X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no muszę zrobić sobie coś do jedzenia :P

ug37zbmh9r9sv292.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apropo jedzenia - idę do piekarni :D Mam naprzeciwko domu i mają tam takie rogale z czekoladą że można dla nich umrzeć :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 19:32

domiii, Est, arien, muminka83, Karmelek211, Renka88, RudyTygrysek, Kate84 lubią tę wiadomość

• Est Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rogale z czekoladą... Jak mogłaś to napisać??! :-)

domiii, muminka83 lubią tę wiadomość

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• jusiakp Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chce rogala !!!

muminka83 lubi tę wiadomość

jusiakp
    ug376iye25kbbp0p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej :( a ja mam zakaz słodkiego. Jesteście okropne :D ale smacznego :)

Lucky lubi tę wiadomość

• anie93lica Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na stacji BP dają jeszcze takie gorące z płynną czekoladą ;)
    A ja sobie zrobiłam płatki kukurydziane z mlekiem i cukrem :D

ug37zbmh9r9sv292.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    d'nusia wrote:
    Ej :( a ja mam zakaz słodkiego. Jesteście okropne :D ale smacznego :)

To zapraszam do mnie na słonecznik :) możesz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 19:45

d'nusia lubi tę wiadomość

• arien Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, takiego rogala to bym zjadła... :( u mnie takich pyszności nigdzie nie ma. A.Kasia - potorturuj nas trochę i zrób fotkę :)

o1483e5e2gt7h77w.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Muminka ochłonęłaś już? A jak synek po dzisiejszym dniu się czuje?

Ja Wam powiem, że mam dzisiaj jakiś kryzysowy dzień. Po prostu mi się nudzi! Jakby nie forum to by mnie szlag trafił. W internecie nic ciekawego, w TV nic ciekawego, w domu mam posprzątane. obiad miałam gotowy... Aż zatęskniłam za 8h dniem pracy bo chociaż szybko dzień mijał a dziś tak mi się dłuży :( A tu jeszcze co najmniej 20 tygodni. Chyba sobie na ścianie kalendarz ciąży zrobię i będę krzyżyki stawiać po każdym dniu :/
    Książka na stole leży od przedwczoraj i na mnie patrzy, ale jakoś nie mogę się przemóc żeby po nią sięgnąć. A kiedyś potrafiłam kilka tygodniowo przeczytać ;( Jak żyć?

Tak. Młody nawet nawet ale płakał długo i opowiadał o tym zdarzeniu. Tłumaczyłam mu wbrew sobie że chłopczyk nie chciał i na pewno zrozumiał co zrobił jak mamusia mu wytłumaczy. Chyba dotarło. Najważniejsze że nie ma większych uszkodzeń, że żeberka całe jedynie siniaki będzie miał. Jutro idzie do przedszkola a ze mną skarga. Nie wiem czy to coś da ale przestaje milczeć. W zeszłym roku nauczycielka z jego grupy biła dzieci po głowie. Wszystko zostało zamiecione pod dywan choć był spisany protokół i byli świadkowie. Dlatego tak alergicznie reaguje. Teraz ma fajną Wychowawczynie natomiast Dyrektorka to chyba mózg zostawiła w domu bo jak można nie zauważyć. Nosz cholera - przecież nie mają oni 4 cm jak nasze bąble a ciut więcej.
    Teraz jem śledzie na poprawę humoru i piję herbatkę z miodem i cytryną. Humor się poprawia :D :-8

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśś wrote:
    Kate moja druga coreczka miala tak na imie i mimo tego znaczenia kolejny raz tez bym tak dala na imie :) Bo mi sie tez bardzo podoba :)

Karmelku mam dokladnie tak samo... Zakupy dla dziecka zostawiam na sam koniec... Tym bardziej, ze wiem co moze sie stac... juz sie kilka razy o tym przekonalam...

Kasia ja juz kurwicy dostaje w domu z tych nudow :/ gdybym mogla wiecej robic to znalazlabym sobie zajecie i jakos by czas zlecial, a tak musze ograniczac sie do minimum i lezec... :/ Heh na mnie czeka 5 nowych ksiazek, ale jakos weny nie mam na czytanie...

Właśnie:( W pierwszej ciąży kupiłam parę skarpeteczek, a potem jak je widziałam płakałam i wpadałam w histerię, aż mąż zdecydował się je gdzieś schować, żebym tylko nie widziała.
    To przykre, że patrzymy na ciążę przez pryzmat tych przykrych doświadczeń:( Normalnie nie potrafię się cieszyć, jakoś nadal nie wierzę. Cały czas się boję, że to tylko piękny sen...

Lucky lubi tę wiadomość

Rozalia nasza Gwiazdka z nieba<3
    Moje Aniołki 09.2013 [*] 12.2013 [*] 08.2014 [*]
    3277f92879.png

• Martita88 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj zrobiłam łososia w śmietanie i makaron spagetti :) mniam. Narobiłam tyle, że przez tydzień będę jeść :P

No i wciągnęłam snikersa i wypiłam pół litra fanty :D raz na jakiś czas taka rozpusta jest mega :D

muminka83, A.Kasia, alinalii lubią tę wiadomość

dqprwn15leplej5m.png
  • Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anie93lica wrote:
    mam sklep na dole chyba sie przejde

jak sie podcieram to na szczescie nie mam...
    tylko jakies pojedyncze na bieliznie.

Obserwuj to Kochana i na razie się nie martw, dobrze?

anie93lica lubi tę wiadomość

3277f92879.png

• Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kleo2426 wrote:
    Ja znowu pospałam jak wróciliśmy z dziećmi ze sklepu nakupałam :P mnóstwo słodyczy bo tak mnie naszło i gruszki i słonecznik a teraz siedzę czytam Was i skubię :)
    Śpij sobie ile chcesz:) Na zdrówko dla Was:)

kleo2426 lubi tę wiadomość

3277f92879.png

• Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martina88-pewnie, że możesz:) Ooo następny pomysł na jutrzejszy obiad-łosoś:) Dziękuję:)

3277f92879.png

• anie93lica Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Karmelku :)

boli brzuszek troche na dole dole...

ug37zbmh9r9sv292.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martita88 wrote:
    Ja dzisiaj zrobiłam łososia w śmietanie i makaron spagetti :) mniam. Narobiłam tyle, że przez tydzień będę jeść :P

No i wciągnęłam snikersa i wypiłam pół litra fanty :D raz na jakiś czas taka rozpusta jest mega :D

Może wyda wam się to dziwne ale nigdy nie jadłam łososia i tak się teraz zastanawiam dlaczego.... hmmm
    Kiedyś u nas w mieście był sklep rybny z prawdziwego zdarzenia. Teraz są w większych supermarketach ale tam jakoś nie ufam jakości. Mój mąż pracuje jako magazynier i jak sam mówi nie kupi niczego czego sam nie przyjmował bo wątpi w fachowość :P

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Gośśś Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelek211 wrote:
    Właśnie:( W pierwszej ciąży kupiłam parę skarpeteczek, a potem jak je widziałam płakałam i wpadałam w histerię, aż mąż zdecydował się je gdzieś schować, żebym tylko nie widziała.
    To przykre, że patrzymy na ciążę przez pryzmat tych przykrych doświadczeń:( Normalnie nie potrafię się cieszyć, jakoś nadal nie wierzę. Cały czas się boję, że to tylko piękny sen...

Dokladnie mam to samo... W poprzedniej ciazy kupilam kilka rzeczy dla malej , bo mialo byc juz wszystko ok, na polowkowym wyszlo, ze jest zdrowa, wiec stwierdzilam, ze kupie pare rzeczy... Pozniej tylko siedzialam i ryczalam przy nich... :( Teraz nie dociera do mnie, ze moze byc ok i ciagle sie boje, ze wszystko sie powtorzy... :(

Aniołek 6tydz [*]
    Zuzia 20tydz [*]
    Amelka 25tydz [*]
    atdce6ydwl481p7x.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Apropo jedzenia - idę do piekarni :D Mam naprzeciwko domu i mają tam takie rogale z czekoladą że można dla nich umrzeć :D

Osz Ty :P Nasłałabym na Ciebie myszy :P ale ciężarnej się nawet nie chwycą :P
    Oj ale bym zjadła rogalika z płynną czekoladką... <3

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Tunia.a Ekspertka

Wysłany: 9 września 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dziękuje za kciuki:-):-) u mnie wszystko cudownie po prenatalnych! Jutro napisze więcej z komputera:-):-) ale jestem szczęśliwa!! :-):-) sciskam Was każda z osobna :-):-)

A.Kasia, Madzialena90, Karmelek211, d'nusia, Est, anie93lica, Kate84, muminka83, perła ziemi, She86, kleo2426, Martka89, karlik, Karka, Lucky, Kajola, Martita88, krówka_muffka, aaagaaatka, Mietka 30:) lubią tę wiadomość

l22ndf9hrctve4c9.png
    f2w3rjjgx3viqgmj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arien wrote:
    Kurde, takiego rogala to bym zjadła... :( u mnie takich pyszności nigdzie nie ma. A.Kasia - potorturuj nas trochę i zrób fotkę :)

Mówisz - masz :D

2ighfkx.jpg

Rogal ostał się jeden ale kupiłam jeszcze dwa kapuściarze. No cóż, to wszystko zje na kolację mąż, ja się muszę zadowolić skromną kanapeczką z orkiszowego chleba ;(

Est, Renka88, Kate84, muminka83, She86, kleo2426, Magda lena, Lucky, Kajola, Mietka 30:) lubią tę wiadomość

‹‹ 498 499 500 501 502 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ