X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • arien Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiaaa. niewielki. :) Jesteśmy na tym samym etapie a tak wygląda mój :) poranny!

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fee50d027c17.jpg

Magda lena, Love_life, Renka88, Lilou1984, A.Kasia, Kate84, 26Asia, Madzialena90, kleo2426, M+M+?, krówka_muffka, Karolina@, Mietka 30:), Kajola, Kasia24 lubią tę wiadomość

o1483e5e2gt7h77w.png
  • Renka88 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 10:57

A.Kasia lubi tę wiadomość

<3

iv098iikucvckjtl.png

Aniołek 05.2014
  • Love_life Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super brzuszki dziewczyny

[link=https://www.suwaczki.com/]16ud43r84e2w0zoo.png[/link]

2.02.15 7 tc mój aniołek :*
  • Lilou1984 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ktoś podnosił wcześniej temat materacykow. Bo jest ich tyle. Z jakim wypełniaczem najlepiej kupić?

wff2f71x05vw53di.png
    piu3vfxm0fy27doz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilou1984 wrote:
    A ktoś podnosił wcześniej temat materacykow. Bo jest ich tyle. Z jakim wypełniaczem najlepiej kupić?

Ponoć w tej chwili najlepsze na rynku polskim są te kokosowo-lateksowe. Ja mam ten z firmy Vitmat:

http://www.vitmat.com/materace-lateksowo-kokosowe-dla-dzieci/

Nie jest tani ale wolałam wydać więcej kasy na materac niż na łóżeczko z wiadomych względów...

• Lilou1984 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Kasiu. Obejrzę sobie :)łóżeczko chce proste, sosnowe w kolorze białym z szufladami na dole. Widziałam ze na Allegro można takie kupić w granicach 250 zł, więc mozna zaszaleć z materacem;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:48

A.Kasia, kleo2426, baassiia, Karolina@, Est, Kajola, Martita88, Kasia24 lubią tę wiadomość

wff2f71x05vw53di.png
    piu3vfxm0fy27doz.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w kwestii łóżeczek i materacyków się nie wypowiem, bo niewiele w temacie wiem :)
    Ale chciałam Was zapytać o Wasze piersi? Jak sie zachowują? Mnie nie bolą, ale sutki mam tak wrażliwe, że jak tylko coś musną to cholera mnie strzela. Najchętniej bym je czymś pozaklejała :/

o1483e5e2gt7h77w.png
  • Magda lena Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie piersi nie są może bardzo wrażliwe, ale zrobiły się ... brzydkie. Mam dużo fioletowych, widocznych żył. Wyglądają jak u ... krowy ;(

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • RudyTygrysek Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje piersi też nie są wrażliwe ale co jakiś czas czuje takie dziwne mrowienia sutków i pierwsze kropelki siary :)

p19uvfxm8d0id365.png
    mhsvo7esybqcbcpf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilou1984 - też mam białe sosnowe z szufladą na dole i jedno co Ci mogę powiedzieć - kup sobie falbankę maskującą do łóżeczka bo to jak się kurz zbiera na tej pokrywie od szuflady to przechodzi ludzkie pojęcie ;) Co 2 dni ze ścierą latam a i tak każdy paproch widać ;)

arien - moje jakoś dają żyć, bolały ale już przestały zupełnie :) Kup sobie jakiś porządny sportowy stanik. Ja nawet spałam w takim w poprzedniej ciąży bo też miałam baaardzo wrażliwe sutki i pomagało. Musiałam coś wtedy wymyślić bo jak sobie raz przez sen przygniotłam brodawkę łokciem to myślałam, że sobie coś urwałam tak bolało :D

Lilou1984 lubi tę wiadomość

• Lilou1984 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z cyckow jestem mega zadowolona:) nie są specjalnie wrażliwe, za to są takie napompowane i sterczace hehe trochę jak sztuczne:P sutki mi tylko pociemnialy

arien współczuję wrażliwości bo wiem ze szału można dostać...popieram ze stanik sportowy to dobry pomysł!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 22:37

wff2f71x05vw53di.png
    piu3vfxm0fy27doz.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_lena - ja też mam duuużo niebieskich żyłek. Ale ja to akurat lubię i mnie się to podoba :) tak samo jak u faceta widać na rękach czy nogach :) jakoś mnie to podnieca :) tzn u faceta, moje piersi mnie nie podniecają :) Myślicie, że ta wrażliwość minie? Nie ogarniam nawet myślami jak mgłabym z takimi sutkami karmić :/ umarłabym chyba albo dostała nerwicy :)

o1483e5e2gt7h77w.png
  • edyś Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie, wygladaja jak sztuczne :D takie napompowane. Ja natomiast mam pytanie dot.domowej depilacji, golenia. Dziewczyny, jak dajecie rade? Chcialam sie dzisiaj udusic, tak sie musialam nagimnstykowac :/ a brzuchol nie maleje :)

l22ncwa15v2ncszo.png
  • M+M+? Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 12:34

• baassiia Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 05:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia super te posciele. Nawet jedna znalazlam, ktora by mi bardzo do pokoju pasowala (bezowa z zielona lamowka). Tu nawet jak sa jakies aplikacje to wszystko w stonowanych kolorach i jeden ladny mis na cala posciel: ) akurat ta 1 jest niedostepna ale bede szukac w necie tego producenta.

Moje nie bola, ale sa duzo wieksze:/ juz chyba na E wchodze (C przed ciaza) a jestem raczej szczupla. Mi to sie bardzo nie podoba, bo ogolnie wole mniejsze. Sutki czasem swedza.

A teraz jade na wycieczke z mezem i kolega do Wawy, w 2 strony z Rzszowa 7 zl zaplacilismy:) taka nowa firma Luxexpress

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 08:31

A.Kasia, M+M+?, Est lubią tę wiadomość

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • Kate84 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Piękne macie brzuszki :-)

EdyśCo do golenia, to ja daje rade ale może dlatego, że brzusio nadal mały :-P robię tylko bikini bo na resztę chodzę na wosk.

Arien mnie piersi jakoś strasznie nie bolą, no i są takie twarde napompowane, mi się akurat to podoba bo przed ciąża to miałam małe, a teraz trochę choć większe ;-) żadnych żyłek nie mam, trochę pociemniały, wciąż swędzą i mrowią, no i sutki są bardzo wrażliwe.

Miłej soboty Dziewczyny

km5szbmhexpco9m1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Domii wpisz nam Tomka :)
    Ja wczoraj chyba przesadziłam z ruchem. Zwiedzaliśmy Akropol potem nad morze- woda taka że można się kąpać:)
    Niestety młodemu to chyba nie przypasowało bo w drodze powrotnej zaczęłam czuć skurcze macicy :(
    Przeszło dopiero po 2 nospach forte dodatkowym magnezie i leżeniu.
    Teraz się boję nawet z łóżka wstawać. A do domu wracamy dopiero we wtorek.
    Wiem że stres nie pomaga ale martwię się

Love_life lubi tę wiadomość

• Renka88 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Marcóweczki :)

.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 10:57

A.Kasia, d'nusia, Est lubią tę wiadomość

<3

iv098iikucvckjtl.png

Aniołek 05.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

baassiia - mi się podoba Szop Franek :D Kupiłabym też ochraniacz z tej kolekcji no ale nie wiem jak to jest z tymi pełnymi ochraniaczami i tą cyrkulacją... Chociaż ten piękny zielony las <3 Ech ;)

Izoleccc - bierz tą no-spę profilaktycznie 3x1 na czas wyjazdu i powinno być ok
    :) I nie przemęczaj się tam :)

Renka88 - Powodzenia na wizycie!

edyś - ja tam nigdy nie miałam z tym problemu, czy z brzuchem czy bez ;) Obecnie jeszcze brzuch jest mały więc luz. Później na wyczucie będę się golić a gdy już wszystko mi brzuch zasłoni to pomogę sobie lusterkiem :) Męża nie będę prosić bo bym chyba miała przy okazji pełne obrzezanie :P W ogóle raczej nikomu się tam nie dam dotknąć bo strach :P

• arien Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki :)

Co do golenia to ja też mam kłopot już. Brzuch mi bardzo przeszkadza i też zawsze dostaje mega zadyszki bo oddychać się nie da :/ a to dopiero początki rośnięcia brzucha. Nie mam pojęcia co będzie dalej...chybą mąż będzie mnie golił, bo inaczej tego nie widzę.

Izoleccc - wiem, że łatwo mówić, ale spróbuj się trochę zrelaksować, bo jak sama mówisz stres na pewno nie pomaga. I dużo odpoczywaj!

Renka - powodzenia! :)

o1483e5e2gt7h77w.png
‹‹ 757 758 759 760 761 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ