Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja widziałam zdjęcia tych bliźniaków i chyba jedno ma zespół Downa
Smutne to wszytko. Już nie wiem, jak tą babą skomentować.
Ludzie się oburzają, gdy ktoś weźmie zwierzaka, a potem chce zwrócić. A tu? Kobita sobie wymyśliła dziecko, a teraz klops, bo nie ma jak wychować. I tak jak muminka83 pisała jakie te dzieci będą mieć dorosłe życie. Pewnie w rodzinie zastępczej za parę lat wylądują, bo wynikało z tego, że nie ma rodzeństwa nawetA jeszcze jak to jedno dziecko rzeczywiście ma zespół Downa, to to go zechce?
Swoją drogą to Pani doktor z filmu, to grzmiący głos rozsądku, obalający tezy o tym, że niby było to naturalne poczęcie.
Ja własnie wstałam, przespałam chyba z 3h, mnie też upały nie służąw nocami nie dosypiam, a tylko na weekendzie można odespać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 15:56
-
Hello Dziewczynki. Ja dziś dostałam wysypki od słońca
grrrrr. Nigdy tak nie miałam. widocznie Fasol nie lubi tego i koniec!!!! Także żegnam słońce!
Dziś na obiado-kolację szaszłyki z grillammmmm nie mogę się doczekać!!!
w czw badania prenatalne. Już odliczam dni.
Miłego dnia !! Pamiętajcie o dużych ilościach wody!!!!
-
Magda lena wrote:no ja już od ok.10 dni zero objawów ciąży... dobrze, źle? sama nie wiem. Czułabym się pewniej gdybym miała mdłości
he he he he
mam to samo, często zastanawiam się czemu nie mam żadnych mdłości ani wymiotów
Może jeszcze za wcześnie... sama nie wiemmuminka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKofeinka ja nie mialam wymiotow az do tej pory,ale nie raz podchodzilo mi pod gardlo;D jej jak strasxnie goraco,krece sie z jedego kata w drugi,pic sie chce jesc nie bardzo,dzis wyciaglam krokiety warzywne i sobie pozniej wszamie;D
kofeinka lubi tę wiadomość
-
A mi przeszlo plamienie. Dziewczyny czy moze to oznaczać ze ten cholerny krwiak sie wchłonął? Za to mdlodci rozhulały sie na dobre, masakra jakaś jak nie urok to sraczka a gorąco jak w piekle, mieszkam na poddaszu i temp. W pokoju aktualnie 34 stopnie no Sajgon jakiś. Byle do jesieni
A.Kasia, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Właśnie wróciłam z plażowania. Kupiłam krem dla dzieci z filtrem 50+, wysmarowałam się cała i nawet wykąpałam się w morzu
Aha, wczoraj zrobiłam sobie pazurki. Chciałam Wam się pochwalićRobiłam french po raz pierwszy sama
arien, A.Kasia, muminka83, She86, Izoleccc, Karolina@, Est lubią tę wiadomość
-
Hejka
Normalnie nie mam sily na niccaly dzien leze przed wiatrakiem
My w kwietniu mielismy 3 rocznice slubu, a razem juz 8 lat
Co do tej kobity co urodzila te blizniaki to tez wydaje mi sie to glupie bo zamiast ona je wychowywac to nie dlugo sama bedzie potrzebowac pomocy, a skoro jest aktorka to wydaje mi sie ze "pomocy" nie potrzebuje... bo przeciez aktorzy do biednych nie naleza... A sprawa jest juz tak naglosniona ze ona na pewno niezla kase juz za to dostaje, sprzedala zdjecia dzieci nie dlugo sama sie ujawni i pokarze wiec wydaje mi sie ze dzieki temu juz bedzie ustawiona do konca zycia...
Dziewczyny ostatnio jem ciagle winogron i nektarynkislodkie, czekoladowe dla mnie moze nie istniec, wrecz jest mi po nim nie dobrze
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Witam,
Współczuje z tymi upałamiu mnie przyjemne 26 stopni. Wczoraj poległam spać z migrena o 19.30.
Dzisiaj w pracy od 9 do 17 ale kolejne dwa dni wolne wiec odpoczywam.
Co do woskowania nie ma żadnych przeciwwskazań w ciąży. Woskuje panie aż do samego porodu. Skóra jest wrażliwsza ale nie ma podrażnień jak wosk i wykonanie są dobre
Ja rownież rocznica ślubu w sierpniu dokładnie 16:-) to juz 7 w tym roku. A razem juz w sierpniu będzie 13latmuminka83 lubi tę wiadomość
-
Już mam dość tych upałów. Nie ma czym oddychać. Przez ostatnie lata zauważyłam że albo jest wściekle gorąco albo zimno. Nic po środku.
Apetytu jakby wcale. Dziś przez cały dzień zjadłam jedynie Szklankę koktajlu borówkowo-malinowego-jagodowego oraz jeden mały kotlecik i dwa ziemniaczki. Nie byłam w stanie. Pić piję ale jestem słaba.
Jak tak dalej pójdzie to nie będę czekać na klimę na przyszły rok a zamówię firmę by teraz zrobiła bo inaczej masakra. I tak mamy rozpierduchę w mieszkaniu bo po remoncie instalacji elektrycznej musimy powoli doprowadzić do ładu mieszkanie. W wrześniu planujemy przedpokój i kuchnię a w październiku salon i mały pokoik dla dzieci.
Boże chyba mój będzie musiał iść do TV i zrobić akcję. Żona choruje na chorobę genetyczną zaszła w ciążę proszę o dofinansowanieMoże się uda. A tak na marginesie kiedyś miałam wywiad
w rozmowach w toku odnoście eutanazji.
A.Kasia lubi tę wiadomość