Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przyjmą przyjmą
izoleccc trzymamy kciuki dzisiaj za przyjęcie planowe i jutro za cc.
a dzisiaj ktoś rodzi planowo?czy czekamy na niespodziankę?
Madzik90 jakieś wieści?
ja dzisiaj jak na mnie wstałam wcześnie (9.00), pełna energii po tym jak położyłam się po 3:) dzisiaj mam zaplanowane trochę przyjemności
Najpierw kawka i lunch z przyjaciółką a potem pomykam na manicure i depilacje woskiem w ramach przygotowań do porodu
niecierpliwa ale Ty się biedactwo namęczyszwspółczuje. co Ci z tym bólem spojenia lekarz powiedział?
tez mnie wczoraj jedna strona brzucha pobolewała. no i coraz częściej twardnieje mi brzuch (raczej bezboleśnie)
-
Lilou mam czekać na wizytę jutrzejsza ale powiem Ci że już mam dość. Boli mnie dosłownie wszystko. W dodatku mój mąż ma grypę i chyba udzielił mi się jakiś wirus bo mam okropne mdłości...
Nie wiem czy tylko ja tak okropnie znoszę tą końcówkę?
W dodatku boję się o każdy objaw porodu bo i tak mały jest miednicowo i mam CC zaplanowane a do szpitala 45km i w razie bóli muszę szybko jechać żeby małemu nic się nie stało. Bo przecież stópkami mi nie wyjdzie...Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
dzien dobry !!!
dziś w nocy odpadła nam pępowina !!!
i dziś mamy 1 TYDZIEŃ!!!Lilou1984, kleo2426, domiii, Renka88, Nataszka2200, edyś, Izoleccc, d'nusia, Karka, TaRRa, krówka_muffka, ksanka, foxica, She86, M+M+?, aaagaaatka, Kajola, salomea, Falon, Hannia123, MeAmerie, Est, Madzialena90, Paulina2344, Karolina@ lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa no niestety ta końcówka jest najgorsza... dolegliwości męczą, spać ciężko
ale mam nadzieję że szybko nam zleci
do Twojego 23 też już nie tak dalekona pewno synek będzie współpracował i nie zrobi rodzicom psikusa wcześniej!
te mdłości to może przez to że się stresujeszja też wczoraj jak zasypiałam i myślałam sobie o dniu CC to czułam jak mi serducho zaczyna szybciej walić
zdrówka dla męża! niech się szybko kuruje do dnia 0
-
Witajcie dziewczyny! Witam się w 40 tygodniu!
Widzę, że nie jestem sama z dolegliwościami, też wszystko mnie boli
Wizyta w sobotę zobaczymy co tam się dzieje, strasznie mnie boli pachwina i półdupek ;/
skacze na piłce i nic kompletnie nic się nie dzieje ;/
Strach przed porodowy się nasila, ale chce mieć to bardzo za sobą!
Miłego dnia dziewczyny!
Porodówkowe mamusie trzymam kciuki!
d'nusia, baassiia, Mania1718, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
Renka i Lilou jak dobrze wiedzieć że nie tylko ja się stresuje. Dla mnie to wszystko jest takie nowe ... Nigdy nie miałam żadnej operacji a w sumie CC to operacja.
Dodatkowo stresuje się że wszystko w ciągu jednego dnia tak się zmieni
Ale to chyba normalne.Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
nick nieaktualnyEhhh ale sobie zrobiłam "dobrze"
wczoraj wieczorem chciałam się trochę ogarnąć w kroku i na brzuchu. Maszynką się bałam więc wzięłam krem do depilacji, żeby było bezpieczniej. I tak sobie zjechałam skórę przy samej cewce moczowej, że aż krew poszła
boli i piecze jak cholera, ledwo siedzę. Nie wiem jak przeżyję jutro dezynfekcję i cewnik
-
Dzień dobry
Witam się w zaczętym 39 tygodniu. Osiagnelam moja wyznaczona granicę,mogę rodzic. A więc Lusiu wychodz już
Ja jak wkroczylam w 9 miesiac zaczelam puchnac... obrączka juz dawno zdjęta, a teraz to nawet skarpetki cisnaa więc łącze sie z Wami w bólu dziewczyny...
Jutro idziemy jeszcze na ostatnie usg zeby dowiedzieć sie ile Kluseczka waży.
Milego dnia, ktoś dzis rodzi?jeśli tak to powodzenia!
d'nusia, Mania1718, perła ziemi, kofeinka, Karolina@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja siostra sobie Łucję zaklepała już jakieś 3 lata temu:)
U nas stanęło na Anielce:)
Zamówiłam z tej firmy whisbear ptaszka zamiast misia - bardziej nam pasuje do koncepcji pokoju i jestem zdegustowana jakością wykonania. Zabawka jak za takie maleństwo nie jest tania i spodziewałam się czegoś zdecydowanie lepszego. Jak mała troszeczkę podrośnie to obawiam się, że te skrzydełka poodrywa. -
salomea wrote:Heh, ja też miałam zaplanowane paznokcie i pedicure przed porodem, ale Młody był szybszy
Dziewczyny karmiące piersią,czy wy też tak macie, że Wasze dzieci śpią po pół godziny-godzinę w ciągu dnia i ciągle chcą jeść? Mój Jasiek pobił dziś samego siebie, nie śpi praktycznie od trzech godzin, tzn. budzi się i je i je, i je... Nie sądzę, że się nie najada, bo je nawet 40 min. Już sama nie wiem czy to skok rozwojowy (ale on ma dopiero 2 tyg.) czy kolka czy co...
A i od wczoraj Zosia zaczęła dostawać probiotyki na koleczki - biogaia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 11:33
-
pytanie do dziewczyn które karmią i pirsią i mlekiem modyfikowanym,
podajecie witamine K i D dodatkowo? -
Napalilam sie jak szczerbaty na suchary i go***. Rozwarcie na 2,5 palca, na oddziale brak miejsc i Polozna kazala wrocic jutro juz na pewno. Moja ginekolog jednak twierdzi ze z takim rozwarciem mogę jeszcze pochodzic, jutro mam sie pokazac na IP i juz nie wiem czy tniemy czy nadal czekamy.. Kazdy mowi co innego a ja juz swiruje! Mam jeszcze zrobic usg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 12:02
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;*