Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny melduję, że moje maleństwo jest całe i zdrowe. Rośnie jak na drożdżach - wg. OM jestem w 10+4tc, a wg. USG 11+5tc!
Maleństwo ruszało się mocno, aż moja ginekolog szczerze się uśmiała i powiedziała, że będzie miały wiercipiętek:D Ta wizyta bardzo mnie uspokoiła, psychicznie czuję się lepiej. Nadal mam zakaz na aktywność fizyczną, tzn rower, rolki czy jakieś ćwiczenia dywanowe:( Ale co najważniejsze - dostałam rozgrzeszenie z luteiny i już nie muszę brać tego świństwa!!!! Dostałam też skierowanie na badania prenatalne, będę próbowała umówić się na za tydzień.
skowroneczka87, domiii, d'nusia, Dorka87, arien, Renka88, Est, A.Kasia, Jacqueline, Karka, Izoleccc, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
Ad Badan to moj gin napomknal mi ze niektore mozna zrobic za darmon, np. HIV, czesto tez WZW sa za darmo. Ja chodze prywatnie i naNFZ, ale nie jestem pewna czy potem mi w przychodni NFZ wydadza:/
http://m.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/badania/test-na-HIV-gdzie-zrobic-go-bezpatnie-i-anonimowo_34685.htmlmuminka83 lubi tę wiadomość
-
Karolina@ wrote:Dziewczyny melduję, że moje maleństwo jest całe i zdrowe. Rośnie jak na drożdżach - wg. OM jestem w 10+4tc, a wg. USG 11+5tc!
Maleństwo ruszało się mocno, aż moja ginekolog szczerze się uśmiała i powiedziała, że będzie miały wiercipiętek:D Ta wizyta bardzo mnie uspokoiła, psychicznie czuję się lepiej. Nadal mam zakaz na aktywność fizyczną, tzn rower, rolki czy jakieś ćwiczenia dywanowe:( Ale co najważniejsze - dostałam rozgrzeszenie z luteiny i już nie muszę brać tego świństwa!!!! Dostałam też skierowanie na badania prenatalne, będę próbowała umówić się na za tydzień.
Kochana, cudowne wiadomości!!!muminka83 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny. Zapomniałam Wam napisać, że jak widziałam tego bąbla jak się ruszał, normalnie się poryczałam ze szczęścia...i pomyśleć, że to maleństwo siedzi we mnie dopiero kilka tygodni, a dostarcza mi już tyle emocji i szczęścia
Dziewczyny, które idą w najbliższym czasie na wizyty - u Was też będzie dobrze. Czuję to.
LISTA MARCOWYCH ANIOŁKÓW ZOSTAŁA ZAMKNIĘTA !!Est, domiii, A.Kasia, arien, alinalii, skowroneczka87, muminka83, Karka, Mietka 30:), krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolinko - nawet nie wiesz jak się cieszę, że u Ciebie wszystko w jak najlpeszym porządku
Aż prawie się popłakałam, że wszystko dobrze
Teraz musi być już tylko dobrze i innych opcji prosze nie przyjmować jak lekarz mówi, że dobrzeKarolina@ lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Karolina super wieści
Ja jestem na tym samym etapie co Ty, a za tydzień mam prenatalne. Tylko świruję, rano aż się popłakałam bo mam dziwne przeczucia, nie wiem czy nie iść dziś gdzieś na jakieś usg... Nic mnie nie ciągnie, nie boli, nie kłuje, a widzę że dużo z Was ma takie dolegliwości. Nie czuję się jakbym miała dziecko w brzuszku
Iść na jakieś usg? Poradźcie coś...
Karolina@ lubi tę wiadomość
-
paola, jeśli miałoby Cię to uspokoić to jak najbardziej idź!
Ja mam dzisiaj jakiś przypływ energiiObiad zrobiony, zakupy też, porządek w lodówce. Zaraz ide sciągnąć pranie z balkonu i wstawiam pościel. A i jeszcze sałatkę będę robić
I mus jagodowy z jogurtem
-
paola87 wrote:Karolina super wieści
Ja jestem na tym samym etapie co Ty, a za tydzień mam prenatalne. Tylko świruję, rano aż się popłakałam bo mam dziwne przeczucia, nie wiem czy nie iść dziś gdzieś na jakieś usg... Nic mnie nie ciągnie, nie boli, nie kłuje, a widzę że dużo z Was ma takie dolegliwości. Nie czuję się jakbym miała dziecko w brzuszku
Iść na jakieś usg? Poradźcie coś...
Kochana, mi się nawet śniło to prenatalne, które mam w poniedziałek... bo już się nie mogę doczekać, tym bardziej, że nie mam ŻADNYCH objawów ciąży!
nie ma sensu iść, wytrzymamyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 13:51
Est lubi tę wiadomość
-
uciekłam z pracy i sobie leżę ooo mamo jak cudownie
JUŻ NIE MOGĘ SIE DOCZEKAĆ JUTRA!
domiii, A.Kasia, She86 lubią tę wiadomość
-
Karolina@ wrote:Dzięki dziewczyny. Zapomniałam Wam napisać, że jak widziałam tego bąbla jak się ruszał, normalnie się poryczałam ze szczęścia...i pomyśleć, że to maleństwo siedzi we mnie dopiero kilka tygodni, a dostarcza mi już tyle emocji i szczęścia
Dziewczyny, które idą w najbliższym czasie na wizyty - u Was też będzie dobrze. Czuję to.
LISTA MARCOWYCH ANIOŁKÓW ZOSTAŁA ZAMKNIĘTA !!
Karolina postaram się dostosowaću mnie kolejna wizyta w czwartek
Natalia27.03.2016
-
A.Kasia wrote:A nie myślałaś o NIFTY? To spory koszt, bo coś koło 2500 zł ale ponoć rozkładają na raty no i jest to badanie nieinwazyjne. NIFTY jest jedyną opcją jaką rozważę w przypadku złych wyników USG w 12 tyg. Ale trzymam się myśli (i jakiś głos wewnętrzny mi podpowiada) że wszystko będzie ok.
Powiem Ci szczerze ze nie myslalam nad tym... narazie nic nie planuje i zobacze co mi wyjdzie w usgmam nadzieje ze bedzie ok
za tydzien sie okaze... wtedy bede sie martwic jak cos...
Karolina swietne wiesciby tak dalej
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]