Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
aleście duuuuuuużo dzisiaj naskrobały, jejku chyba nie nadrobię.
Ja dzisiaj miałam okropną noc o 3 rano obudził mnie koszmarny ból głowy taki rozrywający, z tego bólu aż wymiotowałam, ponad 30 minut spędzilam całując toaleteOd kiedy jestem w ciąży czegoś takiego nie przeżyłam nawet podczas przeziębienia w zeszłym tygodniu... Eh mam nadzieje że z końcem 12 tygodnia siły mi wrócą i odejdą wymioty i te bóle głowy.
I zacznę się w pełni cieszyć naszym małym fasolkiemz super samopoczuciem
Miałyście może podobną sytuacje z bólem głowy?
-
Myślę, że na słaby sen wpływa i ciąża i pogoda. U mnie jest w kratkę, jedna noc w miarę, jedna fatalna. No ale każda ma przerwę na siku i jeszcze ze dwie, wykorzystuję je, żeby wziąć leki, które muszę brać na czczo
Est, trzymam kciuki. Ja też jutro mówię, ale tylko mojej szefowej. -
nick nieaktualnyMadzialena90 wrote:aleście duuuuuuużo dzisiaj naskrobały, jejku chyba nie nadrobię.
Ja dzisiaj miałam okropną noc o 3 rano obudził mnie koszmarny ból głowy taki rozrywający, z tego bólu aż wymiotowałam, ponad 30 minut spędzilam całując toaleteOd kiedy jestem w ciąży czegoś takiego nie przeżyłam nawet podczas przeziębienia w zeszłym tygodniu... Eh mam nadzieje że z końcem 12 tygodnia siły mi wrócą i odejdą wymioty i te bóle głowy.
I zacznę się w pełni cieszyć naszym małym fasolkiemz super samopoczuciem
Miałyście może podobną sytuacje z bólem głowy?
Madzia polecam Ci nadrobić strony 222-223 bo historia walki AnnaK z szerszeniem jest przezabawna
Est - trzymam kciuki za jutro
Jak któraś ciekawa jaki mam wielki brzuchol to niech zajrzy do mojego pamiętnika bo dodałam tam fotkęKurde, niby na wadze kilogramy stoją a brzuch jak w 5 miesiącu... Nie wspomnę o cyckach, z powodzeniem mogłabym zastąpić Pamelę w Baywatch
-
A.Kasia wrote:Madzia polecam Ci nadrobić strony 222-223 bo historia walki AnnaK z szerszeniem jest przezabawna
Est - trzymam kciuki za jutro
Jak któraś ciekawa jaki mam wielki brzuchol to niech zajrzy do mojego pamiętnika bo dodałam tam fotkęKurde, niby na wadze kilogramy stoją a brzuch jak w 5 miesiącu... Nie wspomnę o cyckach, z powodzeniem mogłabym zastąpić Pamelę w Baywatch
WOW!! ale super wyglądasz! śliczny brzuszek, widać, że maluch się ewidentnie rozpycha! -
Karolina@ wrote:Kurde, to ja już zgłupiałam z tymi serami. W ogóle z jedzeniem. Jedni mi mówią, że dany produkt można jeść, inni że nie wolno...
Czyli fetę spokojnie mogę jeść? Oooo jak dobrze, bo ją uwielbiam
Ja nie mogę, ale tylko dlatego, że zawiera ogromne ilości soli.
Jakbym nie była na diecie to pewnie bym mogła -
Dziewczyny, zaszalałam dzisiaj! ale tak maksymalnie
poszłam do centrum handlowego kupić sobie jakieś buty sportowe albo baletki, bo ja 95% butów to szpilki... i kupiłam 4 pary!
to chyba z radości, że tam ten mały człowieczek we mnie rośnieA.Kasia, Est, Karolina@ lubią tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:Jak któraś ciekawa jaki mam wielki brzuchol to niech zajrzy do mojego pamiętnika bo dodałam tam fotkę
Kurde, niby na wadze kilogramy stoją a brzuch jak w 5 miesiącu... Nie wspomnę o cyckach, z powodzeniem mogłabym zastąpić Pamelę w Baywatch
Kasiaaaa,
Ależ Ty laseczka jesteś!!
Avatarowe zdjęcie wcale nic nie przekłamywało!
Wow!
I do twarzy Ci (w sensie - do ciała) z tym brzuszkiem!
Chce-my wię-kszy! Chce-my wię-kszy!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 21:40
-
nick nieaktualny
-
Est wrote:Domii a jakie buty kupiłaś ?
jedne takie sandałki
http://www.eobuwie.com.pl/japonki-mel-by-melissa-mel-special-ii-sp-ad-31532-black-beige-51496.html
drugie baletki tylko, że czarne z jasnym kwiatkiem
http://www.eobuwie.com.pl/baleriny-mel-by-melissa-mel-pop-viii-sp-ad-31538-pink-beige-51716.html
trampki takie za kostkę i drugie ala trampki na koturnie
spłukałam się, ale jestem szczęśliwaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 21:49
A.Kasia, Renka88 lubią tę wiadomość