Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywiewiórka17 wrote:Cześć dziewczyny witam się w 10 tygodniu
moje samopoczucie juz troszkę lepsze ale wczoraj wieczorem dostałam gorączki. Dziś już spadła jest ok tylko biegunkę mam i boje się żeby się nie odwodnic...co mi sądzicie na ta biegunkę wziąść ?
Ja mam na biegunkę niezawodny eco sposóbŁyżkę mielonej kawy (surowej) popijam szklanką wody i działa w mig. Obrzydliwe jak nie wiem ale nic mi szybciej nie pomogło niż to. Tak więc polecam
wiewiórka17 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, dołącze się do Was z terminem na 3 marca. Chociaż bobas na Usg najpierw trochę młodszy niż termin ostatniej miesiączki a teraz o kilka dni starszy
Karolina@, A.Kasia, Karka, Izoleccc, krówka_muffka lubią tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Karolina@ wrote:Domiii mam propozycję odnośnie listy obecności, aby obok daty porodu wpisywać płeć bobasa
Z tego co się orientuję, to na razie dwie dziewczyny poznały płeć więc będzie to łatwo ogarnąć
jasne!
jusia będzie miała dziewczynkę, a chłopca która bo zapomniałam? -
nick nieaktualny
-
Ja dziś nie spałam nic w nocy, całą noc się męczyłam z tymi zębami
masakra jakaś
zasnęłam koło 6 nad ranem i dopiero wstaje ehh.. zapisałam się do dentysty do którego zawsze chodziłam i teraz uwaga.. na 10 wrzesnia az... poczekam do końca tygodnia, jak nie przejdzie, to bede dzwonic do nich. Mysle ze to moze tez byc od przewiania, wczoraj jak jechalam na te badania kolezanka miala przeciag w aucie i moglo mi przewiac szczękę, bo boli mnie cała prawa góra
jusiakp
-
A.Kasia wrote:Jusiakp - widzę, że idziemy podobnie
Ja z OM mam na 2 marca a z USG na 27.02
jusiakp
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy Wy macie już jakieś apetyty smaki na "coś"
bo ja generalnie jem wszystko i wszystko mi smakuje, nie przeszkadzają mi żadne zapachy etc
może częściej sięgam po słodkie przekąski i słodkie soczyste owoce ale nie pogardzę też kanapką z pasztetem i ogórkiem kiszonym
i tak się właśnie zastanawiam na jakim etapie te "zachcianki" się pojawiają bo nie pamiętam jak to było w poprzednich ciążach wiem że takie były ale od kiedy ?
jak to jest u Was ? -
Alesander
bardzo piękne imię - niestety przez to ze moj mąż nie wymawia poprawnie "R" mamy umowę, że imię dla dziecka wybieramy bez "R"
Mam kilka typów męskich: m.in. Adam, Mikołaj ale niestety z dziewczynką będziemy mieli problem
imię Amelia podobało mi się do czasu, kiedy znajoma lekarka nie pokazał mi znaczenia tego słowa po łacinie
-
Lilou1984 wrote:Alesander
bardzo piękne imię - niestety przez to ze moj mąż nie wymawia poprawnie "R" mamy umowę, że imię dla dziecka wybieramy bez "R"
Mam kilka typów męskich: m.in. Adam, Mikołaj ale niestety z dziewczynką będziemy mieli problem
imię Amelia podobało mi się do czasu, kiedy znajoma lekarka nie pokazał mi znaczenia tego słowa po łacinie
u nas też Mikołaj jest, w sumie na 1 miejscu.
mój P umanił sobie, że imię musi być na M, żeby się ładnie komponowało z nazwiskiem hahha więc mamy mniejsze pole do wyboru -
nick nieaktualnyjusiakp - też żałuję, tym bardziej, że jestem na forum chyba jedyną marcówką z lubelskiego
MeAmerie - ale że żywą krew? A stosujesz jakieś "dowcipne" leki? Może po prostu naczynko w pochwie pękło...
Lilou1984 - mam przyjaciółkę, która nie wymawia R a nazwała dzieci Rita i BorysNa początku było śmiesznie a teraz już się każdy przyzwyczaił i nie zwracamy na to uwagi
domiii - zaraz spróbuję wyedytować tak, żeby nasze nicki były pogrubioną czcionką to będzie bardziej przejrzyścieI wyślę Ci na priv, ok?