Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas zageszczacz nie wchodzi w gre bo Malama problem z kupkami. Ten syrop co dostala na refluks jest konsystencji kisielu i juz po tym jej jeszcze ciezej zrobic kupke. A na ulewanie tez roznie on pomaga. Niedlugo idziemy na kontrole do pediatry wiec zobaczymy co dalej aleci.
-
skowroneczka87 wrote:U nas zageszczacz nie wchodzi w gre bo Malama problem z kupkami. Ten syrop co dostala na refluks jest konsystencji kisielu i juz po tym jej jeszcze ciezej zrobic kupke. A na ulewanie tez roznie on pomaga. Niedlugo idziemy na kontrole do pediatry wiec zobaczymy co dalej aleci.
Problem z kupkami w sensie że zbyt rzadko je robi???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2016, 22:46
-
Dziewczyny czy wy tez lekko krwawiłyście po ponownym zaczęciu współżycia?
W internecie są różne informacje. Raz czytam że do pół roku może się zdarzyć takie plamienie, a niekiedy żeby się szybko zgłosić do lekarza. Sama już nie wiem co robić. W środę jedziemy na wakacje, a jutro miałabym możliwość podejścia do gina.Natalia27.03.2016
-
Hey dziewczyny. Strasznie spodobały mi się te laleczki http://lalkametoo.pl/
A moja teściowa i mama uważają, że są straszne i wyglądają jak ufo. Teściowa nawet uważa, że mała się takiej wystraszy.
Chciałabym zapytać o Wasze zdanie. -
Wira wrote:Hey dziewczyny. Strasznie spodobały mi się te laleczki http://lalkametoo.pl/
A moja teściowa i mama uważają, że są straszne i wyglądają jak ufo. Teściowa nawet uważa, że mała się takiej wystraszy.
Chciałabym zapytać o Wasze zdanie.Wira lubi tę wiadomość
-
Wira wrote:Hey dziewczyny. Strasznie spodobały mi się te laleczki http://lalkametoo.pl/
Chciałabym zapytać o Wasze zdanie. -
Falon wrote:Hurra, hurra hurraaaa!!! Doczekałam się i ja, Julik po raz pierwszy obróciła się dziś z plecków na brzuszek! W końcu
(3m26d)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 12:37
Falon, edyś, Izoleccc, Kate84 lubią tę wiadomość
-
skowroneczka87 wrote:Tak, choc teraz i tak jest lepiej, bo kupka jest raz na ok. 6-7 dni.
skowroneczka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
annak - super gratulacje i trzymam mocno kciuki!!! :*
p.s. też się wzruszyłam...
Vira - lalki są fajne
Moja Hanka normalnie łapie się i siada w leżaczku, gondoli, masakra, stopuję ją... na macie do tyłu i naokoło lepiej jej wychodzi niż do przodu, na kolanach staje,dupa do góry, opiera się na zabawce i złości...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2016, 18:31
muminka83, d'nusia, Kate84, edyś, KASZKA33 lubią tę wiadomość
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
Czesc dziewczynki dlugo sie nie odzywałam ale jakos tak mi szybko dni mijaja z moimi pociechami . Janek to bezproblemowe dziecko potrafi 2h pobawic sie sam na macie albo lezaczku. Co do ulewan to miałam ten problem miesiąc temu i wszystko bylo zalane do 3 h po karmieniu i pediatra polecila bebilon Ar na ulewania i powiem wam ze po pierwszej butli juz nie ulal ani razu i od tamtej pory nie wiem co to ulewanie. Tez balam się o kupki ale wręcz sie poprawily bo z zielonych zrobily sie piękne żółciutkie i sa 2 razy dziennie wiec polecam zmianę mleka na bebilon ar tylko od razu a nie stopniowo tak zalecila pediatra.
Anna k gratulacjeedyś lubi tę wiadomość