r.
👧🏼2016r. -
Laski czytam was cały dzień ale nie mam siły nawet pisać
te upały mnie wykańczają
-
NIEPOKORNA wrote:annak,
Obejrzyj film Labor PainsNaprawdę dobry i jest tam motyw takiej książki
O nieee...
Zawsze mi ktoś te najlepsze pomysły kradnie
Hehe, dzięki! Obejrzę!NIEPOKORNA lubi tę wiadomość
-
arien wrote:alinalii, mnie też, serio. Już nie wiem co ze sobą zrobić. Własnie oglądałam prognozę i ma tak być do końca przyszłego tygodnia! Tak sobie myślę, że może da się do tego przyzwyczaić?
Powiem Wam, że mnie też to dzisiaj wykańcza. Czuję, że mam aż spowolnienie intelektualnie. Miałam pisać teksty na moją stronę www i nic mi nie idzie. Chyba mi zwoje mózgowe przegrzało...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 19:54
-
nick nieaktualnyArien, dzięki ale ta fotka to zasługa dobrego fotografa
Na żywo nie jest niestety tak dobrze
Lubię to zdjęcie bo to kadr z mojej ślubnej sesji, którą fajnie wspominam
Ktoś tu wcześniej pytał o przepis na ciasto, więc podajęBiszkopt piekę według tego przepisu: BISZKOPT GENUEŃSKI CZEKOLADOWY
Ja mam formę 28 cm, więc robię z 1,5 porcji. Krem to po prostu litr śmietanki 30% ubitej na sztywno ze śmietanfixem, sokiem z jednej cytryny i cukrem pudrem. Cukier puder według uznania, zależy jak słodki lubicie krem
Gotowy biszkopt kroję na pół, na dolną część wykładam ok 1/3 kremu a na niego układam maliny. Na maliny rozprowadzam kolejną 1/3 kremu i przykrywam drugim blatem. Wierzch pokrywamy pozostałym kremem i ozdabiamy malinami. To wszystko do lodówy bo zimne najlepsze
Ciasto żadna filozofia, najważniejsza kwestia to trzymać się przepisu z kwestii smakuGotowe ciasto wygląda tak:
Niestety obecnie mam w lodówce jakieś marne resztkiarien, Est, Karolina@, domiii, d'nusia lubią tę wiadomość
-
Laseczki podziwiam Was za siły pisania tutaj, czytam Was na bieżąco.
Nie mam siły na nic. Jeszcze mi moja Ginekolog dzisiaj napisała, że mogę zamienić Bromergon na Diostinex (8 tabletek 360zł) ale nie ma dobrych badań że jest bezpieczny w ciąży. Więc chyba będę musiała przecierpieć do 12 tyg z bromergonema strasznie mi ciężko.
Chciałabym mieć tyle energii ile Wy naprawdę mam nadzieję, że wszystkie złe rzeczy niebawem mnie opuszczą!
-
Est wrote:Annak piszesz bloga?
Nie, jeszcze nie
Chodziło o stronę www mojej firmy, którą właśnie rozkręcam. Właśnie muszę przygotować treści na tę stronę, ale za nic mi to nie idzie... -
nick nieaktualnyArien - loki moje, u mnie cała rodzina ma kręcone włosy, i rodzice i rodzeństwo
Kiedyś ich nie lubiłam (znaczy się włosów, nie rodziny
) ale z wiekiem się pogodziliśmy. Za to mój 19-letni brat cały czas prostuje bo ich nie znosi
Ja do ślubu miałam upięte bo miałam na głowie opaskę i nie pasowały rozpuszczone. Za to sesję ślubną miałam dwudniową i na części zdjęć mam upięte a na reszcie rozpuszczone.
annak - nie ma problemu, zapraszam w każdej chwilijakby co to mam jeszcze arbuza i melona w razie jakby ciasta brakło
Renka88 - zobaczysz, szybko zleci. Ja jeszcze tydzień temu nie mogłam się z łóżka podnieść przez całe dnie. Na szczęście czuję się coraz lepiej i na pewno Ty też niebawem wydobrzejesz
Karolina@ - możesz jeść wszystko, co jest zrobione z pasteryzowanego mlekaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 20:27
-
Dziewczyny katastrofa właśnie po kąpieli się balsamuję patrzę a tu na cyckach male świeże rozstępy
jestem bardzo smutna
-
A.Kasia - u mnie rodzice mieli takie mega krecone wlosy. Tata wyłysiał a mamie zaczely sie bardzo prostowac po ciazy z bratem, a jak urodziła mnie to w ogole niewiele jej juz zostało. Ciekawe czy i mnie moje malenstwo pozbawi kreconych włosów. Moj brat tez takie ma i jego dzieci rowniez. Wygladaja jak aniołki
I tez nienawidzilam kiedys włosów swoich, strasznie. Ale to dlatego, że od przedszkola do liceum wszyscy wytykali mnie palcami i przezywali od owiec, baranow, szopow, chopinow, mopow i innychDopiero jakoś w liceum ludzie zaczeli mowic, że fajne wlosy mam i sie z nimi polubilam
Ja sie zastanawialam przed slubem co by zrobic z włosami, jak uczesac i co począć z okularami - wydawalo mi sie ze tak glupio w okularach a soczewek nigdy nie uzywalam i podobno przy mojej wadzie nie bardzo mogę. I sprawę rozwiązał mój kochany mąż, który powiedział, żebym poszła w rozpuszczonych bo są sliczne i takie kręcone, że własnie nic nie trzeba robic. A jak uslyszal ze nie chce okularów to tak sie oburzyl i zbulwersował, że co to ma znaczyć ze bez okularów, że one takie seksowne, ze ja tak dobrze w nich wygladam, że jak będę bez to on mnie za żonę nie wezmie
I mialam rozpuszczone wlosy oraz okulary na nosie ku uciesze mojego ukochanego i suma sumarum calkiem się dobrze czułammuminka83, A.Kasia lubią tę wiadomość