Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka
Dziewczyny prosze o kciukidzisiaj mam wizyte o 15
ale sie boje
Gratuluje wszystkim udanych wizyti trzymam kciuki za dzisiejsze
ktos jeszcze ma?
krówka_muffka, kleo2426, Domi*, A.Kasia, Karolina@, Mania1718, Madzialena90, Kajola, Martita88, Kokaina, 26Asia, Kate84, Izoleccc lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualnyDobra, spadam na chwilę robić szarlotkę (mężowa poranna fanaberia;) - i kto tu ma zachcianki?), mam też dzisiaj zebranie w gminie bo jestem w komitecie, który ustana nazwy ulic
A jeszcze mam pytanko, któraś z Was miała kiedyś zakładany pessar? Szukałam w necie w jaki sposób się to zakłada i nie ma żadnych zdjęć ani filmików a jestem ciekawa -
Mania1718 wrote:Kofeinko czekalam na te dobre wiesci
Bardzo sie ciesze
ja mam wizyte 21 pazdziernika i mam nadzieje ze poznam plec.
Mania, Kofeinka w takim razie czekamy razem. Ja mam połówkowe 19.10 i wtedy to już na bank muszę wiedzieć kto zamieszkuje mój brzuszekMania1718, kofeinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Ja też nadal pracuję i we wstępnym planie zakładałam pracować do grudnia, ale od poniedziałku mam coraz więcej wątpliwości czy dam radę... Nie wiem czy to kwestia zmniejszenia dawki duphastonu, od weekendu biorę już raz dziennie i tak mam brać do wizyty 5.10, czy jakiegoś przesilenia, ale normalnie senność i zmęczenie mnie dopadły nie mniejsze niż w pierwszych tygodniach ciąży.
Kofeinka cieszę się, że maleństwo rośnie zdrowo
Oczywiście trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty -
Witajcie
Ja też nadal pracuję i we wstępnym planie zakładałam pracować do grudnia, ale od poniedziałku mam coraz więcej wątpliwości czy dam radę... Nie wiem czy to kwestia zmniejszenia dawki duphastonu, od weekendu biorę już raz dziennie i tak mam brać do wizyty 5.10, czy jakiegoś przesilenia, ale normalnie senność i zmęczenie mnie dopadły nie mniejsze niż w pierwszych tygodniach ciąży.
Kofeinka cieszę się, że maleństwo rośnie zdrowo
Oczywiście trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty -
Mania1718 wrote:Karolina@ dlugieee tygodnie przed nami
Niemoge sie doczekac
Jeej, ja tak samo. Siostra i szwagierki to już wariują. Koniecznie chcą wiedzieć jaka płeć, bo ubranka chcą kupować. Swoją drogą nie mam pojęcia jak moi przyjaciele wytrwali w tym, że aż do porodu nie chcieli znać płci. Ja bym umarła z ciekawości
Napiszę Wam jeszcze jeden przypadek. Często oglądam sobie na olx.pl ubranka da dzieci. Natrafiłam na kobietę, która sprzedawała wiele nowych ubrań dla dziewczynki. Trochę mnie to zastanowiło, przejrzałam wszystkie jej aukcje i w jeden napisała, że sprzedaje wszystko nowe, ponieważ urodziła chłopca, a do samego końca lekarze mówili jej że będzie dziewczynka.kleo2426, Kajola, A.Kasia, Mania1718 lubią tę wiadomość
-
To ja sie dziś witam w 18 tygodniu! W szoku jestem jak szybko ten czas leci;)
Gratuluje wszystkim wizyt i oglądania rosnących maluchówi oczywiście trzymam kciuki za te co bedą
kleo2426, Madzialena90, Karolina@, A.Kasia, Mania1718, Kajola, Kokaina, ksanka, 26Asia, Kate84, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja się z łóżka do jutrzejszej wizyty nie ruszam! Jest trochę lepiej, w nocy puściły mi te skurcze prawie całkowicie, ale biorę 3x2 nospę póki co...
Dziewczyny, które są na zwolnieniach - macie takie, że możecie wychodzić normalnie z domu czy raczej nie? Bo tak siedzieć non stop to oszaleć możnakleo2426 lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 10:46
aaagaaatka, Lilou1984, Madzialena90, ona., Kajola, Karolina@, domiii, Magda lena, A.Kasia, kateee, skowroneczka87, Mania1718, Gośśś, Kokaina, MeAmerie, ksanka, baassiia, anitka19953, 26Asia, She86, Est, Kate84, paola87, Izoleccc, d'nusia, anie93lica, krówka_muffka, Hannia123, Karka, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
domiii wrote:Dzień dobry
Ja się z łóżka do jutrzejszej wizyty nie ruszam! Jest trochę lepiej, w nocy puściły mi te skurcze prawie całkowicie, ale biorę 3x2 nospę póki co...
Dziewczyny, które są na zwolnieniach - macie takie, że możecie wychodzić normalnie z domu czy raczej nie? Bo tak siedzieć non stop to oszaleć można
Ja mogę normalnie wychodzićna l4 mam wpisaną 2 czyli "chory może chodzić"
-
Kofeinka super wyniki
Dziewczyny dostałam maila z ofertą i nie mogłam się powstrzymać bo -40%
http://pl.dawanda.com/shop/Kandra?quick_view_product=84731359
Kupiłam 2 kompleciki dla mojego szkraba - jeden z kotkiem i jeden z zebrą i kuzynce dla chłopczyka z piątką
No nie dało się nie kupić...kleo2426, Karolina@, A.Kasia, kofeinka lubią tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualnydomiii wrote:Dzień dobry
Dziewczyny, które są na zwolnieniach - macie takie, że możecie wychodzić normalnie z domu czy raczej nie? Bo tak siedzieć non stop to oszaleć można
Ja mam na zwolnieniu że mogę chodzić i dostałam od razu L4 na 2 miesiące, do 10 listopada
kofeinka
ale supcio foteczkakofeinka lubi tę wiadomość