Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kazda z nas ma podobne odczucia Tez sie boje jak cholera Od dwoch dni mnie kluje w podbrzuszu, raz z lewej, raz z prawej a raz w centrum
do wizyty jeszcze tydzien
Nastraszylyscie mnie dzisiaj z tymi kontrolami z zusu Tez mam prace biurowa i poki co mam zamiar pracowac po 4h dziennie ale za jakis miesiac chcialabym sobie zaczac odpoczywac i skupic sie tylko na sobie i dzidziusiu -
nick nieaktualnyHej dziewczyny:) życzę spokojnych 9 msc, mam nadzieję że limit nieszczęść na tym wątku wyczerpany:)
PS: Robaczku myślałam ostatnio o Tobie, bardzo ciesze się że Wam się udałotrzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie!
Grudniowa Mamusia;)Izoleccc, Est, baassiia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam do konca pazdziernika okres probny i chcialabym go przepracowac normalnie. Potem do świąt na pół etatu i na zwolnienie
Co do wizyty to ja też cały czas się stresuję zwłaszcza, że jestem tak daleko od domu. Mam tylko nadzieję, że za te 3 tygodnie zobaczę kawał fasola i pięknie bijące serduszko -
nick nieaktualnyChyba muszę tu porządek zaprowadzić bo za dużo smutków i nerwów ostatnio
Wszystkie współczujemy Marcysi, wiadomo że żadna z nas nie chciałaby tego przeżywać ale musimy dzielnie wierzyć, że już żadnej marcowej mamy to nie spotka. Wszystkie dbamy o siebie i robimy wszystko, żeby maluszki zdrowo się rozwijały ale jeśli coś się ma wydarzyć to się wydarzy i nie mamy na to wpływu, więc cieszmy się każdym dniem. Nic nie zmieni, że będziemy siedzieć i obgryzać paznokcie w strachu, że będzie źle. Głowa do góry
Miałyśmy się tu wspierać a nie wspólnie karmić swoje lęki!
Ja dzisiaj przeleżałam cały dzień, aż mnie plecy od tego leżenia boląPopełniłam trochę ciążowych zakupów, aż się boję co mąż powie jak zobaczy wyciąg z konta
Chyba muszę sobie znaleźć jakieś kreatywne zajęcie, szydełkowanie czy coś takiego, bo inaczej za jakiś czas pójdziemy z torbami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 21:08
Dorka87, Est, Renka88, baassiia, Jacqueline, skowroneczka87, She86, muminka83, wiewiórka17, krówka_muffka, Martita88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKupiłam te boyfriendy co się nad nimi zastanawiałam kilka stron temu, pidżamę (bo ja nawet w te upały muszę spać w długich spodniach, tak się boję zapalenia pęcherza
), krem z filtrem 50spf i parę takich mało potrzebnych pierdół
No i po przeszukaniu całego internetu i porównaniu składu wszystkich suplementów dla ciężarnych, które zawierają kwasy DHA zamówiówiłam MamaDHA Premium. Lekarz kazał mi albo jeść ryby 3x w tygodniu albo kupić sobie coś z DHA, próbowałam z tymi rybami bo w sumie lubię ryby, ale tak mnie odrzuciło że nie dam rady nic w siebie wmusić. No i trzeba będzie żreć kolejne tabsy, mam już nawet pojemnik z podziałką na leki bo tyle tego jest. Czuję się jak stara babcia
Mam nadzieję, że te ciążowe boyfriendy będą super zajebiste bo wydałam na nie duuuużo za dużo kasy jak na spodnie na kilka miesięcy -
Zgadzam się z Tobą Kasiu w 100%
Na zapas nie ma się co martwić jeśli lekarz mówi, że jest dobrze
Właśnie, pochwal się co kupiłaś
Mam taką samą nadzieję jak Pchełka, że limit nieszczęść wyczerpany
P.S. Ależ ja pisze... Kasia zdążyła naskrobać jużWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 21:35
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Pchelkaa wrote:Hej dziewczyny:) życzę spokojnych 9 msc, mam nadzieję że limit nieszczęść na tym wątku wyczerpany:)
PS: Robaczku myślałam ostatnio o Tobie, bardzo ciesze się że Wam się udałotrzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie!
Grudniowa Mamusia;)
Pchełko, bardzo dziękuję. Jestem bardzo szczęśliwa, że ponownie udało się tak szybko, choć równocześnie mam dużo obaw. Ale koniec trymestru tuż, tuż. -
nick nieaktualnyCo do zakupów to powiem Wam tylko, że jak kiedyś nie lubiłam swojego wzrostu tak teraz jestem z niego zadowolona
Mieszczę się w dziecięcy rozmiar HM a czasem tam mają ładniejsze rzeczy niż w dziale dla dorosłych
A ile tańsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 21:43
kofeinka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ale miałam mega dzień dziś
mąż mnie zaskoczył na maxa będąc w centrum handlowym ciągał mnie po sklepach z ubrankami i akcesoriami dla dzieci
A w jego oczach na widok maleńkich śpioszków widziałam szklanki - cudny to był widok!!!! Ja nie wiedziałam, że on będzie do tego aż tak podchodził, już wariat się rozgląda z łóżeczkami i wózkami
Tatusiem na całego się poczuł chybaEst, A.Kasia, arien, Karolina@, domiii, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Kofeinko, to super wrażenie
, ja z moim byłam na małych zakupach w niedzielę (z myślą o spodniach dla niego i butach dla mnie), a on co chwilę przynosił jakieś body i pajace
Zaszalałam dziewczyny. Dziś kurier przyniósł moją pierwszą ciążową sukienkę, która bardzo mi się podoba. A teraz w przypływie entuzjazmu kupiłam drugą sukienkę, spodnie, koszulę i trzy bluzki, ach i rajstopy ciążowe. Aż do męża dzwoniłam czy totalnie mi odbiło. Pewnie kurier przywiezie mi w środę całe zamówienieA.Kasia, Karolina@, Est, kofeinka, Izoleccc lubią tę wiadomość