Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKajola - wypas
Duży klocek już a nie maluch! 64 mm to całkiem sporo na ten wiek ciąży
olać badanie krwi, na pewno jest ok
Marlena - myśmy Cię nigdy nie wywalały to i przyjmować znowu nie będziemyFajnie, że jesteś i powodzenia na badaniach prenatalnych
Sprawdź czy jesteś na liście na początku forum bo robiłyśmy pewne modyfikacje i mogłaś gdzieś umknąć w trakcie!
Kajola lubi tę wiadomość
-
skowroneczka87 wrote:Dziewczyny, jak dlugo sie czeka na wyniki HIV, HBS, HCV i WR? Orientujecie sie moze? Musze zronic a niewiem kiedy zeby wyrobic sie przed wizyta.
Na hiv czekałam najdłużej, jakiś tydzień. Pozostałe krócej do 3 dni.Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
A ja wszystkich badan miałam wynik w ten sam dzień.
Więc wygląda na to, że zależy gdzie będziesz robić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 13:40
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualny
-
A.Kasia wrote:Też miałam wszystkie wyniki w jeden dzień. Robiłam w Luxmedzie.
Zajrzałam teraz z nudów na stronę zary na dziecięce ciuszki i chyba muszę odkładac w skarpetę i czyhać na promki bo cuda tam są!
też lubię Zarę. Polecam. Spodnie dziecięce są dobre gatunkowo
Jednak ja kupuję jedynie na wyprzedażach inaczej by maż zbankrutował
-
dziewczyny, u mnie 9tyg i 4 dni. Od początku ciąży zero objawów prócz bóla podbrzusza. Lekarz uznał to za normalne - wszystko się rozciąga. Teraz od dwóch dni bóle nagle znikły. To dobrze czy raczej mam się martwić ? Wizyta już jutro ale ja dostaję szału...Synuś Antoś - 23.03.2016r.
-
nick nieaktualnyJeżówka9 wrote:A.Kasia, po co ja to przeczytałam, no po co... teraz muszę sama siebie przekonać, że niemowlakowi nie będzie potrzebny trencz z kapturem
heheJa się cieszę, że nie ma zielonej parki w najmniejszym rozmiarze bo bym poszła z torbami
A ten dziewczęcy kardigan z dzianiny z uszkami
Coś pięknego!
-
Dla mnie Zara ma kiepska jakosc w stosunku do ceny. Raz kupilam tam mezowi materialowe spodnie za ponad 200 zl i sie zmechacily po 2 tygodniach... bardzo mnie to zrazilo do tego sklepu. moze dla dzieci lepsze sa te ciuchy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 14:03
-
nick nieaktualnypolin wrote:Jeej te pająki mnie prześladują!!! Teraz w pracy szefowa mnie ratowała! BLEH!
Polin może to inwazja pająków
niecierpliwa - dobrym samopoczuciem nie należy się martwićJednego dnia bóle są, drugiego nie ma, takie to już uroki ciąży
baassiia - bo tak jak w każdym sklepie trzeba czytać metki. Są perełki świetnej jakości ale szmaty też się trafiają. Trzeba po prostu wiedzieć co się kupuje. Ja mam jesienny płaszcz z ZARY z wełną już 3 lata i jest w stanie idealnym (ale skład ma dobry no i cena też była powalająca). Męża koszule też się świetnie noszą, a on z racji funkcji jakie pełni bardzo często chodzi w garniturze, tak więc często te koszule męczy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 14:08
-
A możecie podesłaś jakoś tą liste marcówek?
Ja pokłóciłam się wczoraj z mężem o... psa. Mamy (jeszcze) szczeniaka i ona ma w zwyczaju spac wtulowa we mnie. Ł chce ją odzywaczajać bo jeszcze po dziecku bedzie chodzic jak sie urodzi (ona nie patrzy po czym czy po kim idzie) i bedzie z nami spalo. A ja: coooo? Bedzie z nami spalo? Oszalal ten moj maz. Ubzdural sobie ze jak dziecko spi w lozeczku, samo to jest zlęknione i sie boi. Bo jego bratanica taka jest a spala w lozeczku a nie z rodzicami. Ok, wszystko wszystkim. Tez uwazam ze dziecko powinno czuc milosc i cieplo todzinnego domu. Ale lozko nalezy do nas, a dziecko jak sie przyzwyczai to w swoim spac nie bedzie chcialo....