Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Belizee wrote:Ja tez się boję ale z kolei spacerów. Mały nie chce zasnąć, trochę marudzi a w konsekwencji jest ryk i histeria. Dziś chodziłam w koło bloku bo bałam się ze znowu zacznie płakać. Jak usnal to oddalił się trochę od bloku. Tak mnie stresuja teraz te wyjścia ze jak pada deszcz to czuje ulge ze nie musze wychodzić
Mam często podobnie....
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
>Ksanko<
Aż mam ochotę Ci zaśpiewać: "40 lat minęło jak jeden dzień! Tralalalala"
W przyszłym roku ten sam hicior zadedykujesz dla mnie
A tak na poważnie to ja Tobie i całej Waszej trójce życzę duuużo zdrówka!
Samych pogodnych dni, wszelkiej szczęśliwości i mnóstwo radości!!!ksanka lubi tę wiadomość
-
paola87 wrote:Mój Synek wczoraj ostatecznke zasnął dopiero przed 22, a pobudka była już po 24, zjadł cyca i nie zasnął, trzeba było nosić. Potem pobudka o 4 i zasnął dopiero o 6!!! O co chodzi? Wasze Dzieci też miewają takie wyskoki?
Oj tak, od jakiegos czasu to az strach mnie bierze przed nockami. Jeszcze troche i zapomne jak sie spi. Ostatniej nocy Weronika zasneka kolo 20.30, obudzila sie o 23. Cyc i do lozeczka. Pobudka znow o 0.40. Znow cyc i do lozeczka a ona gada w najlepsze. Na szczescie jakos zasneka sama i obudzila sie o 5.20,a potem 6.30 na stale. Ale to jedna z lepszych nocy ostatnio bo zwykle pobudka od 23 co dwie godziny, a o 3 to juz taka dwugodzinna z gadaniem i szalenstwem w lozeczku. Nie wiwm zupelnie o co chodzi, skad te zmiany u dzieci. -
paola87 wrote:U nas 4 dzień bez kupy. Próbowałam rumianku, z butli nie chciał i wypluwał, to zaczęłam mu podawać głębiej strzykawką, wykręcał buzię jakbym mu gów... podawała, a po 10 ml miał już odruchy wymiotne więc odpuściłam. Już nie wiem jak mu pomóc.
A synek jakos odczuwa ten brak kupy? Jest niespokojny, ma twardy brzuszek, placze, prezy sie itp? Bo jesli nie to nie ma co panikowac. Moja Mala tez ma problemy kupkowe, kupka byla nawet co 10 dni. Ale ostanio zrobila po 3. Moze nie ma materialu na kupke. Mleko matki jest przyswajalne w pelni wiec moze tak byc. Skoro nie pierwszy dzieciaczek tu u nas ma podobne przejscia to nie jest chyba nic zlego. Ale jak sie martwisz to pediatra moze Cie uspokoi. -
Jacqueline Żadne słowa nie sprawią , że poczujesz się lepiej. Chciałam ci jedynie napisać że bardzo ciepło o Was myślę i przytulam. Naprawdę jest mi przykro i nawet nie wyobrażam sobie przez co przechodzicie. :-*
Karka Judytka wydaje z siebie dziwne dźwięki coś połączenie kosmity z niedźwiedziem a przy tym się śmieje. Rozmawia tak do swoich małpek...
Ksanko wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń.
eh a ja czuję się fatalnie....minęło kilka dni a ja psychicznie siadam. Nic mnie nie cieszy. Jestem zmęczona. Bardzo zmęczona...... Jeszcze tylko 2 tygodnie nie licząc tego.... trzeba dać radę. Nie chce narzekać ale mam ochotę by to się zakończyło....
-
Och biedulko nasza
Muminko ... Ponad dwa tygodnie w tych okolicznościach to pewnie cała wieczność! Masz prawo być zmęczona i zrezygnowana. Ale nie poddawaj się!!! My tu wszystkie jesteśmy z Tobą i trzymamy mocno kciuki za Twoje leczenie. Ja Ci z całego serca gorąco życzę, aby ten nieprzyjemny czas bardzo szybko przeleciał i nastały cudowne dni. Pisz ile wlezie! Warto wyrzucić z siebie wszelkie negatywne emocje i tym samym przelać je chociażby tutaj na BBF!
Dużo wytrwałości dla Ciebie!! Buziaki kochana!!! :-* :-*M+M+?, edyś, Izoleccc, d'nusia, Karka lubią tę wiadomość
-
paola87, skowroneczka87 czytam i trochę mi lżej, że nie jestem sama... od początku miałam powiedzmy idealne dziecko, sama spałam w nocy, oczywiście z przerwami, ale 2 razy na 10 minut. Od 2 tygodni coś mu sie wydarzyło, wszystko poprzestawiało, budzi sie cześciej, ma 2-3h przerwy i albo gada wtedy albo pełza po całym łóżku, albo jęczy... wczoraj spałam łącznie 3h... co zrobić? jak żyć?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Julia dziś zasnęła o 20ej. Pierwszy raz tak wcześnie bo zazwyczaj, 21:30, 22ga. Pierwszy raz od niepamiętnych czasów oglądam film z mężem! Ale fajnie
(właśnie jest reklama)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 22:28
d'nusia, M+M+?, Izoleccc lubią tę wiadomość