Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj dziewczyny, macie przepiękne brzuszki!!Czytając Was aż się ma banana na ustach, najlepsze momenty jak historia szerszeniowatej osy podglądanej lornetką
Wczoraj byliśmy na działce u kuzyna i niestety jak wróciłam to tak mi niedobrze było,że miałam bliskie spotkanie z muszlą oko w oko:/
Do końca dnia męczyłam się z bólem głowy i bólem gardła.
Dziś jest duuużo lepiej, właśnie wcinam śliwki))
Powiem Wam,że słyszałam że taka temperatura koło 30-33 ma się utrzymać do końca sierpnia....
Mój szkrab 2,5 letni właśnie wyszedł z wanny gdzie się pluskał i krzyczał"jestem rekinem"
Powiem Wam,że zazdroszczę tym dziewczynom co przechodzą przez ciążę i twierdzą,że nie widziały,że są w ciąży.... tak szło im lekko i super, my ciągle myślimy, zamartwiamy i chcemy być ciągle pewne że wszystko dobrze...a tu ciągle niepewności..trzeba byc dobrej myśli,ale ciągle jakieś ziarno lęku wchodzi do naszej głowy...
-
nick nieaktualnyanie93lica wrote:Odebrałam wczoraj wyniki morfologii, obizony hematokryt i hemoglobina a do tego podwyższone p-lcr
Wszystko wskazuje na to ze chyba anemia chce się u mnie zadomowic...;-/
Cześć kochanaanemia nie jest taka straszna jak ją malują i w ciąży występuje często
Bierzesz jakieś witaminy? Krówka dobrze mówi o tym soku z buraka, dobry jest też szpinak, pieczone ziemniaki i fasola. A z owoców suszone morele i śliwki.
Padam dziewczyny, nie ma czym oddychać i aż mi się niedobrze zrobiło od tego gorąca. Dobrze, że ogarnęłam wcześniej dom to już mam spokój. Tylko u nas żniwa dzisiaj i muszę później grilla przygotować dla męża i jego znajomych. A tak bym już spać poszła...anie93lica lubi tę wiadomość
-
krówka_muffka wrote:anielica a ile masz hemoglobiny??? Powiem Ci,że po witaminkach będą lepsze wyniki, anemia potrafi bardzo osłabić organizm, więc lepiej aby Cię nie dopadła. Ja w pierwszej ciąży piłam sok z buraka który poprawiał wyniki
No właśnie najlepsze jest to ze biorę witaminki i wyniki i tak nieciekawe.
A.Kasia, najgorsze jest to ze nie mam apetytu w ogóle ;-((
I czuje się jak by mnie pociąg przejechał...;-/Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 19:50
-
anielica podejrzewam,że właśnie z braku apetytu niska hemoglobina...nie przejmuj się tym, trudno, jeśli nie możesz zjeść to lekarz przepisze ci żelazo i na pewno wyniki się poprawią...samopoczucie u mnie też kiepskie, myślę że spora w tym zasługa pogody...
anie93lica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale się tu dziś u nas wieczorem wyciszyło. Chyba wszystkie nas dobił upał.
Dobrej nocy! Trzymajcie się. Już za chwilę kolejny dzień. Jeden dzień bliżej naszego szczęśliwego rozwiązania, na które czekamymuminka83, Renka88, arien lubią tę wiadomość