Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
agu88sia ja czytałam wiele dobrych opinii o oliwce z Rossmana z serii dla mam. Szczególnie skład bardzo dobry, bo naturalny, a nie takie badziewia jak w Palmersie np.
Polecam stronkę ---> http://www.srokao.pl/2011/03/analiza.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 11:55
Magda lena lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
U mnie od dwóch lat w łazience gości Babydream fur mama pflegeol. Używam go do olejowania włosów, smarowania całego ciała (mam suchą skórę i balsamy na mnie nie działają). No i teraz smaruję miejsca zagrożone rozstępami. Jest mega wydajny, ma cudowny zapach. Co więcej - jak założycie sobie kartę Rossnę to dostajecie tą oliwkę (bodajże) za 1grosz przy kasie.
Do tego mam jeszcze krem zapobiegający rozstępom z Pharmaceris M. Poleciła mi ten produkt koleżanka farmaceutka. Podobno jako jeden z niewielu nie ma żadnej chemii, czy substancji toksycznych, uczulających w składzie. W aptece jest dość drogi, dlatego upolowałam go na allegro.
-
Love_life wrote:Dziewczyny chodzicie na basen? Chcialabym pójść bo lekarz zalecał ale boję się o infekcję a zapomniałam zapytać czy mogę jakieś globulki używać.
Ja chodzęi tak jak pisałam cały zeszły tydzień kąpałam się w basenie na wakacjach. każdego dnia na noc w dniu kąpieli w basenie aplikuję sobie Lactovaginal - przywraca florę bakteryjną + tabletki z żurawiny zapobiegające infekcjom
Love_life lubi tę wiadomość
-
Love_life wrote:Dziewczyny chodzicie na basen? Chcialabym pójść bo lekarz zalecał ale boję się o infekcję a zapomniałam zapytać czy mogę jakieś globulki używać.
Ja raz byłam na basenie a potem poszłam na wizytę do gina i co? Infekcja:-/
I chyba jednak nie będę chodzić bo się boję ;-(
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
Love_life wrote:Trzeba się zaopatrzyć w te globulki dzięki
bardzo je polecam
dodam, że jestem z tych, która co chwilę lądowała u gina z infekcją.. a w ciąży jeszcze mi się nie zdarzyło przy stosowaniu tego, zresztą było to zalecenie lekarza prowadzącegoLove_life lubi tę wiadomość
-
Muminka czemu napisałaś o tym Big Macu? Teraz ja też chcę
Ja wszelkiej maści smarowidła unikam jak ognia.Chyba po prostu z lenistwa. Kupię, posmaruję się dwa razy i leci w kąt. A już oliwką się wysmarować i stać jak kołek, nie dotykając niczego, sobie nie wyobrażam.
Czy oprócz Lactovaginalu stosuje któraś z Was coś innego? Na przykład Iladian (leży mi w szafce i nie wiem czy mogę stosować). -
Iladianu nie polecam moze kwawienia powodowac (poczytaj opinie w necie)
Ja przed ciaza tez uzwalam lactovaginal i u mnie potrafil wyleczyc wiekszosc infekcji:) zanim sie dobilam do gina, to juz bylo zazwyczaj ok wszystko:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 13:48
-
Ja używam i Palmersa i oliwkę z Rossmana. Pojawił się nowe rozstępy
Chyba tak już będę miała... Moja mama , babcia są po porodach gładziutkie (a babcia urodziła 7 dzieci!!) także jakaś inna jestem
Ale smaruję się 4 razy dziennie, bo może miałabym jeszcze gorzej. -
Ja teraz na zmiane kilkoma balsamami, ale mi brzuch nie rosnie na razie.
U mnie mama ma mega rozstepy, ale nie uzywala kremow, plus ja sie urodzilam 2 tyg po terminie i brzuch miala ogromny.
Siostra sie smarowala (ale nie obsesyjnie) i ma rozstepy tylko na boczkach, chyba tam zapominala. Poza tym ona znowu miala maly brzuszk bo dzidzius 2.7kg, dwa tyg przed terminem. Takze najgorsze rozstepy laduje na koncu ciazy
-
Magda lena wrote:Ja używam i Palmersa i oliwkę z Rossmana. Pojawił się nowe rozstępy
Chyba tak już będę miała... Moja mama , babcia są po porodach gładziutkie (a babcia urodziła 7 dzieci!!) także jakaś inna jestem
Ale smaruję się 4 razy dziennie, bo może miałabym jeszcze gorzej.
Mam tak samoniestety jeśli ma się skłonności do rozstępów, to niewiele można z tym zrobić
-
domiii wrote:ja używam balsamu z Palmersa i póki co nie mam żadnego rozstępu
Domiii, ja też stosuje Palmers i jestem zadowolona. Na ten moment żadnych reakcji alergicznych, no i rozstępów nowych też nie mam a mam mega skłonność
kofeinka niestety, masz pewnie rację, że niewiele można zrobić ze skłonnością, ale ja się łudzę, że balsamy mi pomogą. No i pisałyście o basenie- czytałam ,że pływanie też uelastycznia skórę, więc ja na pewno zacznę chodzić tylko najpierw wizyta u ginka 11 września z pytaniem czy mogę :]Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2015, 14:13
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚