Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaola mam to samo. Próbuję się ogarniać a tu w kółko coś. Mąż przed pracą musi naginać po sklepach, choć i tak juz część zamawiam przez internet.
Dodatkowo kończy remont, bo się nie wyrobiliśmy. Nawet jak bym chciała pomocy mamy, to nie mam jej gdzie położyć spać.
Obiadu nie jadłam od pobytu w szpitalu...zawsze mąż się tym zajmował ale po prostu nie ma czasu.
Jak pomyślę, że jeszcze jutro możemy zostać w szpitalu to łzy mi ciekną.
Jeszcze te cycki matko jedyna. Są chwile że mam dość, ale jak patrzę na Jaska dziubek to na chwilę jest lepiej -
nick nieaktualny
-
Laski a ja mam znowu problem z kąpaniem, w momencie jak ją wkładam do wody tak się zaczyna drzeć jak by ją ze skóry obdzierali. Już próbowałam różnej temperatury wody, mówię spokojnym głosem, głaskam delikatnie i nic jak dotknie wodę jest wrzask.
Renka mi by chyba brakło doby na prasowanieMoje życie obecnie jest podporządkowane małej, dla mnie jest czas toaletę, ewentualnie makijaż taki w 5 minut, posiłki zazwyczaj jem jak sobie przypomnę. Mam plan ze w maju w końcu zrobię sobie dzień "Beauty" , fryzjer, kosmetyczka, i może zakupy a mała spędzi cały dzień z tatą. ( Acha i w torebce laktator co by się gdzieś cichaczem odciągać)
Nakładki na sutki polecam również gorąco, uratowały moje cyce a używałam ich co najmniej dwa tygodnie, miałam bardzo poranione sutki a w nich się pięknie wygoiły.d'nusia, Renka88 lubią tę wiadomość
-
Madlene a próbowałaś wkładać do wody małą owiniętą w pieluszkę tetrową i po mału ją polewać wodą?
Renka ja też jestem osobą która nie lubi gadać. Ja bym mogła cały dzień w ciszy przesiedzieć, taki introwertyk ze mnie. Też mam wyrzuty, że moje dziecko się nudzi ze mną, a co gorsza że się nie nauczy mówić, bo od kogo się słów nauczy jak ze mną ciągle jest
Dziewczyny mnie też dobija zmiana stylu życia, z mojego na "całkowicie poświęconego dziecku". Ale tłumacze sobie, że wiecznie taki mały nie będzie i nie będzie potrzebować tyle mojej uwagi i mojego czasu, więc "moje życie" wróci kiedyśa teraz ciesze się każdą chwilą, każdym przytulaniem, bo za parę lat powie, że już jest za duży i to obciach jest
więc pomarudzmy sobie na forum, bo po to ono jest a i tak róbmy to co robimy
paola87, M+M+?, Renka88, Izoleccc, She86, Est, Andriel lubią tę wiadomość
-
Martka89 wrote:Bassia byłam dzis u otolaryngologia bo tak nakazała mi pediatra po tych objawach mojego malucha. Ma ostre Obustronne zapalenie ucha i skierowanie do szpitala. Jak powiedziałam o tych objawach to nie miała watpliwości z czym mamy do czynienia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 18:25
-
Martka mi moze jutro tesciowa zalatwi wizyte u ordynator na oddziale niemowlecym. Normalnie az mi sie slabo zrobilo, po tym co napisalas.
Pisz prosze jaka u Ciebie sytuacja, boje sie teraz o malo bardzo.
A czy u Ciebie maly ma goraczke?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 18:59
-
Neonatolog na oddziale zdecydowała ze z uwagi na to ze ma powyżej 1 mca mozemy spróbować leczyć doustnie. Wracamy do domu z recepta. Oby sie nie myliła...mowi ze to b częste u niemowląt. Leje sie z cyca i zalał sobie trąbkę słuchowa ktora u niemowlat jest szeroka
ehh...
-
widzę że nie tylko ja niedojadam (a jak jem to suchy chleb z serem),
i nie mam czasu skorzystać z wc ...
ehh , minie to zobaczycie -
Dzieki Martka za info, no ja jak jurro nie zalatwi mi tesiowa tej wizyty, to I tak popedze do szpitala, niech sprawdza co z mala.
Kurcze jak dobrze, ze jest to forum, przynajmniej nie zyje w nieswiadomosci I nie bede czekac z mysla ze moze to normalne