Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej laseczki:*
Witam się z wami po tygodniowej nieobecności z powodu braku neta.
Gratuluje wszystkim świeżo upieczonym mamusiom!
Lista rozpakowanych mamuś już jest prawie kompletna, a ja nadal w tyle
W sobotę miałam tp i nic...Falon, jestem chyba niezłą Twoją rywalką co do zamknięcia listyd'nusia, Falon, She86, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
Vira wrote:Teresa1992- przykro mi ze mała nie moze byc z Toba. Sama wiem co przezywałam jak mi Oliwke zabrali tuz po porodzie na kilkanascie godzin. A u Ciebie tyle dni osobno - nawet niechce sobie wyobrazac jak Ci smutno bo sie zaplacze. Chciałam Cie tylko pocieszyć-mała na pewno wie ze jestes jej mamą.Zna Twoj glos i zapach poza tym Twoj dotyk jest na pewno inny i duzo przyjemniejszy niz poloznych. Jedyne co Ci moge doradzic to zebys duzo do małej mówiła i śpiewała podczas wizyt na oddziale noworodków.To element ktory ona zna dokladnie i na pewno poczuje sie bezpieczniej.
W sumie to dlaczego mała tak długo w odosobnieniu? Co z laktacją?Nie bedziesz karmic ?
Przepraszam, że dopiero teraz ale mało co mam czas wejśc tu poczytacdziękuje za miłe słowa;* Dałyśmy radę, i już jestesmy ze soba cały czas
a Alicja dlatego była w odosobnieniu bo urodziła się z zapaleniem płuc
a że na oddziale noworodków nie ma teraz odwiedzin to dlatego nie mogłam byc z nią cały czas
Z laktacja u mnie kicha, karmię mm jedynie jak uda mi się coś odciągnąc to jej podaje.
-
nick nieaktualny
-
U mnie też cisza. Ale psychicznie dziś totalnie do bani. Dziś mam wciąż myśli, że ja się do tego absolutnie nie nadaję
Wszyscy wokół widzą mnie doskonale w tej roli, a ja chyba zaczynam panikować jak jakaś wariatka i sama jestem o to na siebie wściekła. Mąż przyszedł sobie zadowolony z piwka i jakby dziś coś się działo to chyba jadę sama taksówką. Wszystko mnie wnerwia aaaaaa!!!!!!
Czy ktoś miał/ma tak na końcówce??? Czy tylko mnie dziś ta psycha tak siada:-/
Czekam na jutrzejszy lepszy dzień, pewnie wszystko przejdzie... ObyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 22:45
-
nick nieaktualny
-
Ehh dziewczyny ja też mega doła załapałam wieczorem...
Oby jutro a właściwie dziś było lepiej
Teraz zasnąć nie mogę i leże i myśle
Dziś 40t+4 jestem kolejną "rywalką"do zamknięcia listy:p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 00:27
Filip 28.03.2016
-
Kobietki zaraz ktg, kąpiel i powiedzą mi o której CC. Odezwę się zapewne już po albo najpóźniej jutro
P.S: dobrze że jestem w szpitalu bo dziś rano śluz gęsty z nitkami krwi.domiii, salomea, Falon, She86, M+M+?, Hannia123, d'nusia, Czarodziejka87, Mania1718, Madlene.:), edyś lubią tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
Falon i mnie też takie dni bywaja. Ostatnio coraz częściej. A co do tego piwka to mój mąż też ma cały czas ochotę ale wie że nie może bo mamy 50 km i godzinę jazdy do szpitala to za taxi sporo by wyszło
dziś pół nocy nie przestałam brzuch robił mi się twardy tyle razy ze przestałam liczyć. Pewnie po wczorajszej ciepłej kąpieli. Dziś też tak zrobię. Może pomoże