Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykleo2426 - super
to teraz aby czekać do połówkowego
jusiakp - pewnie, że będziemy trzymaćOdwagi! Dasz radę
Dziewczyny, któraś z Was kilka dni temu pytała o jakieś fajne seriale. Zapomniałam napisać o "Castle"! Właśnie wyszedł nowy sezon, więc spadam oglądać bo darzę ten serial miłością wielkąkleo2426, Marlena, Martita88, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
Hej moje kochane, ja już po praktykach. Teraz idę się zdrzemnąć, mam nadzieję że nic złego się u was nie działo później poczytam. Ogólnie opiekunka oddziału świetnie mnie potraktowała, nie mogę dotykać pacjentów, nie mówiąc o dźwiganiu, siedzę tylko w zabiegówce
kleo2426, Lula_w, A.Kasia, Izoleccc lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Anitka, doskonale Cię rozumiem. Moja mama urodziła mnie mając 17 lat i nie raz mi opowiadała ile nerw musiała przejść ze strony swoich rodziców no bo "w tym wieku?","a szkoła?", "co ze ślubem?" itp. Dała sobie radę choć miała i szkołę i już do pracy musiała iść. Teraz są z tatą szczęśliwi od prawie 22 lat razem
Więc z pewnością i Ty dasz sobie radę!
Co do ślubu - nie zmieniaj daty kościelnego, to był wasz wybór, tak wam pasowało i tego się trzymajcieJeżeli chcecie to możecie wziąć cywilny, a jak nie to w ogóle poczekać te 3 lata. Nie warto przyśpieszać czy brać ślubu z powodu ciąży. Moja siostra cioteczna wzięła ślub z tego powodu i do dziś tego żałuje. Ale to oczywiście Twój i narzeczonego wybór.
Trzymam kciuki za dzisiejszą rozmowę!
Ps.: Ja już po ślubie, ale też mam 21 lat, studia i pracę i wierzę , że dam sobie radęObydwie damy.
anitka19953, Love_life, Martita88 lubią tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
A.Kasia wrote:kleo2426 - super
to teraz aby czekać do połówkowego
jusiakp - pewnie, że będziemy trzymaćOdwagi! Dasz radę
Dziewczyny, któraś z Was kilka dni temu pytała o jakieś fajne seriale. Zapomniałam napisać o "Castle"! Właśnie wyszedł nowy sezon, więc spadam oglądać bo darzę ten serial miłością wielką
Castle -
Magda lena wrote:Dzieczynki!!!!!!! Niech mi któraś skoczy po fryty z mc donalda
Błagam!!!!!!!!!!!!!!! Męża nie ma, a ja ze Staszkiem umrzemy z pragnienia!
Ja wczoraj tam grzeszylam Mc chicken wjechał full zestawMagda lena lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Domii, mam pytanie do Ciebie, bo o ile pamiętam robilaś USG prenatalne u dra Lewczuka w Babka Medica tak jak ja. Czy połówkowe planujesz u tego samego lekarza? Jeśli tak to kiedy się wybierasz?
Ja z mojego pakietu medycznego mam połówkowe 19 października (21tc), a na ostatniej wizycie w piątek mój lekarz nie zrobił mi niestety usg i nie widziałam dzieciaczka. W związku z tym zastanawiam się nad zrobieniem dodatkowego połówkowego płatnie, w 19tc. czyli za tydzień. Co o tym sądzicie? -
Kajola wrote:Anitko powodzenia
tylko pamiętaj, nie denerwuj się.
Jak to u nas mówią, że za pierwszym razem zdają farciarze, za drugim dobrzy kierowcy a za trzecim takie sierotki
Ja zdałam za trzecim
Uuu Kajola, to komplement dla mnie, bo zdałam za drugim razem
I to bylo hmm, 12 lat temu (masakra!) ale jeżdżę cały czas bardzo dużo i bez samochodu chyba nie umialabym funkcjonowac.
anitka19953, Kajola lubią tę wiadomość
-
ksanka wrote:Dziewczyny wszystko musi być ok.
Jesteście wspaniałe.
A tak krótko z sali szpitalnej. Byłam na usg, winowajca krwawienia znany- przodujace łożysko, muszą mnie jeszcze przytrzymać. By poobserwowac czy nie będzie więcej krwawien. I w razie skurczy dadzą mi kroplowke na rozluźnienie
Ja jestem optymistycznie nastawiona bo musi być dobrze. Mąż sprząta a ja się coraz lepiej czuje.
Super wiadomości!!!
-
Moja mama mnie urodziła mając 18 lat gdy byłam w prawie tym wieku bardzo próbowała mnie chronić przed facetami abym nie popełniła tego błędu co ona (jestem owocem wakacyjnej miłości).
Z moim chłopakiem jesteśmy parą 3 lata bez żadnych zaręczyn ale nie mam zamiaru wymuszać tego na nim, to on zadecyduje kiedy poprosi mnie o rękę i tez nie mam zamiaru brać na szybko ślubu. Wszystko w swoim czasie nie ma co się spieszyć. A nasze maleństwo może zechce się urodzić 3 dni szybciej i dać nam najwspanialszy prezent na 3 i pół roku związku
Też zostanę młoda mamusią w tym roku skończyłam 21 lat a mój chłopak za kilka dni kończy 25 lat i może maluszek pokaże swoją płeć na usg które mam za półtora tygodnia:)A.Kasia, anitka19953, Kate84, Est, Mietka 30:) lubią tę wiadomość