Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się dziewczyny z Wami w 18 tygodniu i 5miesiącu:)))
Trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty!!!
Życzę miłego dnia:*Kajola, anie93lica, Kate84, d'nusia, kleo2426, A.Kasia, Lula_w, ona., She86, Madzialena90, kateee, 26Asia, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
Też się witam w 5 miesiącu
Tak piszecie o tym maku, aż śmieje się sama do siebie, też wczoraj jadłam ale widocznie moje dziecię nie lubi tego śmieciowego jedzenia bo nie zostało to długo w moim żołądku. Szkoda mi najbardziej gofra którego też jadłam, a kosztował całe 7.50
Kajola, krówka_muffka, Renka88, Kate84, d'nusia, kleo2426, A.Kasia, Lula_w, She86, Madzialena90, kateee, 26Asia, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Dziewczyna ja przed ciążą pracując w macu jadłam bardzo dużo tego wszystkiego. Teraz jak tylko pomyślę to robi mi się nie dobrze
Teraz mam za to ochotę cały czas na kurczaka w różnych formach , a najbardziej w tych ostrych
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
krówka_muffka, Kajola, Kate84, muminka83, kleo2426, A.Kasia, RudyTygrysek, Renka88, Martita88, ona., Hannia123, She86, Karolina@, aaagaaatka, Madzialena90, kateee, 26Asia, Gośśś, Est, anie93lica, Mietka 30:), Karka, Anetq, anitka19953 lubią tę wiadomość
-
Martita88 wrote:Ale dzisiaj poszalałam
aż mnie zgaga męczy
oczywiście pojechaliśmy na maca na cheeseburgera i frytki <pychota> a jak wróciłam do domu to zagryzłam fasolką szparagową z pary i pół paczki chipsów
i do tego wypiłam 0,5 l fanty
i czuje że zaraz się ociele za przeproszeniem
Apetyt to ty masz. Ja lewo zjadam dwa posiłki dziennie, śniadania i obiadokolacje i mam dosyć.Zazdraszczam
Martita88 lubi tę wiadomość
-
Lilou mnie często więzadła bolą i to całkiem konkretnie, wczoraj też mega bolały i też miałam ciężki dzień, do tego doszła głowa i mdłości.
Co do zachcianek ja mam chyba tylko fazę na truskawki i mogę je jeść co dzień nadalw kwestii fast food nigdy ich nie lubiłam jak już musiałam coś zjeść to KFC,przez mdłości i kiepski apetyt w ciąży narazie nie próbowałam.
Dziewczyny gratuluję wczorajszych wizyt, dziś znów będzie mnie mniej bo za godzinę na gimnastykę jadę a później obiad niespodzianka dla M pierogi będę robić 1 raz w życiu z kapusta i pieczarkami i szpinakiem i fetapóźniej prezent, torcik no i wieczorem jakiś seks bo szczerze od dwóch tygodni przez moje hemoroidy co wyszły i nie znikają był post
muminka83, A.Kasia, RudyTygrysek, Martita88 lubią tę wiadomość
-
anie93lica wrote:Odpoczywaj ile się da
później nie będziemy miały na to czasu;)
A to właśnie bzduraOli jak się urodził był cudowny. Moje dziecko jako noworodek przesypiało całą noc. W dzień budziło się tylko na jedzonko. Nie płakał , nie miał kolek. Natomiast teraz mam więcej obowiązków. Trzeba z dzieckiem więcej być... bawić się z nim, uczyć itd. Wymaga więcej uwagi niż maluszek do 2 roku życia i wspomnisz moje słowa
kleo2426 lubi tę wiadomość
-
Kofeinka piękny brzusio. Ja właśnie mam podobny tylko, że niestety ze względu na nadwagę nie widać go aż tak pięknie jak u Ciebie . Ale i tak niektóre dziewczyny naprawdę zazdroszczę takich pięknych brzuszków
Ja na swój pewnie jeszcze dłuuugo będę musiała zaczekać
kofeinka, muminka83 lubią tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
Dzień dobry
Kofeinko piękny brzuszek
Ja codziennie rano mierzę obwód brzucha i po tym stwierdzam, że naprawdę rośnie bo fizycznie jakoś się nie bardzo zmieniamuminka83, kofeinka, Martita88, Karolina@ lubią tę wiadomość
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
Kate84 wrote:Lilou mnie często więzadła bolą i to całkiem konkretnie, wczoraj też mega bolały i też miałam ciężki dzień, do tego doszła głowa i mdłości.
Co do zachcianek ja mam chyba tylko fazę na truskawki i mogę je jeść co dzień nadalw kwestii fast food nigdy ich nie lubiłam jak już musiałam coś zjeść to KFC,przez mdłości i kiepski apetyt w ciąży narazie nie próbowałam.
Dziewczyny gratuluję wczorajszych wizyt, dziś znów będzie mnie mniej bo za godzinę na gimnastykę jadę a później obiad niespodzianka dla M pierogi będę robić 1 raz w życiu z kapusta i pieczarkami i szpinakiem i fetapóźniej prezent, torcik no i wieczorem jakiś seks bo szczerze od dwóch tygodni przez moje hemoroidy co wyszły i nie znikają był post
jaki plan dokładnyŻyczę by ci się spełnił szczególnie na tym ostatnim etapie seksu
Kate84 lubi tę wiadomość
-
Kate, ja mam post już drugi miesiąc. Osobiście jakoś mnie to nie rusza ale mój chłop już chodzi po ścianach
kleo2426, Renka88, Lula_w, Kate84 lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
niecierpliwaa wrote:Kofeinka piękny brzusio. Ja właśnie mam podobny tylko, że niestety ze względu na nadwagę nie widać go aż tak pięknie jak u Ciebie . Ale i tak niektóre dziewczyny naprawdę zazdroszczę takich pięknych brzuszków
Ja na swój pewnie jeszcze dłuuugo będę musiała zaczekać
Kochana ale ja też mam nadwagę i to nie małą, bo przy wzroście 174cm ważę na dzień dzisiejszy 92,3kg.
Co prawda przed ciążą ważyłam 94,5kg ale ładnie spadło choć trochęi to bez wymiotów, bo kontaktu z porcelaną nie miałam nawet raz
Tylko zaparcia straszne mnie męczą
Ja ciężka jestem choć... ale te kg tak się rozkładają, że wszyscy zawsze dawali mi 20 kg mniej.
Teraz ważę 92 a ludzie mówią że max 70
A jak ważyłam 74, to mówili że z 50 kg ważę nie więcej
Tylko cholerka waga inaczej pokazujeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 08:27
-
aleksandrazz wrote:Kate, ja mam post już drugi miesiąc. Osobiście jakoś mnie to nie rusza ale mój chłop już chodzi po ścianach
hahah ja się śmieje z mojego męża że kupię mu sztuczną pochwęA.Kasia, kleo2426, RudyTygrysek, Renka88, Martita88, Kate84 lubią tę wiadomość
-
kofeinka wrote:Kochana ale ja też mam nadwagę i to nie małą, bo przy wzroście 174cm ważę na dzień dzisiejszy 92,3kg.
Co prawda przed ciążą ważyłam 94,5kg ale ładnie spadło choć trochę
Ja ciężka jestem choć... ale te kg tak się rozkładają, że wszyscy zawsze dawali mi 20 kg mniej.
Teraz ważę 92 a ludzie mówią że max 70
A jak ważyłam 74, to mówili że z 50 kg ważę nie więcej
Tylko cholerka waga inaczej pokazuje
Waga musi być zepsuta i tak musisz myśleć
-
muminka83 wrote:hahah ja się śmieje z mojego męża że kupię mu sztuczną pochwę
Ja ze względu na wcześniejsze krwawienie miałam zakaz na seks, ale na ostatniej wizycie zapytałam lekarza czy nadal mamy zakaz, pozwolił ale delikatnie, więc pozwoliłam mężowi na włożenie we mnie tylko główki penisahe he he
Kate84 lubi tę wiadomość
-
Dzień Dobry!
Gratulacje udanych wizyt!!
Dziewczyny piękne macie brzuszki, tylko ja widzę że wszystkie póki co macie dół widoczny a góra płaska, a ja właśnie mam od początku taki cały okrągły, taka piłeczka
Dzisiaj praca w domu, gołąbki się robią, sos pomidorowy zaraz będe robiła, a teraz śniadanko
kofeinko ja mam 174 cm i ważyłam przed ciążą 80 kg i uwierz mi że Ty na tym zdjęciu to dosłownie połowa mnie, w życiu nie uwierzę że ważysz 90kg...
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 08:32
-
MeAmerie wrote:Dzień Dobry!
Gratulacje udanych wizyt!!
Dziewczyny piękne macie brzuszki, tylko ja widzę że wszystkie póki co macie dół widoczny a góra płaska, a ja właśnie mam od początku taki cały okrągły, taka piłeczka
Dzisiaj praca w domu, gołąbki się robią, sos pomidorowy zaraz będe robiła, a teraz śniadanko
Miłego dnia!
Ja mam cały okrąglutki tylko wtedy jak się objem albo jak mam wzdęcia