Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
normalnie jestem mega szczęśliwa
właśnie poczułam tak na 100% ruchy mojego kochanego maluszka
niesamowite uczucie :* po przyłożeniu ręki do brzucha znowu zaczęło się maleństwo ruszaćEst, Love_life, aniek_m, domiii, Tunia.a, Renka88, A.Kasia, baassiia, Karolina@, Vincent, Karmelek211, She86, Izoleccc, Lula_w, Mietka 30:), paola87, Mania1718, kofeinka, muminka83, perła ziemi, Magda lena, Karka, krówka_muffka, wiewiórka17, Martita88, 26Asia, Hannia123, d'nusia, edyś, Kajola, Kate84, karlik lubią tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:Ale my tu dzisiaj narzekamy
Normalnie kółko umartwiających się ciężarnych kobiet
Szkoda, że nie możemy się wszystkie na kawie spotkać to chociaż byśmy się razem pośmiały i nie było by czasu na biadolenie
Szkoda, szkoda.
Ok to zmieniamy tematy!
U nas dzisiaj taka piękna pogoda, ze od razu jestem pełna energii!
Jutro rano idę na zrobienie paznokci a potem do fryzjera
-
A.Kasia wrote:Ale my tu dzisiaj narzekamy
Normalnie kółko umartwiających się ciężarnych kobiet
Szkoda, że nie możemy się wszystkie na kawie spotkać to chociaż byśmy się razem pośmiały i nie było by czasu na biadolenie
To biadolenie to brzmi jak ranking, która ma gorzej... Ach my kobiety..A.Kasia, Est, Mietka 30:), muminka83 lubią tę wiadomość
-
Hejka
Hmmm to ja nie bede narzekac hehe bo sie dobrze czujebylam dzisiaj na badaniach krwi i moczu, mam nadzieje ze po tym antybiotyku ostatnim juz nie bede miec bakterii w moczu
Pare dni temu mialam taki dziwny bol boczkow hehe to nie plecy mnie bolaly tylko kosci od boczkowjeszcze tak nie mialam nigdy :p przeszlo po jednej nocy
i mam nadzieje, ze bardziej w boczkach sie nie rozrosne
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Madzialena90 wrote:normalnie jestem mega szczęśliwa
właśnie poczułam tak na 100% ruchy mojego kochanego maluszka
niesamowite uczucie :* po przyłożeniu ręki do brzucha znowu zaczęło się maleństwo ruszać
Gratuluję z całego serducha! I pozytywnie zazdroszczę
Na to chyba każda z Nas czeka, a Twój wpis pokazuje, że większość z Nas jest już o krok od tego uczucia
Cudownie!Madzialena90 lubi tę wiadomość
-
Powiedzcie jak kupujecie cos dla malucha, chodzi o ubranka, badz dostajecie od kogos to oczywiscie pierzemy ale na jaki proszek stawiacie? Typowo dla dzieci? Czy normalny jak zawsze? Ja jak Synek byl maly to pralam wlasnie w takim dla dzieci a teraz nie wiem, moze warto od poczatku przyzwyczajac do normalnego, bo potem przy zmianie moga byc prblemy, uczulenia itd, ciekawi mnie wasze zdanie na ten tematjusiakp
-
jusiakp wrote:Powiedzcie jak kupujecie cos dla malucha, chodzi o ubranka, badz dostajecie od kogos to oczywiscie pierzemy ale na jaki proszek stawiacie? Typowo dla dzieci? Czy normalny jak zawsze? Ja jak Synek byl maly to pralam wlasnie w takim dla dzieci a teraz nie wiem, moze warto od poczatku przyzwyczajac do normalnego, bo potem przy zmianie moga byc prblemy, uczulenia itd, ciekawi mnie wasze zdanie na ten temat
ja kupiłam Lovelę i Jelpa -
Madzia - gratulacje i jednocześnie zazdroszczę bo też chciałabym poczuć maluszka
Jusiakp - ja kupiłam już proszek Lovela. Chcę jeszcze kupić płyn do płukania.
Dziewczyny dzisiaj strasznie boli mnie rwa kulszowa. Od czasu do czasu mnie pobolewał ten nerw, ale było to okej. Dzisiaj tak mi promieniuje, że każdy ruch doprowadza mnie do płaczków w oczachKurde, nawet teraz jak siedzę to boli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 13:44
-
nick nieaktualnySiostra wysłała mi właśnie moją fotkę z połowy piątego miesiąca poprzedniej ciąży i mimo, iż wiedziałam, że brzuch miałam spory to porównując z obecnym jestem w szoku. Za 2,5 tygodnia zaczynam piąty miesiąc i nie wydaje mi się, żebym się do tego czasu aż tak zaokrągliła...
Fotka z okresu remontu, więc nie zwracajcie uwagi na bałagandomiii, Karolina@, She86, Madzialena90, Est, muminka83, d'nusia, Kajola, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Renka88 wrote:To biadolenie to brzmi jak ranking, która ma gorzej... Ach my kobiety..
Renka to nie ranking a chyba bardziej udowodnienie, że każda ma swoją przeprawę w ciąży i podobne dolegliwości. Szczerze mówiąc dopóki nie poczytałam forum to myślałam, że tylko ja jestem jakaś pechowa i obolała a okazuje się, że jest nas całkiem spore grono i pewne objawy są normalne i dzięki Wam przestałam się stresować swoimi dolegliwościamiaaagaaatka, She86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem w dużym szoku.
Był u mnie lekarz- stwierdził zapalenie gardła/ grypa i zapisał Tamiflu.
Myślałam, że oni tutaj wszystko leczą paracetamolem.
Czekam teraz na potwierdzenie od mamy ( jest od chorób zakaźnych) czy ja to w ogóle mogę brać bo w internecie sprzeczne informacje...
Edit- mama napisała nigdy w życiu. Dobrze więc, że rosól się gotuje od rana. Idę zaraz jeszcze po czosnek i cebulę i działamy dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 14:22
Mania1718 lubi tę wiadomość