Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
00.23 14.marca przyszedł na świat SN mój śliczny synuś NATAN
Waga 3660
domiii, baassiia, Kaarolina, ksanka, foxica, ciri22, perła ziemi, Madzialena90, d'nusia, muminka83, kleo2426, Czarodziejka87, Sówka_83, Marietta, TaRRa, edyś, RudyTygrysek, Viera Yves, She86, krówka_muffka, Karolina@, Est, skowroneczka87, Lilou1984, Falon, Kokaina, Renka88, Madlene.:), Hannia123, Karka, M+M+?, aaagaaatka, Andriel, Izoleccc lubią tę wiadomość
[/link]
-
13.03 o 2:50 przyszła na świat Milena
57 cm, 3340 gram. Urodzona sn, poród podobno szybki i spawny. O 0:30 zjechaliśmy na porodówke z patologii ciąży.
Teraz moje pytanie z prośbą o rade za 100 punktów
Czy to normalne że sutki tak bolą podczas karmienia??? Moja Mała to istna pijawka, a suty bolą strasznie...baassiia, foxica, perła ziemi, Madzialena90, d'nusia, Mania1718, Kaarolina, muminka83, kleo2426, Czarodziejka87, TaRRa, edyś, RudyTygrysek, Viera Yves, domiii, She86, Karolina@, krówka_muffka, Est, skowroneczka87, ksanka, Lilou1984, Kokaina, Hannia123, Karka, M+M+?, aaagaaatka, Andriel, Izoleccc, Renka88 lubią tę wiadomość
-
Mania , Marlena Gratulacje dla Was i pozazdrościć szybkich porodów
P.s. Mnie moja mama ciśnie żeby zamiast Mikołaja był Natan, bardzo ładne imię ale z mężem juz jakieś 7 lat temu postanowiliśmy , że jak kiedys będzie syn to będzie Mikołajem
Madzialena90 i Mietka30 Trzymamy kciuki i czekamy na infoprzy okazji chętnie poczytam opinii NT karowej.
Miłego dnia
Mania1718 lubi tę wiadomość
-
O wow! I Witam się w skonczonym 38, a rozpoczętym 39 t.c.
od kiedy wiem, że blizniaki byłam przekonana ze od conajmniej 2 tygodni będę już po wszystkim, ot jak dobrze w maminym brzuszku ..
Madzialena90, d'nusia, Mania1718, muminka83, kleo2426, edyś, Est, Viera Yves, Lilou1984, Falon, Hannia123, Karka, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMania,Marlena -gratulacje.
Dziewczyny padam na pysk doslownie. Oliwka obudzila sie o 1na karmienie. Dostala cyca i w kimono. Za to o 4:30 ponowna pobudka i daje cyca co monent,bujan,nosze i udaje mi sie mala uspic na 15minut. Aktualnie przenioslam sie do salonu by małejdac cyca na kanapie w pozycji siedzacej i oczywiscie Oliwia przysneła ale co momentotwiera oczy by skontrolowacczy jestem. A moj mazspi sobie w najlepsze. Ech-marzy mi sie jedna cala noc bez pobudki. Nie pamietam kiedy taka mialam bo praktycznie cala ciaze mialam nocne wycieczki do toaletyMania1718 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mania ogromne gratulacje !!:*
Witamy Natanka:*
Zdrówka dla Was:*
Marlena gratulacje!!:*
Milenko witaj:)
Madzialena i Mietka kciukasy&&
Powodzenia na wizytach:)
Jeny ja codziennie się zastanawiam kiedy się zacznie poród i kiedy zobacze mojego synka
Miłego dniaMania1718 lubi tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Madzialena90 wrote:Mania gratulacje.
ja dzwonilam do szpitala mam przyjechac na 10 ale nie na wywolanie tylko na kontrole ja zwariuje i osiwieje na co oni ku......a czekaja?
-
Marlena wrote:13.03 o 2:50 przyszła na świat Milena
57 cm, 3340 gram. Urodzona sn, poród podobno szybki i spawny. O 0:30 zjechaliśmy na porodówke z patologii ciąży.
Teraz moje pytanie z prośbą o rade za 100 punktów
Czy to normalne że sutki tak bolą podczas karmienia??? Moja Mała to istna pijawka, a suty bolą strasznie...
super! oby takich błyskawicznych porodów jak najwięcej!
Gratulacje!
tak, sutki mogą boleć na początku baaardzo dopóki się nie dopasujecie z Córą. smaruj jakąś maścią z lanoliną. ja polecałam Medela Purelan, nie miałam praktycznie żadnych problemów!