Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina@ wrote:Dziękuję Ci bardzo za opinię. Po takiej rekomendacji na pewno umówię się do dr. Włoch. Wkurza mnie tylko to, że za każdym razem jak próbuję się tam dodzwonić to albo telefon wyłączony, albo sekretarka która trwa wiecznie...
Mam nadzieje, ze tez bedziesz zadowolonaheh co do dzwonienia do nich to jest naprawde masakra
do wielu placowek dzwonilam i nie bylo tyle problemu z dodzwonienie, co tam
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
alinalii - jestem z Tobą :* Na pewno wszystko będzie ok. To, że jeszcze nie masz wyników to jakiś skandal. Z tego co się orientuję to robiłaś je wcześniej niż ja. Żeby w takiej niepewności trzymać ciężarną........ No comment
Też chodzę do Sodowski Centrum, ale tak średnio jestem zadowolona. Raz byłam u dr Sodowskiej. Nie była jakoś szczególnie miła, ale dosyć dokładnie zbadała dzidziusia, Gorzej jak byłam na drugim badaniu u dr Lewandowskiej. Stwierdziła, że warunki badania są złe i generalnie nic nie widziała. Niby potwierdziła poprzednie wyniki, ale zastanawiałam się, czy ona w ogóle widziała tę kość nosową. W każdym razie obie mnie nieźle nastraszyły.Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
ryjkek wrote:Też chodzę do Sodowski Centrum, ale tak średnio jestem zadowolona. Raz byłam u dr Sodowskiej. Nie była jakoś szczególnie miła, ale dosyć dokładnie zbadała dzidziusia, Gorzej jak byłam na drugim badaniu u dr Lewandowskiej. Stwierdziła, że warunki badania są złe i generalnie nic nie widziała. Niby potwierdziła poprzednie wyniki, ale zastanawiałam się, czy ona w ogóle widziała tę kość nosową. W każdym razie obie mnie nieźle nastraszyły.
Oooo Ryjkek Ty też z aglomeracji śląskiej? Ja byłam na prenatalnych u dr Cnota - podobno mega hiper gość. Ale przez to, że mieli obsuwę związaną z nieobecnością jednego lekarza to wszystkich przerzucili do niego i było niezłe zamieszanie. Dlatego potraktował mnie jak kolejny numerek na liście. Niby pobadał, pooglądał, ale tak jak już pisałam wcześniej - wyników dowiedziałam się jak dostałam kartę w recepcji. Teraz chcę iść do dr. Włoch jak poleciła mi Gośśś. Zresztą już wcześniej czytałam o niej wiele dobrego.
Ryjkek, Gośśś - kiedy się spotykamy na połówkowych?
-
Ja już 1,5 tyg czekam na te wyniki z krwi, więc weszłam sobie na stronę badań diag.pl gdzie robią i tam już są! Tylko, że ja się na nich nie znam i poczekam aż oni mi zadzwonią i lekarzowi pokażę.
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
Karolina ja teraz wszystkie badania robie w Bytomiu, bo moj gin jest tam dyrektorem medycznym wiec tam mam skierowania
Wiadomo kazdy do siebie wysyla
Lula swietne wiesciLula_w lubi tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Karolina@ wrote:Oooo Ryjkek Ty też z aglomeracji śląskiej? Ja byłam na prenatalnych u dr Cnota - podobno mega hiper gość. Ale przez to, że mieli obsuwę związaną z nieobecnością jednego lekarza to wszystkich przerzucili do niego i było niezłe zamieszanie. Dlatego potraktował mnie jak kolejny numerek na liście. Niby pobadał, pooglądał, ale tak jak już pisałam wcześniej - wyników dowiedziałam się jak dostałam kartę w recepcji. Teraz chcę iść do dr. Włoch jak poleciła mi Gośśś. Zresztą już wcześniej czytałam o niej wiele dobrego.
Ryjkek, Gośśś - kiedy się spotykamy na połówkowych?
Tak, mieszkam w Katowicach.Hehehe przez te moje ostatnie perypetie w ogóle nie myślałam o badaniach połówkowych. Właśnie mi uświadomiłaś, że to już niedużo czasu zostało.
Na następne badania na pewno też zapiszę się do dr Włoch.
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
ja tam lubię mleko + miód + czosnek tylko to masło mi tam nie pasuje, Polecam też syropy z dzikiego bzu. Raz pani w aptece poleciła mi leki na przeziębienie dla małych dzieci, nie wiem czy wolno..to było w poprzednich ciążach
-
nick nieaktualny