Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTunia.a wrote:Kochane dziękuje za kciuki:-)
u mnie wszystko cudownie po prenatalnych! Jutro napisze więcej z komputera:-)
ale jestem szczęśliwa!!
sciskam Was każda z osobna
SuperCzekamy na dokładne info i fotki! Duuużo fotek
Lucky lubi tę wiadomość
-
domiii wrote:
brzucho z dzisiaj
http://zapodaj.net/69c3876df3942.jpg.html
http://zapodaj.net/0f85f2706109a.jpg.html
Śliczny brzusio
A.Kasia dziękuję za odpowiedź w kwestii wit. D. Jesteś nieocenioną skarbnicą wiedzy na tym forum :*
Muminka wiem jak Ci jest ciężko, bo sama w tym roku przeżyłam podobną akcję, gdy moja córcia została w przedszkolu na moich oczach(stałam w drzwiach i czekałam na małą, bo dzieci kończyły układać puzzle) uderzona przez chłopca z jej grupy, który zobaczył, ze ona szybciej skończy układanie i dosłownie spontanicznie podniósł się i uderzył ją w twarz z płaskiej ręki na oczach też wychowawczyni, która stała metr dalej.Zrobił to tak szybko i "spontanicznie", że w zasadzie był nie do powstrzymania... Ja nie wytrzymałam i poczekałam na mamę tego chłopca, która oczywiście udała wielce zdziwioną, gdzie skarg na jej syna było wiele, zwaliła odpowiedzialność na panią, że niby w domu to złote dziecko jest, a miał na pewno już i konsultacje psychologa przedszkolnego i spotkania z dyrekcja przedszkola itp. Sytuacja się na szczęście nie powtórzyła więcej, ale wiem, że z chłopcem do końca roku były problemy i wszyscy rozkładali ręce z bezsilności, bo rodzice zaklinali rzeczywistość, że problemu nie ma, a w takich kwestiach podstawa to współpraca z rodzicami... Ja się wtedy popłakałam w domu z bezsilności..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 20:26
Lucky lubi tę wiadomość
-
masz gorączkę? Weź może taxi i podjedź na izbę...te skurcze, te nitki krwi. Może to brzmi jakbym Cie straszyła, nie mam takiego zamiaru. Ale jakby mnie coś takiego było + ogólne gorsze samopoczucie to umarłabym ze strachu.
muminka83, Lucky lubią tę wiadomość
-
Hejo! Ufff badania I trymestru za mną
Przezierność karkowa 1.5, kość nosowa obecna, mózg ok, serce i przepływy ok, akcja 167/min, długość crl 6.32 cm! Płci nie poznałam, najpierw jakby coś sterczało, ale zaraz potem lekarz stwierdził, że widzi kreseczkę, a na tym etapie narządy dziewczynki mogą też ustawiać się na kształt piramidy więc nadal płeć pozostaje dla nas tajemnicą
anie93lica, Madzialena90, A.Kasia, Kate84, perła ziemi, baassiia, d'nusia, She86, Est, edyś, kleo2426, karlik, Lilou1984, Lucky, Kajola, Martita88, krówka_muffka, 26Asia, aaagaaatka, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyarien wrote:A.Kasia - to rogal z czoko nie jest dla Ciebie?! No niee...
Niestety ;( Ale kanapeczka też jest niczego sobie
anie93lica - odpoczywaj, ale gdyby tylko działo się coś niepokojącego to dzwoń po kogoś żeby jechać na IP. Spokojnej nocki :*karlik, Lucky lubią tę wiadomość
-
arien wrote:A.Kasia - to rogal z czoko nie jest dla Ciebie?! No niee...
Przez Was mąż poszedł do sklepu po sevendaysa i pasztet :p a do pasztetu grzybki marynowane
Tunia - gratuluję!
Muminka - naprawdę nigdy nigdy w żadnej postaci?
nie no z puszki tak ale to nie tuńczyk raczej a pochodne jegoczyli chemia
Lucky lubi tę wiadomość
-
Tunia.a, Martka89 gratuluję udanych wizyt!!
Muminka, Hannia123 jak tak czytam o Waszych przejściach to jestem przerażona co tak małe dzieci mogą wyprawiać...
Anielica, połóż się, zrelaksuj, prześpij odpoczynek na pewno dobrze Wam zrobi.
Domii jaki brzusio, piękny
Ja swój zrobię jak zaparcia znikną bo teraz bezsensu
A z dobrych wiadomości to mamy nową fryzjerkę od dziś, poprzednia z dnia na dzień nam odeszła 1 września zostawiając nas z milionem zapisanych klientów wrrr! I weź tu się nie denerwuj w ciąży jak przez te dwa tygodnie widzisz jak kasa ucieka przez palce... No ale mam nadzieję, że odbijemy sobie teraz z nową dziewczyną!A.Kasia, Est, domiii, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anielica, ja dzisiaj tez tak miałam, ale kapnelam się ze krew jest właśnie z tej dziury co moje tygodniowe zatwardzenie... Jeszcze później przeraziłam się bo zobaczyłam wodę, ale też ewidentnie to z tamtąd, widocznie coś sobie uszkodzilam... Leż i odpoczywaj :-*
Lucky, anie93lica lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualny
-
Est wrote:Ja lubię bardzo wszystkie ryby ale łososia najmniej, jest dla mnie za suchy.
Dzisiaj na obiad zjadłam pysznego sandacza.A.Kasia, Mietka 30:) lubią tę wiadomość