Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
A.Kasia wrote:
Ja Wam powiem, że mam dzisiaj jakiś kryzysowy dzień. Po prostu mi się nudzi! Jakby nie forum to by mnie szlag trafił. W internecie nic ciekawego, w TV nic ciekawego, w domu mam posprzątane. obiad miałam gotowy... Aż zatęskniłam za 8h dniem pracy bo chociaż szybko dzień mijał a dziś tak mi się dłużyA tu jeszcze co najmniej 20 tygodni. Chyba sobie na ścianie kalendarz ciąży zrobię i będę krzyżyki stawiać po każdym dniu
Książka na stole leży od przedwczoraj i na mnie patrzy, ale jakoś nie mogę się przemóc żeby po nią sięgnąć. A kiedyś potrafiłam kilka tygodniowo przeczytać ;( Jak żyć?
http://vod.pl/programy-tv/odyseja-zycia-przebudzenie-zmyslow/l3b22Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 19:06
-
Właśnie Muminka jak tam synek i Twoje nerwy?
Kasiu mi też się dziś jakoś nudzi i dłuży... Obiad zrobiony, posprzątane, M ogląda na kompie jakiś serial a mi nudno
Gośś dziękuję, mimo znacznie po łacinie o którym tu się dowiedziałam zakochałam się w tym imieniu -
Ostatnio myślałam kiedy zacznę kupować potrzebne rzeczy dla Malucha i uznałam, że na pewno nie teraz. Może w grudniu, w styczniu. Jakoś się boję. Nie jestem przesądna, ale wolę się nie rozpędzać. Pokój dla dziecka też będziemy robić na końcu, jakoś w styczniu. Dla mnie ciąża to jest wielka niewiadoma, bo przecież nikt mi nie zapewni, że wszystko będzie pięknie, ładnie. Oczywiście staram się nie myśleć źle, negatywnie. Jestem realistką i wolę ostrożnie czekać i cieszyć się. Poza tym moja siostra powiedziała, że kupi mi większość rzeczy, bo bardzo czeka na chrześniaka:) Zresztą w sklepach teraz wszystkiego pod dostatkiem i niczego nie zabraknie;)
-
Kasia, też miałam ostatnio takie dni. Dobrze że masz nas i możesz tutaj pożytkować nudę
Mi samej w tym mieszkaniu też tak nudno że cholery można dostać. M wraca dopiero w nocy...
Trzeba szukać zajęcia. Nie ma co się zamartwiać ;*muminka83 lubi tę wiadomość
-
brzucho z dzisiaj
http://zapodaj.net/69c3876df3942.jpg.html
http://zapodaj.net/0f85f2706109a.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 19:10
A.Kasia, arien, Karolina@, Madzialena90, 26Asia, She86, Hannia123, Vincent, Magda lena, karlik, krówka_muffka, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
Karmelek pięknie wyglądałaś
Twoja sukienka jest baaardzo w moim stylu, też miałam rybkę i super się w niej czułam
co do tego dziwnego posmaku w ustach to mam go po każdym jedzeniu czy piciu, życie ratują mi gumy miętowe, mam je w każdej torebce i kieszeni
Karmelek211, muminka83 lubią tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:Muminka ochłonęłaś już? A jak synek po dzisiejszym dniu się czuje?
Ja Wam powiem, że mam dzisiaj jakiś kryzysowy dzień. Po prostu mi się nudzi! Jakby nie forum to by mnie szlag trafił. W internecie nic ciekawego, w TV nic ciekawego, w domu mam posprzątane. obiad miałam gotowy... Aż zatęskniłam za 8h dniem pracy bo chociaż szybko dzień mijał a dziś tak mi się dłużyA tu jeszcze co najmniej 20 tygodni. Chyba sobie na ścianie kalendarz ciąży zrobię i będę krzyżyki stawiać po każdym dniu
Książka na stole leży od przedwczoraj i na mnie patrzy, ale jakoś nie mogę się przemóc żeby po nią sięgnąć. A kiedyś potrafiłam kilka tygodniowo przeczytać ;( Jak żyć?
Matko jakbym chciała mieć taki problem...własna firma to niestety pracowanie w domu i nawet w nocy, do tego absorbujący 5-cio latek i marzę o tym aby doba miała 36 a może i lepiej 48 godzin....
Anielica na mnie zawsze w takiej sytuacji działa kisiel lub budyń -
Dobra zjadłam 3 kostki i mam dosyć
To pojadłam.
anie93lica, ja mam malinowy koktajl:) Pytasz co zjeść, to nie pomogę, bo prócz tej czekolady to na nic nie mam ochoty:/
Aaaa Kasia robiłam na obiad kurczaka w sosie porowym, choć mogłabym napisać por w sosie z kurczakiem hahaanie93lica, A.Kasia lubią tę wiadomość
-
domiii wrote:
brzucho z dzisiaj
http://zapodaj.net/69c3876df3942.jpg.html
http://zapodaj.net/0f85f2706109a.jpg.htmldomiii lubi tę wiadomość
-
Kate moja druga coreczka miala tak na imie i mimo tego znaczenia kolejny raz tez bym tak dala na imie
Bo mi sie tez bardzo podoba
Karmelku mam dokladnie tak samo... Zakupy dla dziecka zostawiam na sam koniec... Tym bardziej, ze wiem co moze sie stac... juz sie kilka razy o tym przekonalam...
Kasia ja juz kurwicy dostaje w domu z tych nudowgdybym mogla wiecej robic to znalazlabym sobie zajecie i jakos by czas zlecial, a tak musze ograniczac sie do minimum i lezec...
Heh na mnie czeka 5 nowych ksiazek, ale jakos weny nie mam na czytanie...
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualnyanie93lica wrote:Byłam właśnie w toalecie i zauważyłam malutkie czerwone plamki na bieliźnie... ;/
Chciałam kliknąć 'cytuj' a kliknęło się 'lubię'No nie lubię oczywiście! Chciałam zapytać czy jesteś pewna, że ta krew to >z tej dziurki< ? I czy taka żywo czerwona? Może to jakieś hemoroidowe plamki czy coś?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Halo, dziewczyny, 500 stron nam już puknęło!
Karmelek - spokojnie możesz jeść czekoladkę, nawet kilka dni po terminie. Przyznam się, że dzisiaj pierwszy raz w ciąży zgrzeszyłam - zjadłam sama całą czekoladę! Ale taką pyszną - mleczną, niemieckąOgólnie to mało jem słodyczy, przeważnie na jakiś urodzinach czy cuś. Ale dzisiaj pociągnęło mnie wyjątkowo, że nie potrafiłam odmówić. Nawet się nie przyznaję mojemu M...
baassiia, muminka83, A.Kasia, Martita88, Karmelek211, Kate84 lubią tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:Chciałam kliknąć 'cytuj' a kliknęło się 'lubię'
No nie lubię oczywiście! Chciałam zapytać czy jesteś pewna, że ta krew to >z tej dziurki< ? I czy taka żywo czerwona? Może to jakieś hemoroidowe plamki czy coś?
nie raczej nie takie plamkio ktorych mowisz, takie minimalne plamki, mam nadzieje ze wszystko dobrze jest
i nie wiem z której dziurki, ale jak nie ma tego więcej to nie bede sie martwic na zapas, a brzuch pobolewa jak zawsze, jakby sie pojawilo tego wiecej bede reagowac :*