Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia hehe najczesciej jest tak, ze podobienstwa sie nie widzi tym bardziej jak z kims przebywasz czesto
moim zdaniem jestescie podobni, moze nie jakos bardzo, ale macie podobne rysy i od razu jak go zobaczylam to sobie pomyslalam, ze to twoj brat
A.Kasia lubi tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysalomea wrote:Dziewczyny, czy miała któraś z was rozejscie spojenia lub ból kości w tej okolicy? Boli mnie coraz bardziej i nie wiem co robić, po wstaniu praktycznie nie mogę chodzić

Ja nie miałam, ale też mnie bolało w poprzedniej ciąży i jak o to pytałam lekarki, to mówiła, że rozejście spojenia zdarza się w w późniejszych etapach ciąży, nie na początku. Nie życzę tego nikomu, bo niekiedy kończy się miednicą i nogami w gipsie po porodzie
Pogadaj z lekarzem przy następnej wizycie. Może po prostu bolą Cię więzadła, II trymestr to taki czas, że wszystko bardzo się napręża i naciąga. -
salomea wrote:Dziewczyny, czy miała któraś z was rozejscie spojenia lub ból kości w tej okolicy? Boli mnie coraz bardziej i nie wiem co robić, po wstaniu praktycznie nie mogę chodzić

Nie mam akurat tego bólu ale to podobno normalne.
Mnie natomiast boli tak lewe biodro i kolano i cała noga że w nocy wyłam z bólu. Oczywiście nie brałam nic bo Apap za słaby dla mnie a że mam wysoki próg bólu to nawet jak mąż stwierdził to rzeczywiście musi mnie boleć. Na szczęście nie bolał brzuszek. -
Kochane życzę wam miłego dnia. Jadę sobie na jeden dzień z moim chłopcami do mamy wypocząć. Wracam wieczorem. Dziś zaczynam 12 t 0 d a więc 13 tydzień i trzeba to uczcić dobrym obiadkiem.
:-*
salomea, A.Kasia, Kate84, Renka88, Est lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, życzę Wam również spokojnej niedzieli. Ja chyba spedze ją w lozku- po wczorajszym wycieczce cos mnie lapie- gardło pobolewa i całą noc ból głowy... Mam nadzieję, że obejdzie się bez leków. Muszę poszperac na forum jakie domowe sposoby polecalyscie na przeziębienie....

-
domii ale ładne zakupy, ślicznie
Ja też chcę mieć kompletną wyprawkę do końca 2 trymestru. Później zostanie tylko zamówienie kosmetyków dla bobasa i mamusi z Gemini, no i prezenty z Baby shower. Przyjaciółki już się śmieją, że mam im coś z tej wyprawki zostawić do kupienia.
Cieszę się, że ten wózek już mamy bo to jedna z poważaniejszych decyzji.
Ja oczywiście noc bardzo ciężka przez owe hemoroidy
Mam nadzieję, że wkrótce maść zacznie działać bo teraz nie wyobrażam sobie się wypróżnić 
Po takiej nocy chyba do 12 zostaje w łóżku bo M i tak pojechał grać mecz i będzie dopiero ok 14...
Dziewczyny ponawiam pytanie, ile dziennie bierzecie Urinalu? Rozumiem, że zapobiegawczo mogę sobie łykać?
Miłej niedzieli bez bólu dla nas Wszystkich!
domiii lubi tę wiadomość
-
Tunia.a wrote:Dziewczyny, życzę Wam również spokojnej niedzieli. Ja chyba spedze ją w lozku- po wczorajszym wycieczce cos mnie lapie- gardło pobolewa i całą noc ból głowy... Mam nadzieję, że obejdzie się bez leków. Muszę poszperac na forum jakie domowe sposoby polecalyscie na przeziębienie....
Też mnie dopadł ból gardła
Boli jak cholera, szczególnie w nocy. Poza tym nie mam żadnych dolegliwości. Nawet zastanawiałam się czy nie iść na L4, bo pracuję w szkole podstawowej i boję się, że mi się pogorszy. To niestety bardzo możliwe, bo odkąd pracuję w szkole to przeziębienie zawsze zaczyna się od bolącego gardła.
Jak na razie piję tylko babciny sok z czarnej porzeczki i ból trochę złagodniał. Tak się zastanawiam, czy w razie potrzeby powinnam iść do lekarza ogólnego czy swojego ginekologa?
Syn Stasiu ur 02.03.2016

-
Domiii mi się wydaje że dobrze mieć kilka w rozmiarze 56 ale głównie to chyba 62... Ja tez czuje koło spojenia lonowego i ogólnie w obrębie całej miednicy nawet z tyłu takie rozciąganie i kłucie, ale lekarz mówi ze to norma.

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka