Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Myśle ze z gyno femidazolem lepiej nie kombinować na własna rękę. Poza tym natamycyna jest lekiem na infekcje grzybicze, femidazol na bakteryjne. To antybiotyk. Albo bierzesz pełna kuracje albo niepełna i nieskuteczna. Lepiej chyba spytać lekarza.
-
ryjkek wrote:Hehe ... nie mówiąc o tym, że niektóre samice zjadają samców zaraz po zapłodnieniu. Kasia24 - to chyba najlepszy pomysł. Nie miałabyś wtedy problemu z seksem, bo nie byłoby z kim
Kasia24 na następnej wizycie to mu powiedz o seksieKasia24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLula_w wrote:Było, minęło
Będzie lepiej!!!
No właśnieA słyszałam kiedyś o hipnoterapii przy porodzie, może trzeba zgłębić temat
Orgazm przy porodzie naturalnym ciężko mi sobie wyobrazić (o czymś takim też słyszałam) ale ta hipnoterapia brzmi dobrze
salomea - niby w internecie dziewczyny piszą, że można brać ale ja bym najpierw zapytała ginkaNa własną rękę chyba bym nie brała
Przerypane z tymi infekcjami, ja też się z tym dziadostwem męczę od początku ciąży a wcześniej nie miałam żadnych problemów
-
Martka89 wrote:Myśle ze z gyno femidazolem lepiej nie kombinować na własna rękę. Poza tym natamycyna jest lekiem na infekcje grzybicze, femidazol na bakteryjne. To antybiotyk. Albo bierzesz pełna kuracje albo niepełna i nieskuteczna. Lepiej chyba spytać lekarza.
-
nick nieaktualnyKate84 - wyglądasz prze-śli-cznie! I młodziutko jak 16tka
Faktycznie ciąża Ci służy, aby w ciąży chodzić i dzieci rodzić hehe
salomea - ja też się tym martwiłam ale mój lekarz mówi, że infekcje są częste w ciąży bo się ph zmienia i cośtam cośtamPonoć to nie zagraża dziecku. Ja teraz mam taką kurację, że jednego dnia mam się tam w środku wymaziać Pimafucinem - następnego zastosować lactovaginal a trzeciego dnia przerwa. I od nowa. A po 20 tygodniu ma mi dać Macmiror żebym się doleczyła do założenia pessaru. A nie możesz iść jutro do lekarza z tą infekcją? Albo chociaż zadzwonić i upewnić, że możesz wziąć ten Femidazol?
-
Nie doczytalam. Pomyliłam z metronidazolem
faktycznie mikonsol jest lekiem na infekcje grzybicze. Mimo wszystko spytaj lekarza. Generalnie stan zapalny jest pewnie gorszy niz tabletka. Od jutra bombarduj swojego lekarza
A.Kasia lubi tę wiadomość
-
Kasiu ja do cesarki mialam znieczulenie podpajeczynowkowe i dla mnie najgorsze byl pierwsze dwa dni jak wstalam, bo poprostu slabo mi sie robilo, ale tak jak Ty wczesniejsze dwa tyg spedzilam lezac plackiem w lozku na podtrzymaniu wiec wydaje mi sie ze to dalo najwiecej i oslabilo moj organizm... Pozniej juz mi nic nie bylo i bardzo dobrze sie czulamAniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualnyGośśś wrote:Kasiu ja do cesarki mialam znieczulenie podpajeczynowkowe i dla mnie najgorsze byl pierwsze dwa dni jak wstalam, bo poprostu slabo mi sie robilo, ale tak jak Ty wczesniejsze dwa tyg spedzilam lezac plackiem w lozku na podtrzymaniu wiec wydaje mi sie ze to dalo najwiecej i oslabilo moj organizm... Pozniej juz mi nic nie bylo i bardzo dobrze sie czulam
No to w lutym/marcu jak pójdziemy na porodówkę z marszu to będziemy śmigać później jak sarenkiLula_w, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Kasiu dziękuje bardzo
jak miło poczuć się przez chwilę choć jak 16tka hehe szczególnie ,że wczoraj skończyłam dużooo więcej
Ja właśnie ogarnęłam mieszkanie, popakowałam do kartonów ,siatek i szaf nasze dzisiejsze zakupy, na plecy już nie mogę!także uciekam do łóżka z kolacją oczekując Master Chefa
Ja trzymam kciuki,żeby każda z nas miała poród taki jaki chce czy to CC czy SN wszystko jest dla ludzibyle by szybko i bez bólu
A.Kasia, Lula_w, Martita88, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLula_w - co racja to racja
Kurcze, nie służą mi dni spędzane z mężem bo tak się przy nim dzisiaj obżarłam słodkiego, że mi uszami wychodziCo najlepsze to nawet nie miałam ochoty ale że on wcinał to i ja - tak dla towarzystwa
Lula_w, Kate84, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
Ja wam powiem szczerze, ze ciesze sie z tej cesarki tez dla tego, ze po prostu jest duzo przypadkow gdzie przez porod naturalny dzieci sa chore lub po prostu cos idzie nie tak i pozniej dzieci maja problemy z barkami lub bioderkami, czy niedotlenienie... Za duzo juz przeszlam z ciazami i wole zeby mi dziecko od razu wyciagneli niz mam sie martwic, czy wszystko bedzie ok... A tak wyciagna, zaszyja i spokoj ...
Kasiu ja to tam na porodowce bede latac jak na skrzydlach hehez radosci ze w koncu sie udalo
Kate pieknie wygladaszi slicznego masz juz brzusia
Kate84 lubi tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
witajcie Kochane:) co sądzicie o wielorazowych pieluszkach?
Karolcia, u mnie najpierw była większa przeziernosc karkowa, jak maluszek trochę podrosl, lekarze stwierdzili, że to jednak nie była przeziernosc tylko właśnie obrzęk, ale całego ciałka. później obrzęk zaczął się wchłaniac.. a lekarze stwierdzili wadę serca. Cholera, trzeba być dobrej myśli, myślami z Tobą:*
do czterech razy sztuka. -
nick nieaktualnyjagood - oo, jagood! Dobrze, że jesteś bo już tu był temat Twojej nieobecności
Co do pieluszek to znając życie nie będzie mi się chciało bawić z ich praniem
Pampers na tyłek, potem do kosza i nara
Kate84, muminka83, Mietka 30:) lubią tę wiadomość