Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry mamusie. Dziś u mnie w Łebie ma być piękne słonko cały dzień, aż chce się wyjść z domu i iść na spacerek czy zakupy:)
A oto mój dzisiejszy brzuszek a na wadze rano przed śniadankiem 45,1 kg a zaczynałam z 43 kg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f0c4a8989c23.jpgMania1718, A.Kasia, kleo2426, Magda lena, Karolina@, ona., Martita88, Kajola, kofeinka, Kate84, Madzialena90, kateee, Gośśś, Est, Mietka 30:), Karka, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
Mania1718 wrote:Dzień dobry laseczki
Ona o tym samym myślałam bo każdej nocy budzę się na siusiu o tej samej porze. Śmieje się do brzucha ze pewnie o tej porze dzidzia będzie odstawiac serenadeMania1718 lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny.
Pragnę poinformować, że jak kiedyś nie będę się dłużej odzywać, tzn. że zeszłam na zawał. Średnio co 2,3 noc śnią mi się koszmary w których to mój mąż mnie zdradza. Dzisiaj miałam jeden sen extra, w którym to sąsiad chciał mnie zgwałcić... Budzę się cała morka (piżama do wymiany) i z mega strachem. Za chwilę będę bała się zasnąć
Kamka, chyba starsi ludzie maja takie dziwne teorie. Ostatnio moja babcia walnęła taką bzdurę, aż jej powiedziałam że większej głupoty związanej w ciążą to nie słyszałam. Powiedziała mi, że jak będę miała dziewczynkę to urodzę 2 tygodnie przed terminie, a jak chłopca to dwa tygodnie po terminie. Parskam śmiechem, ale ona twardo stała przy swojej teorii, ze "tak zawsze jest". Niech se pogada.kleo2426, Kajola lubią tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:Madzia a spróbuj z melisą na noc. Ja jak sobie wypiję 1-2 kubki melisy to śpię jak niemowlę. Tylko wtedy muszę przed snem jeszcze zaliczyć toaletę bo inaczej byłoby ze 3 budzenia na siku
-
nick nieaktualnyRudyTygrysek wrote:Dzień dobry mamusie. Dziś u mnie w Łebie ma być piękne słonko cały dzień, aż chce się wyjść z domu i iść na spacerek czy zakupy:)
A oto mój dzisiejszy brzuszek a na wadze rano przed śniadankiem 45,1 kg a zaczynałam z 43 kg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f0c4a8989c23.jpg
Fajny brzusio :)ja jak nie zapomnę to jutro z rana zrobię fotkę z okazji początku 16 tc -
RudyTygrysek wrote:Dzień dobry mamusie. Dziś u mnie w Łebie ma być piękne słonko cały dzień, aż chce się wyjść z domu i iść na spacerek czy zakupy:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f0c4a8989c23.jpg
Kochana tą pogodę utrzymaj minimum do niedzieli, a najlepiej do poniedziałku. Dzisiaj wyjeżdżam ze Śląska z Twoje rejony (o ile mąż dostanie urlop) -
nick nieaktualnyLula_w wrote:A.Kasia a ile lekarz dał Ci limit na przytycie? Kiedyś pisałaś, a ja zapomniałam.
Jak byłam na pierwszej wizycie to ważyłam 52,5 kg i wpisał mi do karty, że max do 63 kg mogę dobić. Teraz ważę 51, więc nie sądzę żebym przekroczyła limit.kleo2426, Lula_w, Mania1718, Est lubią tę wiadomość
-
Martita88 wrote:Dziewczyny Wy tu o nadwagach
ja jestem rekordzistką
przed ciążą ważyłam 86 kg <ta daaaaam> obecnie na liczniku mam 81/81,5 kg i okropne wzdęcia i zaparcia <już nawet śliwka nie pomaga> ale po brzuchu widać, że jest inny - taki okrąglutki i bardziej wypukły niż zazwyczaj
mnie nie pobijesz -
nick nieaktualnywiewiórka17 wrote:Cześć dziewczyny .ja to jak stanęłam na wagę przed ciążą to 51 i tak waga stoi do tej pory.kiedy w końcu zacznę przybierać
Zaczniesz, zacznieszObie zaczniemy
Pewnie po 20 tyg, bo dopiero wtedy maluch zaczyna mocniej przybierać na wadze.
Ja to w sumie nic nie mówię, bo pamiętam jak po 3 miesiącach w UK wróciłam większa o 10 kgKto wie jak to teraz pójdzie
wiewiórka17 lubi tę wiadomość
-
Ja dziś będę mieć ciężki dzień. Jadę zaraz zawieść dziadków do lekarza, a później poszukiwania sukni ślubnej dzień 2. Dzień 1 wczoraj dobił mnie totalnie , niby jestem szczupła ale nie mogę mieć takiej sukienki jaką chce. Nie może być wiązana w gorsecie , bo ściska brzuch tylko zapinana , itp... Stwierdziłam wczoraj że biały namiot byłby najlepszy;d
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualnyaleksandrazz wrote:Ja dziś będę mieć ciężki dzień. Jadę zaraz zawieść dziadków do lekarza, a później poszukiwania sukni ślubnej dzień 2. Dzień 1 wczoraj dobił mnie totalnie , niby jestem szczupła ale nie mogę mieć takiej sukienki jaką chce. Nie może być wiązana w gorsecie , bo ściska brzuch tylko zapinana , itp... Stwierdziłam wczoraj że biały namiot byłby najlepszy;d
Powodzenia w poszukiwaniu sukniPodejrzewam, że najwygodniej byłoby Ci w sukni typu empire. Jest wiele pięknych sukienek o takim kroju
Jakbym teraz miała wyjść za mąż to wybrałabym taką:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 09:53
aleksandrazz, aaagaaatka, Kajola, muminka83, kateee, She86, Est, Kate84 lubią tę wiadomość