Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jacqueline ja zaszłam w drugim cyklu po zabiegu. I nie minęły całe 2 mce. Pierwszą @ po zabiegu dostałam po 30 dniach, drugą po 16 i się udało. Narazie jest wszystko ok, jestem w 16 tyg i problemów nie ma. Badań nie robiłam z histopatologicznego wyszło że wszystko ok i tyle
życze Ci powodzonka kochana
Est lubi tę wiadomość
-
Mam pytanie do dziewczyn z Rzeszowa. Któraś pisała że dział h&m mama jest tylko w grafice? Ciężko mi w to uwierzyć, jesteście pewne? Bo wybieram się na dołową w niedziele a z moim chłopem będę mogła później wybrać tylko jedną galerie do zwiedzania
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
aleksandrazz wrote:Mam pytanie do dziewczyn z Rzeszowa. Któraś pisała że dział h&m mama jest tylko w grafice? Ciężko mi w to uwierzyć, jesteście pewne? Bo wybieram się na dołową w niedziele a z moim chłopem będę mogła później wybrać tylko jedną galerie do zwiedzania
-
Czesc Dziewczyny!
Dawno mnie tu nie było ale mam pytanie i może mi pomożecie.
Wczoraj wieczorem pobolewał mnie brzuch (dodam że popoludniu było) i tak myslalam ze to moze wlasnie po
A dziś rano w toalecie zauwazylam mega wielkie ilosci zoltego śluzu. Troche mnie to wystraszyło bo nigdy aż tyle tego nie było. Martwić się tym?
Jeszcze w nocy sniło mi się że krwawiłam i jechałam do szpitala... A tu jeszcze tyle czasu do wizyty
Sorry za błędy i brak polskich znaków ale pisze z tel. -
Marlenka może być po
bo przecież tam jest teraz wszystko ukrwione i unerwione a poza tym macica się kurczy podczas orgazmów i więzadła mogą boleć. Co do śluzu - może po prostu zwiekszyło się wydzielanie po? Chyba że ma brzydki zapach to wtedy może świadczyć o infekcji. Póki nie ma krwi to powinno być ok. Weż nospę i odpoczywaj dużo a jak ból nie przejdzie skontaktuj się z lekarzem lub podjedz na IP dla spokoju ducha :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 09:41
-
baassiia wrote:A ja mam pytanie do dziewczyn, ktore juz maja dzieci i mialy rozstepy.
Przepraszam za wscibskie pytanie, ale w ktorym miesiacu/ tygodniu zaczely sie Wam pojawiac rozstepy i czy duzo przytylyscie w ciazy?
Nie jest wścibskie - normalne
Mi wyszły najpierw na pośladkach, potem na brzuchu po bokach i drobne na piersiach i udach (od wewnętrznej strony). Jakoś w 8 miesiącu w połowie gdzieś zaczęły się pojawiać. W całej ciąży przybyło mi 25kg :p Ale ja chudzina (56kg przy 170cm na starcie byłoW I trymestrze przybyło mi 4kg mimo tego, że mało jadłam. Później wiele więcej niż normalnie nie jadłam a i tak wyszło jak wyszło
A potem to już od 5 miesiąca po 4kg/miesiąc. Lekarz powiedział mi ostatnio, że norma to 10-12kg, a osoby szczupłe (jak ja) mogą więcej przytyć, ok 20kg.
baassiia lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Dzień dobry wszystkim w tym pięknym dniu.
A oto mój dzisiejszy brzuszek przed śniadankiem.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad7cf78485d0.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 10:12
Madzialena90, Est, A.Kasia, 26Asia, Kajola, Karolina@, anitka19953, kateee, skowroneczka87, Mietka 30:), Martita88, She86, Lilou1984, Izoleccc, Karka, Kate84, edyś lubią tę wiadomość
-
Marlena wrote:Czesc Dziewczyny!
Dawno mnie tu nie było ale mam pytanie i może mi pomożecie.
Wczoraj wieczorem pobolewał mnie brzuch (dodam że popoludniu było) i tak myslalam ze to moze wlasnie po
A dziś rano w toalecie zauwazylam mega wielkie ilosci zoltego śluzu. Troche mnie to wystraszyło bo nigdy aż tyle tego nie było. Martwić się tym?
Jeszcze w nocy sniło mi się że krwawiłam i jechałam do szpitala... A tu jeszcze tyle czasu do wizyty
Sorry za błędy i brak polskich znaków ale pisze z tel.
Ja bym się nie martwiła tylko.obserwowała siebie
-
A ja wczoraj byłam w kinie na Karbali (film petarda!!!!! Jestem fanką wojennych filmów i jak na Polskę to film super) i podczas sceny wojennej z islamistami gdzie było głośno, mój Staś zaczął wariować. Nie były to kopniaki, ale czułam lekkie miziania pod brzuchem
no i wczoraj miałam dzień dziecka. Popcorn + coca cola. Yh
o dziwo czułam się po zjedzeniu tego zestawu fantastycznie!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 10:33
A.Kasia, Est, Kajola, Lucky, Izoleccc, Kate84 lubią tę wiadomość