X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksandrazz - jakiś nienormalny ten lekarz. Kurcze, źle trafiłaś bo to weekend a w weekendy z reguły nie ma ordynatora i lekarze boją się brać na siebie odpowiedzialność :/ Mam tylko nadzieję, że nie przetrzymają Cię z tym USG do poniedziałku. Póki co nie martw się, skoro plamienie ustało to wszystko powinno być ok. A głupie komentarze olej, niech sobie je ten lekarz w tyłek wsadzi :P Cham i prostak.

Renka88 - Dzięki ;) Oaza spokoju - powiedz to mojemu mężowi to będzie miał ubaw po pachy ;) Nie dalej jak wczoraj się ze mnie nabijał, że tylko łażę i się głupotami martwię ;) Aha! Na tego gula w gardle mi pomagają miętowe gumy do żucia. Spróbuj :)

kleo2426 - dziewczyno, skąd Ty masz tyle siły! Jak ja bym miała psy i dzieci do ogarnięcia to chyba bym padła już po śniadaniu ;) Są dni, że ledwie siebie ogarniam ;) Pocieszam się, że macierzyństwo dodaje super mocy i też tak kiedyś będę umiała :D

Ściągnęłam pomysł na krem z pomidorów z wcześniejszych postów, tylko upiekłam je wcześniej w piekarniku razem z cebulą i czosnkiem i mówię Wam, pycha! Że też dopiero na to wpadłam kiedy się domowe pomidory zaraz kończą :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 20:52

Lucky lubi tę wiadomość

• jusiakp Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksandrazz wrote:
    No więc po obchodzie: lekarz powiedział że usg w odpowiednim czasie czyli jutro rano, i że ja widziałam brązowa wydzielinę oczami wyobraźni! Bo przy przyjęciu wydzielina była prawidłowa.był brązowy zwłaszcza po tym palpacyjnym badaniu!

no to ten lekarz jest daltonista, mialas go spytac o to hahaha powodzonka jutro rano :)

Lucky lubi tę wiadomość

jusiakp
    ug376iye25kbbp0p.png
  • jusiakp Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anielica a ty zyjesz????

A.Kasia lubi tę wiadomość

jusiakp
    ug376iye25kbbp0p.png
  • aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymajcie kciuki za jutro rano :-) na razie jest czysto.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 21:25

A.Kasia, Lucky, krówka_muffka lubią tę wiadomość

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • Karka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam!

Lucky lubi tę wiadomość

nqtk8u69dwbc5hye.png

Córka!!! Kochana Hania :* <3 38+6, 19.30, 51cm, 2760 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:

kleo2426 - dziewczyno, skąd Ty masz tyle siły! Jak ja bym miała psy i dzieci do ogarnięcia to chyba bym padła już po śniadaniu ;) Są dni, że ledwie siebie ogarniam ;) Pocieszam się, że macierzyństwo dodaje super mocy i też tak kiedyś będę umiała :D

:/

nie mam kochana ale co zrobić jak mus to mus a żeby było zabawniej to właśnie skończyłam strzyc jednego z psiaków bo ja mam shih tzu więc trzeba je czasem ostrzyc jak nie ma się czasu czesać codziennie :)
    a teraz lecę się położyć bo dzieciaki zamiast spać brykają puki mama zajęta :D

Lucky lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksandrazz wrote:
    Trzymajcie kciuki za jutro rano :-) na razie jest czysto.
    Trzymam i ja :-D

Lucky lubi tę wiadomość

• kasieńka 1985 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 05:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleo ja tez mam shih tzu

Lucky, kleo2426 lubią tę wiadomość

f2wlh371dlcmnxcx.png
  • kofeinka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Wczoraj wieczorem zaczęłam krwawic i o 3 w nocy trafiłam do szpitala, tak więc witam Was ze szpitalnego łóżka, bo zostawili mnie na oddziale. Jeszcze w nocy dostałam 4 tabletki DUPHASTONu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 06:53

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kofeinka trzymaj się :-* wiem co czujesz też leżę w szpitalu, a ten strach o dziecko jest najgorszy.

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • kofeinka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksandrazz wrote:
    Kofeinka trzymaj się :-* wiem co czujesz też leżę w szpitalu, a ten strach o dziecko jest najgorszy.
    Pociesza mnie tylko to, że lekarz podczas nocnego usg stwierdził że ciąża jest żywa. No i ze serduszko słyszałam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 07:04

wac4wpq.png

• skowroneczka87 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymaj sie Kofeinka, bedzie dobrze. A wiesz skad to krwawienie? Lekarze cos mowili?

l22ntv73fkix1gof.png

atdcx1hpilxa7usf.png
  • kofeinka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie mówił nic. Ponoć wszystko wygląda dobrze. Myślał że może po wspolzyciu ta krew ale nie bo my juz bardzo dawno nie wspolzylismy. Czy to może mieć związek z malowaniem farbą olejna przez dwa dni?? Powiedziałam o tym ale chyba nie ma to powiązania. Rano pobierał mi krew na morfologie wiec z krwi i z moczu coś może wyjdzie.

wac4wpq.png

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej nie sadze ze to od farby. Ja w pierwszej ciazy malowalam wszystkie futryny w mieszkaniu i generalnie mielismy remont i rozne rzeczy sie tu dzialy, a z ciaza bylo ok. A to Ty malowalas? Bo moze to z przemeczenia bardziej.

l22ntv73fkix1gof.png

atdcx1hpilxa7usf.png
  • krówka_muffka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinalii kochana wiem,że łatwo mi pisać, ale tak naprawdę uważam,że musisz włączyć pozytywne myślenie, bo tak jak napisała Kasia, nic dokładnie nie wiadomo, ja bym skonsultowała to przede wszystkim z innym lekarzem. Poza tym mój lekarz powiedział,że jest ryzyko wystąpienia jakiejś wady gdy jest prawdopodobieństwo 1:50 i wtedy trzeba się martwić- to są jego słowa, więc ja nie wiem co za konował Ci tak nagadał,że Tobie pewnie huczą w głowie jego słowa. Brak słów, poprostu.

aleksandrazz, kofeinka, piszcie kochane, trzymamy kciuki aby wszystko było dobrze i abyście wróciły spokojne, z uśmiechem na ustach,ściskam mocno:*

Ja się witam w niedzielny poranek i życzę wszystkim rodzinnych niedziel, pysznych obiadków,bo mi apetyt zaczął dopisywać,oj taaak, a w ogóle prześliczne macie brzuszki, muszę też jak swój dodać:P

• Love_life Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny myślę o Was i waszych babelkach

[link=https://www.suwaczki.com/]16ud43r84e2w0zoo.png[/link]

2.02.15 7 tc mój aniołek :*
  • kofeinka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skowroneczka87 wrote:
    Raczej nie sadze ze to od farby. Ja w pierwszej ciazy malowalam wszystkie futryny w mieszkaniu i generalnie mielismy remont i rozne rzeczy sie tu dzialy, a z ciaza bylo ok. A to Ty malowalas? Bo moze to z przemeczenia bardziej.
    Ja malowalam. Czułam się trochę lepiej to chciałam to wykorzystać, a tu taki klops

wac4wpq.png

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To pewnie zbyt duzy wysilek i stad to krwawienie. Nie martw sie odpoczniesz i wszystko bedzie ok. Grunt ze jestes pod opieka lekarzy i w kazdej chwili beda mogli ci pomoc. No i najwazniejsze ze z dzidzia wszystko w porzadku:-) Wiec wypoczywaj Kochana. Th i dzidzia jestescie teraz najwazniejsi. Trzymam kciuki i pisz jak bedziesz cos wiedziec.

l22ntv73fkix1gof.png

atdcx1hpilxa7usf.png
  • kofeinka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skowroneczka87 wrote:
    To pewnie zbyt duzy wysilek i stad to krwawienie. Nie martw sie odpoczniesz i wszystko bedzie ok. Grunt ze jestes pod opieka lekarzy i w kazdej chwili beda mogli ci pomoc. No i najwazniejsze ze z dzidzia wszystko w porzadku:-) Wiec wypoczywaj Kochana. Th i dzidzia jestescie teraz najwazniejsi. Trzymam kciuki i pisz jak bedziesz cos wiedziec.
    Dziękuję :-) ja właśnie dostałam kolejna dawkę leku. A jak u Ciebie???

wac4wpq.png

• aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie będę miała usg bo dzisiaj jest niedziela....

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
‹‹ 330 331 332 333 334 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ