Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry dziewczyny
Ja na samym wstepie pytanie, czy ktoras z Was przy podcieraniu zauwazyla taka gesta, klejaca, o zoltym (lekko wpadajacym w braz) zabarwieniu Dosyc duzo tej wydzieliny bylo u mnie, co jeszcze mi sie nie zdarzylo, stad moj niepokoj -
Renka88 wrote:Cześć Wam Marcowe Mamuśki
Mam koleżankę dentystke i kiedyś mi tłumaczyła że są dwa rodzaje znieczulenia i kobieta w ciąży daje się to słabsze bo czegoś tam nie zawiera, ale w przypadku skomplikowanych i bolesnych przypadków dają też to mocniejsze.
Co do imion to dla dziewczynki mam aż za dużo: Pola,Ada,Maria i Baśka.
Dla chłopca: Aleksander, Tymek i Adaś.
AleksanderA.Kasia, Renka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGośśś, ja się jeszcze w temacie nie orientowałam, ale moja szwagierka 2 lata temu jak była w ciąży to za puchową ciążową kurtkę dała prawie 400zł
W życiu tyle nie dam. Moja zimowa jest z troczkiem w pasie i tak liczę, że jak poluzuję na maksa to jakoś w nią wejdę. A na mniej mroźne dni mam gdzieś u rodziców w szafie taki stary, krótki, trapezowy płaszcz z HM, jeszcze ze studiów
Bez problemu powinnam się w niego wcisnąć z brzuchem.
W sumie jestem już przygotowana na zimne dni, ciążowych spodni mam 4 pary, legginsów chyba z 10. Aby jakiś szerszy sweter sobie w zimę kupię i jakoś przechodzę. A potem wiosna i z wózeczkiem w teren:D:D Can't wait!
Gośśś, baassiia, Vincent lubią tę wiadomość
-
nowe dziewczyny - dzień dobry
dopisałam Was
muminka - wpisałam Cię na 17.03, bo jeszcze nie mamy żadnej z tym terminem
ps. tak sobie myślę, że jest sporo dziewczyn, które są na liście, a w ogóle się nie odzywają... mam nadzieję, że wszystko ok? dajcie jakiś znak życia
a w ogóle to wczoraj miałam dzień wyjęty, bo cały dzień walczyłam z kosmicznym bólem głowyi jedyne co mi pomagało to leżenie w ciemnym pokoju...
-
Ja też zaczynam w październiku ostatnie pół roku studiów... Modlę się żeby mi do października przeszły te wymioty , bo teraz leże sobie w domu , jeżdże do babci na obiadki , i dziennie staram się wyjść też na spacer chyba że czuje sie tak jak wczoraj (czyli tragedia). Dojeżdżam , i kiedy mam być na 7 w szpitalu (studiuje pielęgniarstwo) wstaje o 4.30 Boje sie też zakucia , dźwigania , i tego wszystkiego co trzeba robić na praktykach...
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
edyś wrote:Dzien dobry dziewczyny
Ja na samym wstepie pytanie, czy ktoras z Was przy podcieraniu zauwazyla taka gesta, klejaca, o zoltym (lekko wpadajacym w braz) zabarwieniu Dosyc duzo tej wydzieliny bylo u mnie, co jeszcze mi sie nie zdarzylo, stad moj niepokoj
-
nick nieaktualnyedyś wrote:Dzien dobry dziewczyny
Ja na samym wstepie pytanie, czy ktoras z Was przy podcieraniu zauwazyla taka gesta, klejaca, o zoltym (lekko wpadajacym w braz) zabarwieniu Dosyc duzo tej wydzieliny bylo u mnie, co jeszcze mi sie nie zdarzylo, stad moj niepokoj
Ja mam ostatnio takie żółtawe grudki i jestem przekonana, że to infekcyjne sprawyJutro będę u ginka na przeglądzie to mam nadzieję, że poratuje.
-
Kasia moja siostra wlasnie ma taki plaszczyk troche zozszerzany na dole wiec albo od niej albo od mamy wezne kurtke
i tez jakos przechodze ... szkoda tyle kasy na jeden raz,a te kurtki cenia sobie tak ze szok
Zreszta ja zima bede miec juz ponad 20tydzien wiec calkiem mozliwe ze bede musiec jeszcze wiecej lezec niz teraz i bede wychodzic tylko do lekarza i na badania... Jakos dam radeAniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Witam dziewczyny!
Ja nie lubię jesieni, ale tylko z takim obliczem zimnym i deszczowym. Lubię złotą, ciepłą polską jesień. Chociaż w tym roku nastawiam się na jesień z brzuszkiem, ciepłą herbatą, zapachowymi świecami i opasionymi tomami książek. I przede wszystkim z mężem popołudniami.
Ja niestety nie mam jeszcze żadnych ciuszków ciążowych na jesień/zimę. Oglądałam wczoraj legginsy na allegro, ale boję się że będą prześwitywać. O kurtce to nawet nie chcę myśleć, bo ten element garderoby spędza mi sen z powiek...
I tak jak A.Kasia nie mogę doczekać się przyszłorocznej wiosny i długich spacerów z wózkiem -
aleksandrazz wrote:Ja też zaczynam w październiku ostatnie pół roku studiów... Modlę się żeby mi do października przeszły te wymioty , bo teraz leże sobie w domu , jeżdże do babci na obiadki , i dziennie staram się wyjść też na spacer chyba że czuje sie tak jak wczoraj (czyli tragedia). Dojeżdżam , i kiedy mam być na 7 w szpitalu (studiuje pielęgniarstwo) wstaje o 4.30 Boje sie też zakucia , dźwigania , i tego wszystkiego co trzeba robić na praktykach...
No właśnie ja studiuję medycynę i też będę spędzać czas po szpitalach, a wiadomo że to nie jest najlepsze miejsce, ale cóż... -
Żadnych dodatkowych objawow Nie ma krwawienia, pieczenia, bolu, skurczy Ale siedze przez to jak na szpilkach
Do tej pory tak nie mialam wiec zaraz caly internet przeszperam czy to nie czop sluzowy przypadkiem W terminie miesiaczki sie juz pogubilam
-
Dzień dobry:) Mnie wczoraj też znowu głowa bolała, wzięłam apap:/ Nie umiałam wytrzymać. A w nocy... dostałam takich dreszczy, przykryłam się 2 kocami... Chyba się przeziębiłam, teraz tak czuję
Kumpela ma kurtkę z HM'u na zimę ze swojej ciąży i powiedziała, że mi pożyczy;) hehe Chociaż tyle zaoszczędzę
Ja od początku ciąży mam żółty śluz, teraz jak biorę luteinę dopochwowo jakby się uspokoiło, widać żółte, ale znacznie mniej. Lekarz mówił, że wszystko w porządku jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 09:46
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
Cześć dziewczyny witam się w 10 tygodniu
moje samopoczucie juz troszkę lepsze ale wczoraj wieczorem dostałam gorączki. Dziś już spadła jest ok tylko biegunkę mam i boje się żeby się nie odwodnic...co mi sądzicie na ta biegunkę wziąść ?