Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już się o wszystko potykam. Nie mówię już nic o rozkojarzeniu i sklerozie , które mnie dopadły w bardzo dużym stopniu
Co chwila myślę nie wiadomo o czym, wszystkim zapominam... uroki ciąży
Ja dzziewczyny znów jutro idę do lekarza rodzinnego ... kaszel i ciężki oddech nie ustępują , a w dodatku na migdałku zauważyłam białą "kulkę" ... oby to nie angina... załamie się jak po zapaleniu oskrzeli okaże się , że teraz mam angine... już brak mi sił na to wszystko... Chcę być w końcu zdrowaprzez te choroby cały czas boję się o maleństwo
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
na pewno bedzie wszystko dobrze niecierpliwaa 3mam za Ciebie kciuki, wracaj Budilko do zdrowia!
Reszcie chorowitków życzę tego samego! Mnie dopada suchy kaszel ale tylko co jakis czas, np jak mi zimno także mam nadzieję, że obejdzie się bez infekcji.Love_life lubi tę wiadomość
-
Nie mogę zasnąć, brzuch mam jak kamień, mimo dwóch nosp. Nie wiem czy jechać na IP, i tak będę tam na praktykach o 7 rano... Wizyta o 12.30
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Chociaż łatwo mi mówić... Sama jak wymiotowałam przez 2 dni po każdym posiłku, nawet po wodzie, herbacie i każdym płynie to przeleżałam w łóżku i nie pojechałam na IP... I później tak sie martwiłam dopiero po fakcie czy z dziećmi będzie wszystko ok. Teraz już na pewno nie będę czekała jak się coś będzie działo.
-
Z serii rozkojarzonych zachowań, to ja dzisiaj 5 razy pod rząd gotowałam wodę w czajniku, po czym zapominałam zalać herbatę
słyszałam że w okresie ciąży mózg kobiety zamienia się w kalafior...coś w tym jest
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2586f6492a47.jpg
a tutaj podrzucam artykuł na ten temat
http://mataja.pl/2014/10/zglupialas-w-ciazy-pieluszkowe-zapalenie-mozgu-atakuje/Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 01:02
Kate84, muminka83, krówka_muffka, RudyTygrysek lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny kochane
Dopisałam coś do listy z wyprawką, a właściwie to stworzyłam taką "swoją" na podstawie kilku innych, dodałam to w arkuszu na naszej 1 stronie:) "Wyprawka cała Karka" - na dole nowy arkusz - może coś Wam się z niej przyda:) Buziaki:*Kasia24, Lilou1984 lubią tę wiadomość
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
niecierpliwaa wrote:Ja dzziewczyny znów jutro idę do lekarza rodzinnego ... kaszel i ciężki oddech nie ustępują , a w dodatku na migdałku zauważyłam białą "kulkę" ... oby to nie angina... załamie się jak po zapaleniu oskrzeli okaże się , że teraz mam angine... już brak mi sił na to wszystko... Chcę być w końcu zdrowa
przez te choroby cały czas boję się o maleństwo
Wiem, co czujesz. Ja od trzech tygodni nie mogę pozbyć się kataru. Jak mi katar przejdzie to mam dwa dni kaszel a jak kaszel mi przejdzie to znowu katar.Tak się czuję bardzo dobrze, gorączki nie mam, jakiejś dużej infekcji też nie sądząc po wydzielinie z nosa.
Nie chce brać antybiotyków z powodu kataru. W poniedziałek wybieram się do gina, może zahaczę o lekarza rodzinnego. Najgorzej, że muszę chodzić do pracy wśród mnóstwa dzieci, gdzie zarazki się szerzą. Ech.....
Życzę Ci zdrówka kochana
Zresztą sobie też
Aaaa co do pozytywnych wiadomości - dzisiaj zaczynam już 5 miesiącWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 06:38
Kajola, A.Kasia, She86, d'nusia, Lula_w, krówka_muffka, RudyTygrysek lubią tę wiadomość
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
Dzień dobry
Mój dzisiejszy dzień zapowiada się kiepsko- będę szoferem teściowej. Proszę o współczucie ;-P
Aleksandrazz trzymam kciuki za wizytę. Na pewno wszystko będzie dobrze. Niektóre dziewczyny po prostu mają twardy brzuch przez całą ciążę- np moja znajoma tak miała i urodziła zdrową córeczkę
A Wam życzę udanego dnia
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
Czesc dziewczyny, dawno nie pisalam, nie jestem wylewna
Ale podczytuje Was codziennie. Wczoraj bylismy na badaniach. Fasolcia jest starsza i bedziemy miec coreczke
)) To bylo moje marzenie
Dodam, ze sam fakt zajscia w ciaze byl dla mnie spelnieniem marzen (bo staralismy sie 2 lata), a tu jeszcze dziewczynka
Wczoraj przeprowadzilismy sie do nowego mieszkania. Ma 4 pokoje wiec moge wydzielic osobny pokoj dla Hani, juz sie nie moge doczekac
baassiia, Kajola, muminka83, Dorka87, Renka88, A.Kasia, She86, d'nusia, skowroneczka87, M+M+?, Lula_w, domiii, 26Asia, krówka_muffka, RudyTygrysek, ksanka, Teresa1992, Magda lena, Mietka 30:), Karka, kateee, Lilou1984, Est, Love_life, Madzialena90, Lucky, Martita88, Kasia24, Izoleccc, Hannia123, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Albuera gratuluję. Bardzo się cieszę. Ja też prawdopodobnie będę mieć dziewczynkę. Jednak czekam do połówkowego wtedy będę pewna na 100 %. Moja lekarka twierdzi że już 9 października kiedy mam wizytę u niej będzie wiadomo ale wolę się nie nastawiać.
ktoś tu wspomniał o prywatności znajomych. Ja właśnie taką mam. Mam około 30 osób w bliskich znajomych reszta to dalecy z ograniczeniem dostępu. Jeśli coś udostępniam to najczęściej dla bliskich.
She86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry! Zdrowia dla chorowitków i gratki dla rozpoczynających nowy miesiąc
Kajola łączę się z Tobą w bóluJak zniesiesz dzień z teściową to zniesiesz już wszystko
Albuera - gratuluję córuniPisz do nas częściej!
Miłego dzionka Wam życzę! Ja robię sobie odwyk od internetu, więc mogę tu rzadziej zaglądać. BuziaczkiKajola, Love_life lubią tę wiadomość
-
Laseczki, ja wsiadam za godzinkę do samochodu i ruszam nad morze na kilka dni
wiec przesyłam Wam moc buziaków i spokoju, bo pewnie będę tu rzadziej. Powodzenia na wizytach i czekam na same dobre wieści:)
Kajola, RudyTygrysek, muminka83, Mietka 30:), Est, Love_life, Martita88, Izoleccc, anie93lica, Kate84 lubią tę wiadomość
-
domiii wrote:ja wczoraj zrobiłam sobie herbatę i sięgnęłam do lodówki po cytrynę, a po chwili zorientowałam się, że zamiast cytryny wlałam sobie mleko...
Kochana, widzę,że już bawarkę zaczynasz robić i to podświadomie;) a to super, bo ponoć mlekopędna, na duuużo pokarmu:] wow;Pdomiii, Mietka 30:), Martita88 lubią tę wiadomość