X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • Karka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Belizee wrote:
    Ja tez się boję ale z kolei spacerów. Mały nie chce zasnąć, trochę marudzi a w konsekwencji jest ryk i histeria. Dziś chodziłam w koło bloku bo bałam się ze znowu zacznie płakać. Jak usnal to oddalił się trochę od bloku. Tak mnie stresuja teraz te wyjścia ze jak pada deszcz to czuje ulge ze nie musze wychodzić :)

Mam często podobnie....

nqtk8u69dwbc5hye.png

Córka!!! Kochana Hania :* <3 38+6, 19.30, 51cm, 2760 :)
  • Falon Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    >Ksanko<

Aż mam ochotę Ci zaśpiewać: "40 lat minęło jak jeden dzień! Tralalalala" :-D
    W przyszłym roku ten sam hicior zadedykujesz dla mnie ;-)

A tak na poważnie to ja Tobie i całej Waszej trójce życzę duuużo zdrówka!
    Samych pogodnych dni, wszelkiej szczęśliwości i mnóstwo radości!!! :-)

ksanka lubi tę wiadomość

201604051765.png
  • Karka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksanka - sto lat!! :)

Jacqueline - tak bardzo mi przykro... Trzymaj się ciepło, wierzę, że znajdzie się w końcu rozwiązanie dlaczego tak się dzieje!

nqtk8u69dwbc5hye.png

Córka!!! Kochana Hania :* <3 38+6, 19.30, 51cm, 2760 :)
  • ksanka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacqueline jak mi przykro, a tak liczyłam że tym razem uda ci się. Mam nadzieję że zdiagnozuja ci problem

bl9cuay3kworwxbg.png
  • ksanka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 00:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziękuję za piękne życzenia. Falon twoje w ogóle są rewelacyjne a za rok z chęcią zaśpiewam Tobie temat z 40latka.

Falon lubi tę wiadomość

bl9cuay3kworwxbg.png
  • paola87 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Synek wczoraj ostatecznke zasnął dopiero przed 22, a pobudka była już po 24, zjadł cyca i nie zasnął, trzeba było nosić. Potem pobudka o 4 i zasnął dopiero o 6!!! O co chodzi? Wasze Dzieci też miewają takie wyskoki?

• paola87 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M+M czy już badałaś Synkowi tsh i ft3, ft4?

• paola87 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas 4 dzień bez kupy. Próbowałam rumianku, z butli nie chciał i wypluwał, to zaczęłam mu podawać głębiej strzykawką, wykręcał buzię jakbym mu gów... podawała, a po 10 ml miał już odruchy wymiotne więc odpuściłam. Już nie wiem jak mu pomóc.

• M+M+? Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paola, dziś rano. Wyniki jutro.

• skowroneczka87 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola87 wrote:
    Mój Synek wczoraj ostatecznke zasnął dopiero przed 22, a pobudka była już po 24, zjadł cyca i nie zasnął, trzeba było nosić. Potem pobudka o 4 i zasnął dopiero o 6!!! O co chodzi? Wasze Dzieci też miewają takie wyskoki?

Oj tak, od jakiegos czasu to az strach mnie bierze przed nockami. Jeszcze troche i zapomne jak sie spi. Ostatniej nocy Weronika zasneka kolo 20.30, obudzila sie o 23. Cyc i do lozeczka. Pobudka znow o 0.40. Znow cyc i do lozeczka a ona gada w najlepsze. Na szczescie jakos zasneka sama i obudzila sie o 5.20,a potem 6.30 na stale. Ale to jedna z lepszych nocy ostatnio bo zwykle pobudka od 23 co dwie godziny, a o 3 to juz taka dwugodzinna z gadaniem i szalenstwem w lozeczku. Nie wiwm zupelnie o co chodzi, skad te zmiany u dzieci.

l22ntv73fkix1gof.png

atdcx1hpilxa7usf.png
  • skowroneczka87 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola87 wrote:
    U nas 4 dzień bez kupy. Próbowałam rumianku, z butli nie chciał i wypluwał, to zaczęłam mu podawać głębiej strzykawką, wykręcał buzię jakbym mu gów... podawała, a po 10 ml miał już odruchy wymiotne więc odpuściłam. Już nie wiem jak mu pomóc.

A synek jakos odczuwa ten brak kupy? Jest niespokojny, ma twardy brzuszek, placze, prezy sie itp? Bo jesli nie to nie ma co panikowac. Moja Mala tez ma problemy kupkowe, kupka byla nawet co 10 dni. Ale ostanio zrobila po 3. Moze nie ma materialu na kupke. Mleko matki jest przyswajalne w pelni wiec moze tak byc. Skoro nie pierwszy dzieciaczek tu u nas ma podobne przejscia to nie jest chyba nic zlego. Ale jak sie martwisz to pediatra moze Cie uspokoi.

l22ntv73fkix1gof.png

atdcx1hpilxa7usf.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacqueline Żadne słowa nie sprawią , że poczujesz się lepiej. Chciałam ci jedynie napisać że bardzo ciepło o Was myślę i przytulam. Naprawdę jest mi przykro i nawet nie wyobrażam sobie przez co przechodzicie. :-*

Karka Judytka wydaje z siebie dziwne dźwięki coś połączenie kosmity z niedźwiedziem a przy tym się śmieje. Rozmawia tak do swoich małpek...

Ksanko wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń.

eh a ja czuję się fatalnie.... :( minęło kilka dni a ja psychicznie siadam. Nic mnie nie cieszy. Jestem zmęczona. Bardzo zmęczona...... Jeszcze tylko 2 tygodnie nie licząc tego.... trzeba dać radę. Nie chce narzekać ale mam ochotę by to się zakończyło.... :(

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Falon Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och biedulko nasza :-( Muminko ... Ponad dwa tygodnie w tych okolicznościach to pewnie cała wieczność! Masz prawo być zmęczona i zrezygnowana. Ale nie poddawaj się!!! My tu wszystkie jesteśmy z Tobą i trzymamy mocno kciuki za Twoje leczenie. Ja Ci z całego serca gorąco życzę, aby ten nieprzyjemny czas bardzo szybko przeleciał i nastały cudowne dni. Pisz ile wlezie! Warto wyrzucić z siebie wszelkie negatywne emocje i tym samym przelać je chociażby tutaj na BBF!
    Dużo wytrwałości dla Ciebie!! Buziaki kochana!!! :-* :-* <3 <3 <3

M+M+?, edyś, Izoleccc, d'nusia, Karka lubią tę wiadomość

201604051765.png
  • domiii Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola87, skowroneczka87 czytam i trochę mi lżej, że nie jestem sama... od początku miałam powiedzmy idealne dziecko, sama spałam w nocy, oczywiście z przerwami, ale 2 razy na 10 minut. Od 2 tygodni coś mu sie wydarzyło, wszystko poprzestawiało, budzi sie cześciej, ma 2-3h przerwy i albo gada wtedy albo pełza po całym łóżku, albo jęczy... wczoraj spałam łącznie 3h... co zrobić? jak żyć?

d69c2n0azl70dnw1.png
  • M+M+? Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domiii u mnie to samo... Jak żyć? Ja już właśnie układam się do snu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muminko dasz radę, kto jak nie ty :)
    Mimo wszystko 2 tygodnie szybko zleca.

M, domii witam w świecie niewyspanych. Mam nadzieję, że nie zostaniecie długo. :) ja dla siebie nie widzę nadziei :)

• domiii Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tylko jedno pociesza - że to wszystko minie :) też sie kładę, zobaczymy na jak długo i czy zdążę zasnąć haha dobranoc, buziaki

Izoleccc lubi tę wiadomość

d69c2n0azl70dnw1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja dziewczyny łączę się w niewyspaniu i też się kładę. Dobranoc!

• paola87 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi, ja też szybko lecę do łóżka, żeby pospać choć parę minut dłużej :)

• Falon Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia dziś zasnęła o 20ej. Pierwszy raz tak wcześnie bo zazwyczaj, 21:30, 22ga. Pierwszy raz od niepamiętnych czasów oglądam film z mężem! Ale fajnie :-)
    (właśnie jest reklama :-P )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 22:28

d'nusia, M+M+?, Izoleccc lubią tę wiadomość

201604051765.png
‹‹ 2386 2387 2388 2389 2390 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ