Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie ostatnie kilka dni w domu nerwówka. Mąż od kilku dni nie pali (naugowy palacz) i czasami czepia się nas wszystkich. A że że mnie też nerwós to się klucimy. Zaraz na rozluźnienie emocji jedziemy poszukać lasów. Może uda się zrobić dzisiaj sosik grzybowy ze śmietaną
[/link]
-
Dokładanie
Jak wczoraj mierzyłam , w niej jest najwygodniej. Piękna ;o Tylko takiej nie widziałam ;d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 09:55
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
aleksandrazz wrote:Ja dziś będę mieć ciężki dzień. Jadę zaraz zawieść dziadków do lekarza, a później poszukiwania sukni ślubnej dzień 2. Dzień 1 wczoraj dobił mnie totalnie , niby jestem szczupła ale nie mogę mieć takiej sukienki jaką chce. Nie może być wiązana w gorsecie , bo ściska brzuch tylko zapinana , itp... Stwierdziłam wczoraj że biały namiot byłby najlepszy;d
nie może być wiązana? kurcze bo ja taką będę mieć...i się zastanawiam czy krawcowa dobrze mi powiedziała -
Martita nie denerwuj się , jeśli masz szytą na miarę na pewno będzie Ci wygodnie. Ja jak mierzyłam takie gdzie jest wiązany gorset to niestety czułam że brzuch mi opina i od razu mnie bolał.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Lula_w wrote:Martita pewno masz pod biustem wiązaną czy gorsecik wiązany?
Cały gorset jest wiązany tylko jest krótszy - tak do wysokości pępka. wcześniej gorset miałam mieć aż do bioder i suknia zapinana na suwak, ale krawcowa powiedziała, że gorset musimy skrócić i zrobić wiązany żeby dostosować wielkość do rosnącego brzuszka.. -
aleksandrazz wrote:Martita nie denerwuj się , jeśli masz szytą na miarę na pewno będzie Ci wygodnie. Ja jak mierzyłam takie gdzie jest wiązany gorset to niestety czułam że brzuch mi opina i od razu mnie bolał.
powiem szczerze, że nie wiem jak to będzie bo jeszcze suknia nie jest gotowa i nie można jej zawiązaćale mam nadzieje, że pani wie co robi
-
No widzisz
Najważniejsze żebyś się dobrze czuła. Zauważ że dzieli nas 3 tygodnie i mi już ten brzuch widać, i mogę określić jak się czuję w danym modelu.
Martita88 lubi tę wiadomość
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
a ja myślę, że może być wiązana tylko kwestia odpowiedniego zawiązania, żeby nic nie uwierało
Ale ta co dała A.Kasia cudowna!
A.Kasia lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualnyLula_w wrote:A.Kasia mam nadzieję, że nie masz mi za złe, za zadawania tak głupich pytań
E tamJak to mówią, nie ma głupich pytań
Martita88 - na pewno krawcowa wie co robiPodczas przymiarki będziesz czuła czy jest Ci wygodnie. Jeśli suknia nie jest odcinana pod biustem to dobrze jeśli jest wiązana z tyłu, w razie jakby Ci nagle brzuszek wystrzelił to trochę poluzujesz i będzie ok
Co do grzybów to się nie znam, nie przepadam za nimi zbytnio -
nick nieaktualnyaleksandrazz wrote:Niestety to nie jest kwestia uwiązania , bo suknia ma się trzymać , a mocno z brzuszkiem zawiązać nie można
A to zależy, bo jeśli suknia ma sam gorset no to trzeba ją dobrze ścisnąć. Ale jeśli jest na ramiączkach to już nie musi. Ja miałam suknię ślubną wiązaną z tyłu ale na ramiączkach i tak sobie ją wiązałam, jak mi było wygodnie. A jak się nażarłam na weselu to sobie poluzowałam i też było dobrzemuminka83 lubi tę wiadomość
-
Dobra laski , ja jadę. Trzymajcie kciuki bo jak dzisiaj nic nie znajdę to załamie się psychicznie a mama mnie przetnie ;d
She86 lubi tę wiadomość
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki!
W gemini mają promocje i ten sok z żurawiny co w rosmannie kosztuje ok. 30 zł jest za niecałe 15 zł a sok z malin po niecałe 12 zł
Warto kupić bo to niesłodzone i jest 100% żurawiny i 100% maliny.
A.Kasia, Est, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
Martita88 wrote:a właśnie dziewczyny jak to jest z tymi grzybami? można jeść czy nie? bo różne opinie słyszałam
Kochana z grzybami jest podobnie jak z rybami wędzonymi. Niby jeść wolno, a jednak nie zaleca się. Aczkolwiek ostatnio pytałam się o to moja gin i powiedziała, że jak raz zjem grzyby z lasu, albo rybę wędzoną to nic złego nie powinno się stać. Jednak trzeba pilnować, aby produkty te były świeże.Martita88, Mania1718 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki, jak będzie się Wam nudzić, to polecam odcinki "O Matko!". Kasia Bosacka mówi bardzo fajnie o ciąży, przekazuje multum ważnej wiedzy w zabawny sposób. Polecam!
http://player.pl/programy-online/o-matko-odcinki,1211/Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 10:24
domiii, Mania1718, Est, Anetq lubią tę wiadomość