Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksandrazz - jakiś nienormalny ten lekarz. Kurcze, źle trafiłaś bo to weekend a w weekendy z reguły nie ma ordynatora i lekarze boją się brać na siebie odpowiedzialność :/ Mam tylko nadzieję, że nie przetrzymają Cię z tym USG do poniedziałku. Póki co nie martw się, skoro plamienie ustało to wszystko powinno być ok. A głupie komentarze olej, niech sobie je ten lekarz w tyłek wsadzi :P Cham i prostak.

Renka88 - Dzięki ;) Oaza spokoju - powiedz to mojemu mężowi to będzie miał ubaw po pachy ;) Nie dalej jak wczoraj się ze mnie nabijał, że tylko łażę i się głupotami martwię ;) Aha! Na tego gula w gardle mi pomagają miętowe gumy do żucia. Spróbuj :)

kleo2426 - dziewczyno, skąd Ty masz tyle siły! Jak ja bym miała psy i dzieci do ogarnięcia to chyba bym padła już po śniadaniu ;) Są dni, że ledwie siebie ogarniam ;) Pocieszam się, że macierzyństwo dodaje super mocy i też tak kiedyś będę umiała :D

Ściągnęłam pomysł na krem z pomidorów z wcześniejszych postów, tylko upiekłam je wcześniej w piekarniku razem z cebulą i czosnkiem i mówię Wam, pycha! Że też dopiero na to wpadłam kiedy się domowe pomidory zaraz kończą :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 20:52

Lucky lubi tę wiadomość

• jusiakp Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksandrazz wrote:
    No więc po obchodzie: lekarz powiedział że usg w odpowiednim czasie czyli jutro rano, i że ja widziałam brązowa wydzielinę oczami wyobraźni! Bo przy przyjęciu wydzielina była prawidłowa.był brązowy zwłaszcza po tym palpacyjnym badaniu!

no to ten lekarz jest daltonista, mialas go spytac o to hahaha powodzonka jutro rano :)

Lucky lubi tę wiadomość

jusiakp
    ug376iye25kbbp0p.png
  • jusiakp Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anielica a ty zyjesz????

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

jusiakp
    ug376iye25kbbp0p.png
  • aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymajcie kciuki za jutro rano :-) na razie jest czysto.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 21:25

nick nieaktualny, Lucky, krówka_muffka lubią tę wiadomość

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • Karka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam!

Lucky lubi tę wiadomość

nqtk8u69dwbc5hye.png

Córka!!! Kochana Hania :* <3 38+6, 19.30, 51cm, 2760 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:

kleo2426 - dziewczyno, skąd Ty masz tyle siły! Jak ja bym miała psy i dzieci do ogarnięcia to chyba bym padła już po śniadaniu ;) Są dni, że ledwie siebie ogarniam ;) Pocieszam się, że macierzyństwo dodaje super mocy i też tak kiedyś będę umiała :D

:/

nie mam kochana ale co zrobić jak mus to mus a żeby było zabawniej to właśnie skończyłam strzyc jednego z psiaków bo ja mam shih tzu więc trzeba je czasem ostrzyc jak nie ma się czasu czesać codziennie :)
    a teraz lecę się położyć bo dzieciaki zamiast spać brykają puki mama zajęta :D

Lucky lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksandrazz wrote:
    Trzymajcie kciuki za jutro rano :-) na razie jest czysto.
    Trzymam i ja :-D

Lucky lubi tę wiadomość

• kasieńka 1985 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 05:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleo ja tez mam shih tzu

Lucky, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

f2wlh371dlcmnxcx.png
  • kofeinka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Wczoraj wieczorem zaczęłam krwawic i o 3 w nocy trafiłam do szpitala, tak więc witam Was ze szpitalnego łóżka, bo zostawili mnie na oddziale. Jeszcze w nocy dostałam 4 tabletki DUPHASTONu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 06:53

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kofeinka trzymaj się :-* wiem co czujesz też leżę w szpitalu, a ten strach o dziecko jest najgorszy.

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • kofeinka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksandrazz wrote:
    Kofeinka trzymaj się :-* wiem co czujesz też leżę w szpitalu, a ten strach o dziecko jest najgorszy.
    Pociesza mnie tylko to, że lekarz podczas nocnego usg stwierdził że ciąża jest żywa. No i ze serduszko słyszałam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 07:04

wac4wpq.png

• skowroneczka87 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymaj sie Kofeinka, bedzie dobrze. A wiesz skad to krwawienie? Lekarze cos mowili?

l22ntv73fkix1gof.png

atdcx1hpilxa7usf.png
  • kofeinka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie mówił nic. Ponoć wszystko wygląda dobrze. Myślał że może po wspolzyciu ta krew ale nie bo my juz bardzo dawno nie wspolzylismy. Czy to może mieć związek z malowaniem farbą olejna przez dwa dni?? Powiedziałam o tym ale chyba nie ma to powiązania. Rano pobierał mi krew na morfologie wiec z krwi i z moczu coś może wyjdzie.

wac4wpq.png

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej nie sadze ze to od farby. Ja w pierwszej ciazy malowalam wszystkie futryny w mieszkaniu i generalnie mielismy remont i rozne rzeczy sie tu dzialy, a z ciaza bylo ok. A to Ty malowalas? Bo moze to z przemeczenia bardziej.

l22ntv73fkix1gof.png

atdcx1hpilxa7usf.png
  • krówka_muffka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinalii kochana wiem,że łatwo mi pisać, ale tak naprawdę uważam,że musisz włączyć pozytywne myślenie, bo tak jak napisała Kasia, nic dokładnie nie wiadomo, ja bym skonsultowała to przede wszystkim z innym lekarzem. Poza tym mój lekarz powiedział,że jest ryzyko wystąpienia jakiejś wady gdy jest prawdopodobieństwo 1:50 i wtedy trzeba się martwić- to są jego słowa, więc ja nie wiem co za konował Ci tak nagadał,że Tobie pewnie huczą w głowie jego słowa. Brak słów, poprostu.

aleksandrazz, kofeinka, piszcie kochane, trzymamy kciuki aby wszystko było dobrze i abyście wróciły spokojne, z uśmiechem na ustach,ściskam mocno:*

Ja się witam w niedzielny poranek i życzę wszystkim rodzinnych niedziel, pysznych obiadków,bo mi apetyt zaczął dopisywać,oj taaak, a w ogóle prześliczne macie brzuszki, muszę też jak swój dodać:P

• Love_life Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny myślę o Was i waszych babelkach

[link=https://www.suwaczki.com/]16ud43r84e2w0zoo.png[/link]

2.02.15 7 tc mój aniołek :*
  • kofeinka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skowroneczka87 wrote:
    Raczej nie sadze ze to od farby. Ja w pierwszej ciazy malowalam wszystkie futryny w mieszkaniu i generalnie mielismy remont i rozne rzeczy sie tu dzialy, a z ciaza bylo ok. A to Ty malowalas? Bo moze to z przemeczenia bardziej.
    Ja malowalam. Czułam się trochę lepiej to chciałam to wykorzystać, a tu taki klops

wac4wpq.png

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To pewnie zbyt duzy wysilek i stad to krwawienie. Nie martw sie odpoczniesz i wszystko bedzie ok. Grunt ze jestes pod opieka lekarzy i w kazdej chwili beda mogli ci pomoc. No i najwazniejsze ze z dzidzia wszystko w porzadku:-) Wiec wypoczywaj Kochana. Th i dzidzia jestescie teraz najwazniejsi. Trzymam kciuki i pisz jak bedziesz cos wiedziec.

l22ntv73fkix1gof.png

atdcx1hpilxa7usf.png
  • kofeinka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skowroneczka87 wrote:
    To pewnie zbyt duzy wysilek i stad to krwawienie. Nie martw sie odpoczniesz i wszystko bedzie ok. Grunt ze jestes pod opieka lekarzy i w kazdej chwili beda mogli ci pomoc. No i najwazniejsze ze z dzidzia wszystko w porzadku:-) Wiec wypoczywaj Kochana. Th i dzidzia jestescie teraz najwazniejsi. Trzymam kciuki i pisz jak bedziesz cos wiedziec.
    Dziękuję :-) ja właśnie dostałam kolejna dawkę leku. A jak u Ciebie???

wac4wpq.png

• aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie będę miała usg bo dzisiaj jest niedziela....

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
‹‹ 330 331 332 333 334 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ