Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Andriel spokojnie do rozpakowania zostało nas jeszcze 60 marcówek
Ja też jestem z końca listy, miałam pessar na szyjke 1 cm od 30 tc i też narazie nic się nie zapowiada u mniePoza tym masz jeszcze 1,5 tygodnia do terminu
W najgorszym wypadku urodze tak 29-30 marca, czyli tak tydzień po terminie ginek będzie kazał przyjść na wywołanie jak nie ruszyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 15:01
Andriel, Tunia.a lubią tę wiadomość
Natalia27.03.2016
-
Foxica i Mietka sorka,ze nie bylo mnie dzis na ktg na karowej ale...wczoran 6.03o 15:00 urodzilam Wojtusia 3370gram 54cm 10pkt.porod sn z malym nacieciem i zzo. Jak wyglada porod to niektore marcowko-lutowki wiedza
nie ma co straszyc kolezsnek
na karowej nie mieli miejsc i wyslali mnie na inflancka i jestem zadowolona.
Karolina@, Andriel, Dorka87, baassiia, Karmelek211, Kajola, A.Kasia, d'nusia, Czarodziejka87, Renka88, Madzialena90, RudyTygrysek, TaRRa, edyś, domiii, ksanka, kleo2426, Love_life, Mania1718, Teresa1992, foxica, She86, alinalii, Izoleccc, Viera Yves, Vincent, Madlene.:), salomea, perła ziemi, Lilou1984, Falon, Mietka 30:), M+M+?, Robaczek89, Paulina2344, Karka, Hannia123, Kate84 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnypap86 wrote:Foxica i Mietka sorka,ze nie bylo mnie dzis na ktg na karowej ale...wczoran 6.03o 15:00 urodzilam Wojtusia 3370gram 54cm 10pkt.porod sn z malym nacieciem i zzo. Jak wyglada porod to niektore marcowko-lutowki wiedza
GratulacjeZdrówka dla Was!
-
nick nieaktualny
-
hej jestem już po wizycie i tak:
mam rozwarcie na 2cm, masaż nieprzyjemny ale znośny mam do was pytanie: czy lekkie krwawienie po tym masażu jest normalne? pytam bo własnie byłam w łazience a tam niespodzianka i krew....
według pomiarów dna miednicy nasza córeczka waży około 3600 wiec w sam raz także mała wychodź
Pap86 gratulacje kochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 16:03
d'nusia, Love_life, Teresa1992, Mania1718 lubią tę wiadomość
-
Madzialena90 wrote:hej jestem już po wizycie i tak:
mam rozwarcie na 2cm, masaż nieprzyjemny ale znośny mam do was pytanie: czy lekkie krwawienie po tym masażu jest normalne? pytam bo własnie byłam w łazience a tam niespodzianka i krew....
według pomiarów dna miednicy nasza córeczka waży około 3600 wiec w sam raz także mała wychodź
Pap86 gratulacje kochana
U mnie krwawienia nie było, tylko brunatne plamienie. Ale krwawienie podobno jest ok.d'nusia, Madzialena90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pap, wzięłaś nas z zaskoczenia, Ciebie Wojtuś chyba też
Serdecznie gratuluję i życzę wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i syneczka :*
Muminko, Tobie też należą się ogromne gratulacje. Cieszę się, że wszystko z Wami dobrze, a Judytka to taka piękna kruszynka
Ja dzisiaj miałam wizytę i teraz siedzę i myślę. Waga Uli może nie jest jakoś specjalnie imponująca - nieco ponad 3200 g, ale z pomiarów wyszło pani doktor, że główka mniejsza niż barki no i mogą przez to wystąpić komplikacje. Biorąc pod uwagę obciążony wywiad bardzo się tego obawiam. Ginka zaprasza do siebie do szpitala - oddalonego od mojej miejscowości o 60 km - na cesarkę. Jeśli jednak poród będzie z zaskoczenia i będę rodzić "u siebie" no to loteria albo wezmą pod uwagę moje i mojej ginki obawy, albo każą rodzić na siłę ryzykując tym samym zdrowie mojego dziecka. -
Gratulacje dla Nowych Mam
Ale tu piękny i stały wysyp
Nadrobię Was jak sie bardziej ogarniemy, a póki co króciutko co u nas.
Witamy się po pierwszym dniu w domkuMaleńki grzeczniutki i śpioszek, co troszkę irytuje dziewczynki, które stale pytają kiedy się obudzi
A teraz nie mogą sie doczekać kąpania Małego
A u mnie początek nawału, także szykuje się walka z piersiami.
Buziaki dla forumowych Cioć :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 16:25
d'nusia, Madzialena90, RudyTygrysek, foxica, Kajola, Mania1718, Andriel, Izoleccc, Karolina@, Kate84 lubią tę wiadomość
-
pap86 wrote:Foxica i Mietka sorka,ze nie bylo mnie dzis na ktg na karowej ale...wczoran 6.03o 15:00 urodzilam Wojtusia 3370gram 54cm 10pkt.porod sn z malym nacieciem i zzo. Jak wyglada porod to niektore marcowko-lutowki wiedza
gratulacje!! witaj Wojtusiu!![link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :*