Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyskowroneczka87 wrote:A co z Karmelkiem? Bo chyba tez sie dluzszy czas juz nie odezwala. Chyba, ze cos przeoczylam...
Wydaje mi się, że wczoraj lub w piątek pisała. Weekendy na forum zazwyczaj są dość spokojne i mało kto się odzywa...skowroneczka87, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Lulu nie znam sie dokladnie na tym, po prostu podalam taki przyklad, bo chodzilo mi o to ze przy porodzie sn rozne rzeczy moga sie zdarzyc i dla tego sie go panicznie boje...
Jagood ja to chyba zwyklych pampersow bede uzywac... Po prostu z wygodyLula_w lubi tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualnyDziewczynki, właśnie się zorientowałam, że ZARA wprowadziła dział MATERNITY. Co prawda póki co asortyment niewielki ale mają dżinsy z wstawkami po bokach, takie bez pasa ciążowego (cenę przemilczę).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2015, 21:30
She86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lulu dokladnie... nigdy nie moze byc czlowiek pewny, bo roznie bywa... Dla tego ja sie ciesze z cesarki :p
Kasia czasami to naprawde przesadzaja z tymi cenamia jak juz pisze "ciazowe" lub "slubne" to najlepiej dowalic 2razy wieksza cene
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualnyGośśś wrote:Kasia czasami to naprawde przesadzaja z tymi cenami
a jak juz pisze "ciazowe" lub "slubne" to najlepiej dowalic 2razy wieksza cene
Tak, do tego dopisałabym jeszcze "dziecięce". Ale patrząc po jesiennych kolekcjach ciuchów to chyba wszystkich porypało z tymi cenami. Zwykły akrylowy kardigan - 150zł. Dałabym tyle jakby miał chociaż 20% domieszki wełny a nie za akryl, który po 2 praniach się skulkuje. Jakby to chociaż w Polsce było produkowane a nie w Chinach.Renka88 lubi tę wiadomość
-
my po targach fajnie nam dzień minął i pierwsze zakupy gadzetowe za nami
pojezdzilismy wózkami ale narazie się wstrzymaliasmy z kupnem bo wielkiej promocji nie było.
A.Kasia, Nadzieja87, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
nick nieaktualny
-
Ja to ogolnie nie lubie wydawac duzo kasy na ciuchy... Wiec kupilam w pepco wczoraj kurtke na jesien za 50zl
wzielam troche wieksza zeby brzuszek sie zmiescil
Bo w swoje dopasowane juz sie nie dopinam
a ja musze zobaczyc i przymierzyc, przez neta nie lubie kupowac...
Kasia24 lubi tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Matko zostawić was na kilka godzin a tu tyle stron. Tak wiem panikuje , piąty miesiąc to normalne że zaczyna boleć kręgosłup... Idę spać bo pobudka 4.30! Trzymajcie kciuki za mój pierwszy dzień praktyk ;d
A.Kasia, anitka19953, Kajola, Izoleccc lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Gośśś wrote:Ja to ogolnie nie lubie wydawac duzo kasy na ciuchy... Wiec kupilam w pepco wczoraj kurtke na jesien za 50zl
wzielam troche wieksza zeby brzuszek sie zmiescil
Bo w swoje dopasowane juz sie nie dopinam
a ja musze zobaczyc i przymierzyc, przez neta nie lubie kupowac...
Ja to samo...Wole kupić coś mężowi niż sobie. Zawsze na samą siebie szkoda mi pieniędzy więc jak już kupuje to szukam czegoś tańszego. A co do pepco.. fajne maja niektóre ubrania, może nie wszystko ale są "perełki", sama kiedys kupiłam śliczna sukienkę i koleżanki które do tego sklepu nie zaglądają wypytywały gdzie kupiłam i za ile i że pewnie droga.. Ładne nie musi oznaczać drogie
. W dzisiejszych czasach niestety płaci się za metkę z nazwą firmy
.
Nie wykluczone, że i ja skoczę do pepco po jakąś kurteczkę.
muminka83 lubi tę wiadomość
-
Piszecie że nie możecie się doczekać wypychania.... Ja się tego boje bo nie wiem czy to dziecko czy macica się stawia.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Sieciówki, szczególnie te nie polskie to wg mnie, ceny mają z kosmosu. Cena niestety nie równa się jakości. Znam osobę która jest bardzo dużym dostawcą do H&M i pokazywał mi ile te ciuchy w hurcie kosztują, to żal... bluzki po kilka zł, reszta max 10-20zł. Ja po tej akcji już wiem, że po prostu debili z nas robią, wyceniają szmaty jak za jedwab...
Jedyne co, to jeszcze w miarę lubię tą firmę co ma Reserved i Mohito, to ponoć polska sieć.muminka83, Kasia24 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry :-*
Nastraszyłyście mnie już tymi porodamiJa jeszcze o tym nie myślę. Co ma być to będzie ale chciałabym urodzić sn.
Od soboty wydaje mi się, że czuję maluszka a wczoraj to już były wszystkie możliwe odczucia: pękające bąbelki, delikatne pukanie od środka i śmieszne łaskotanie. Mam nadzieję, że to nie jelita i dzisiaj też to poczuję bo jeszcze w to nie wierzę. Na ostatniej wizycie miałam łożysko na przedniej ścianie i nie sądziłam, że cokolwiek poczuję w pierwszej ciąży przed 20tym tygodniem.
Miłego dniamuminka83, baassiia, kleo2426, Kate84, A.Kasia, krówka_muffka, Madzialena90, Lula_w, M+M+?, Mietka 30:), Karka, Lilou1984 lubią tę wiadomość
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
Dzieńdoberek
100 dni dziś ciąży. Mega radosna od rana
Jagoogd słyszałam o tych pieluszkach ale nawet się zastanawiałam ale ja prowadzę szybki tryb życia. Ciągle gdzieś wychodzę z pierwszym synkiem na różne zajęcia, zabawy, spacery a tu jeszcze dom i sprawy związane z nim. Stwierdziłam że nie jestem masochistką i że wolę zwykłe pampersy. Chyba jestem za wygodna. Owszem nasze mamy jakoś sobie radziły ale chyba świra bym dostałahihihi
Co do marek i firm hmm ja lubię Zarę z działu dziecięcego. Jednak każda firma ma jakieś perełki. Ja nie lubię motywów z bajek. Synek jak to mama mówi ubierany jest jak mały facetJednak kupuję na wyprzedażach lub w Sosnowcu ubrania w Outlecie i naprawdę są tam cudowne promocje.
I chyba robię to co większość z was. Kupuję ubranka dla dziecka i męża a sama jestem na szarym końcu. hihihi
Buziaki skarby w 1 dniu 15 tygodnia .baassiia, Kajola, kleo2426, Kate84, A.Kasia, Madzialena90, kateee lubią tę wiadomość