Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Domii prosze o wpis na 29.03, dziekuje za mile przyjecie
Kasienko ale masz sliczny brzuszek. Ze tez sie juz tak pokazal?!
U mnie tez druga ciąża ale brzucha mam zeroLekarz mowi ze byc moze przez to, ze mam tylozgiecie macicy i taka ciaza pozniej sie pokazuje. Ze wzgledu na to ze nikt oprocz męża nie wie i na razie ma sie nie dowiedziec, to dobrze, ale tak dla siebie to chcialabym miec juz na co patrzec i co glaskać.
Dziekuje za informacje o objawach. Pod wieczór zmuliło mnie porzadnie i od razu lepiej sie psychicznie poczulam, no i spac mi sie chce non stop -
Magda lena wrote:Ja dziś mam takiiii śpiącyyy dzień. łooo jesu. Spałam ok.2 godzin, zjadłam, dalej poszłam spać. Wrrrrr, ale chyba jakieś mini przeziębienie mnie bierze
czuję się lekko grypowo
Nie wyłażę spod kołdry do poniedziałku.
Bardzo boję się poniedziałkowych badań prenatalnych. Pewnie na dokładniejszym usg przezierność wyjdzie jeszcze większa niż ostatnio ;(
ale co to w ogóle za fatalizm?!
proszę się natychmiast ogarnąć i uśmiechnąć do swojego malucha, który ma na pewno super wyniki!
Lucky, A.Kasia, Magda lena lubią tę wiadomość
-
to i ja pokażę swój brzucho
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 19:19
A.Kasia, kasieńka 1985, Martita88, Karolina@, d'nusia, Love_life, alinalii, arien, Magda lena, wiewiórka17, Karka, ryjkek, krówka_muffka, Est, Gośśś, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
domiii wrote:oj chyba nie, bo jesteś w 13 tygodniu, a II trymestr zaczyna się w 14 tygodniu
Widzicie jak to dobrze Was mieć człowiek się dowiaduje wielu ciekawych rzeczydomiii lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
nick nieaktualnyDobra, jestem ja i mój bąbel w brzuchu
Powiem Wam, że w tej ciąży mam dużo mniejszy brzuch niż poprzednio, a myślałam, że w drugiej będzie rósł szybciej. Może to przez tyłozgięcie, które mi się po porodzie zrobiło? Może tak być? W każdym razie jutro może wrzucę do pamiętnika fotkę w tej samej kiecce co 2 poprzednie to będzie widać czy coś urosłam czy nie bardzo...
Wybaczcie, że ja już w piżamie ale mam dziki plan paść na łóżko i oglądać seriale do upadłegoKarolina@, arien, d'nusia, domiii, wiewiórka17, krówka_muffka, Gośśś lubią tę wiadomość
-
A.kasia ja dopiero o 13
ale i tak super że dzisiaj zadzwonili i przełożyli z poniedziałku na jutro
położna zasugerowała żebym possała cukierki nim2 przed usg ponoć dzieciątko wtedy się lepiej pokazuję
trzymam kciuki za Ciebiei fasolkę
domiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martita88 wrote:Domiiii jakie ładne brzucho!!!! W ogóle wszystkie macie łade brzuchii
ja swojego nie pokazuje bo z nadwagą, wzdęciami i zaparciami wyglądam na 7 miesiąc
Martita88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
arien wrote:To dokładnie jak ja. Zrobiłam nawet foto i chciałam się pochwalić, ale w końcu stwierdziłam, że wstyd. Wy takie wszystkie szczuplutkie fajnie jesteście...Prześliczne macie te brzuszki kochane moje marcowki :*
Arien, daj spokój. Ja też nigdy chudziną nie byłam, ale tutaj chodzi o brzuszek! -
To i ja wrzucam i to dla porównania z wcześniejszego etapu też
i z dziśdodam,że te zdjęcia są od rana czyli nie zdążyłam się najeść ani żadnych problemów trawiennych jeszcze mieć
Ps .to jedna z moich nowych ciążowych sukienek zakupionych we wtorek
A.Kasia, Karolina@, domiii, Love_life, ryjkek, d'nusia, Karka, krówka_muffka, Gośśś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kate rewelacyjny fotoreportaż!!
A Twój mężuś jak się wczuł w to robienie zdjęć
Robaczek89 - pierwszy raz w życiu ktoś mi powiedział, że jestem chudziną!! Mów mi tak jeszcze, a zaraz pójdę do lodówki i zobaczę co tam mam ciekawegoLove_life lubi tę wiadomość