Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
M+M+? wrote:A ja rycze. Rycze tak jaj nie ryczałam od wielu lat.
Zerwałam się na płacz synka i rana mnie bardzo rozbolała. Skutkowało to decyzją, że trzecią noc z rzędu oddajemy synka na oddział noworodków. I teraz rycze. Mam takie wyrzuty sumienia, że zaraz oszaleję. Która matka by tak postąpiła. Jestem pewna, że jestem jedyna taka na tym forum. Jak sobie pomyślę o jego pyszczku i kwileniu, to łzy zalewają mi całą twarz. A i tak nie dzwonię żeby go mi oddali. Bo wiem, że nie dam dziś rady. Wszystko mnie boli, sutki to ogień. Może to i lepiej, że go tam dokarmią to mu masa nie będzie tak lecieć? Jeny oszaleję zaraz.
A to wszystko jeszcze zeszło się z informacją, że dziś zmarła moja babcia. Śmierć i życie.
Sory, ale musiałam to z siebie wypluć. Może teraz zasnę.
Kochana zbieraj sily musisz sie troszke oszczedzac spokojnie malutki poczeka az mama sie lepiej poczuje.
Bardzo mi przykro moje kondolencje.sciskam I odpoczywaj I dbaj o siebie[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
M+M, nie zamartwiaj się :* Na pewno dobrze się nim zajmą, a Ty przez ten czas wypoczniesz i jutro będziesz miała siły, by zająć się synkiem.
Ja też pierwszą noc w szpitalu spędziłam bez dziecka, byłam w pokoju z dziewczynami, które zostały matkami po raz drugi i one nie brały dzieci na noc, bo chciały odespać po porodzie. I było mi jakoś głupio brać mojego malucha do siebie. Też mam przez to ogromne wyrzuty sumieniaAle byłam u niego kilka razy tej nocy i smacznie spał. Na pewno Twój też pięknie będzie spał tej nocy
-
Kochane, 6 marca o godzinie 00:17 na świat przyszedł nasz syn Aleksander
56 cm, 3500 kg, SN, 10 pkt
poród rzeźnia i armagedon, ale daliśmy radę
opis porodu już wkrótce
Gośśś, Tunia.a, Miśken90, baassiia, salomea, d'nusia, aaagaaatka, M+M+?, Teresa1992, kleo2426, Karolina@, Viera Yves, Mania1718, foxica, Madzialena90, edyś, Kajola, Renka88, She86, krówka_muffka, Falon, domiii, Izoleccc, Love_life, Kate84, RudyTygrysek, Hannia123, Vira, Vincent, Paulina2344, Lilou1984, Czarodziejka87, Est, Mietka 30:), Andriel, skowroneczka87 lubią tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Love life, salmea dziękuję Wam za słowa otuchy. Jakoś w tym całym płaczu udało mi się zasnąć. Teraz wstaję żeby się już szykować się na spotkanie z moją kryszynką. Tęsknię za nim przeokrutnie. Może ta noc byłs mi potrzebna żeby to sobie uświadomić. Mam nadzieję, że po obchodzie będzie decyzja o naszym wyjściu. Ha wtedy nie będziemy mieć pokus by go na noc gdzieś oddać, bo teraz powinien być cały czas z nami. Musimy się poznać
Love_life, Lilou1984, Est lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kokaina gratuluję!
Falon nie martw się ją tu pewnie też do końca zostanę
Wczoraj jak stałam przy gotowaniu obiadu to czułam takie jakby napieranie głowy na szyjkę, było to dość bolesne. Czy to jakieś pierwsze objawy?Kokaina lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
Ja się dziwnie dzisiaj czuje
W sumie to już wczoraj wieczorem było średnio, bo się przejadłam trochę obiadem. W nocy kiepsko spałam, strasznie mi ręce cierpły i wstałam mega opuchnięta +1kg na wadze od wczoraj
Jeszcze jakieś inne dziwne objawy, no ale nic, wypiłam teraz sporo wody, może wrócę do normy zaraz.
-
nick nieaktualny
-
Kokainko serdecznie gratulacje
6 marzec moja data wymarzona
(może i moja ale nie syna
)
M+M+ nie obwiniaj się i nie myśl że źle zrobiłaś. Synek był pod dobrą opieką, nakarmiony i przewiniètyTy jesteś po operacji i czas do rekonwalescencji jest niezbędny a Ty nie musisz się katować tylko korzystaj z pomocy
Dzisiaj masz już lepszy humor co mnie cieszy bardzo, pewnie już tulisz swojego szkraba
Falonku jak widzisz mamy tu sporo uparciuchów którzy wcale nie zamierzają wychodzić o czasie więc spokojnie dogoniszpoza tym ja się nigdzie nie wybieram i pewnie po porodzie tez tu będę zaglądać
Miłej niedzieli kobietyM+M+?, Kokaina lubią tę wiadomość
[/link]
-
Kolejne Mamusie wyłoniły się na horyzoncie - cudownie! Gratulacje!
Ja dzisiaj rozpoczynam 37t+0d i wg belly ciąża donoszona
Pytania mam do Was...
Czy prowadzicie jeszcze samochody?
Czy szykujecie jakieś jedzenie żeby zamrozić i mieć w razie W gdy nie będzie czasu robić obiadu?
Kate84, d'nusia lubią tę wiadomość
starania od 11.2013 I IUI 19.04.2015II IUI 02.07.2015
Marcel
[/link]
ponowne starania
I IUI 22.03.2017 -
ksanka wrote:My też jeden dzień w wanienke, drugi tylko wacikami cialeczko.
A jak wasz kikutek? Odpadł już?
Nie, jeszcze nie, ale ładnie się goi wiec liczę ze za kilka dni go nie będzie.a Wasz?
a Kochana, te ćwiczenia interaktywne to skąd wzięłaś? Bo brzmi super! Ja z Miłoszem jeszcze nie miałam takich.
a co do kupek to sprawa bardzo indywidualna - i 2 i 5 na dobę na tym etapie sa okmoże przesadziłam z tym 8-12, ale koło 6 na pewno u mnie jest. zaczęłam się zastanawiać teraz czy to nie biegunka, ale nie ma innych dolegliwości czy podejrzanych objawów, więc wzięłam to za normalne przy KP...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 10:41
ksanka lubi tę wiadomość
-
Synusia już mi oddali
Chyba się mnie wystraszył bo od płaczu cała buzia spuchnięta.... Co do Piotrusia jest decyzja o wypisie, teraz czekam na lekarza który podejmie decyzję co do mojej osoby. Ale wczoraj lekarz wykonujący operację rekomendował wypis.
Kocham go bardzo!Madlene.:), domiii, Mania1718, Kate84, Hannia123, Lilou1984, d'nusia, Czarodziejka87, Est lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Wczoraj mnie tak straszyło, a dzisiaj noc idealna, nawet pół skurczyka mnie nie obudziło hihih:) Jutro wizyta i muszę przedłużyć l4, a tak doktorek był pewny że nie będzie potrzeby.
Viera Yves wrote:Pytania mam do Was...
Czy prowadzicie jeszcze samochody?
Czy szykujecie jakieś jedzenie żeby zamrozić i mieć w razie W gdy nie będzie czasu robić obiadu?
Miałam zamiar zrobić kilka obiadków i zamrozić, ale u mnie to nie możliwe zawsze M. wszystko zje bo smakuje i wyciąga z zamrażarki to zrobiłam na kolacje
P.S Polecam Wam na dzisiejsze leniwe popołudnie fajny film "Diabelska przełęcz", jak dla mnie bardzo wciąga, można się oderwać od myślenia kiedy urodzę, lub czy wszystko w porządku.
-
domiii wrote:a Kochana, te ćwiczenia interaktywne to skąd wzięłaś? Bo brzmi super! Ja z Miłoszem jeszcze nie miałam takich.
Domii wtrące swoje zabawy jeszcze nie wypróbowane ale mam zamiar je wdrożyć po narodzeniu malutkiej: https://dzidziusiowo.pl/niemowlak/pielegnacja-i-rozwoj/121-zabawy-z-niemowlakiem-0-3-miesiace
domiii, Est, ksanka lubią tę wiadomość