Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
basiaaa. niewielki.
Jesteśmy na tym samym etapie a tak wygląda mój
poranny!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fee50d027c17.jpgMagda lena, Love_life, Renka88, Lilou1984, A.Kasia, Kate84, 26Asia, Madzialena90, kleo2426, M+M+?, krówka_muffka, Karolina@, Mietka 30:), Kajola, Kasia24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLilou1984 wrote:A ktoś podnosił wcześniej temat materacykow. Bo jest ich tyle. Z jakim wypełniaczem najlepiej kupić?
Ponoć w tej chwili najlepsze na rynku polskim są te kokosowo-lateksowe. Ja mam ten z firmy Vitmat:
http://www.vitmat.com/materace-lateksowo-kokosowe-dla-dzieci/
Nie jest tani ale wolałam wydać więcej kasy na materac niż na łóżeczko z wiadomych względów... -
Dzięki Kasiu. Obejrzę sobie
łóżeczko chce proste, sosnowe w kolorze białym z szufladami na dole. Widziałam ze na Allegro można takie kupić w granicach 250 zł, więc mozna zaszaleć z materacem;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:48
A.Kasia, kleo2426, baassiia, Karolina@, Est, Kajola, Martita88, Kasia24 lubią tę wiadomość
-
Ja w kwestii łóżeczek i materacyków się nie wypowiem, bo niewiele w temacie wiem
Ale chciałam Was zapytać o Wasze piersi? Jak sie zachowują? Mnie nie bolą, ale sutki mam tak wrażliwe, że jak tylko coś musną to cholera mnie strzela. Najchętniej bym je czymś pozaklejała
-
nick nieaktualnyLilou1984 - też mam białe sosnowe z szufladą na dole i jedno co Ci mogę powiedzieć - kup sobie falbankę maskującą do łóżeczka bo to jak się kurz zbiera na tej pokrywie od szuflady to przechodzi ludzkie pojęcie
Co 2 dni ze ścierą latam a i tak każdy paproch widać
arien - moje jakoś dają żyć, bolały ale już przestały zupełnieKup sobie jakiś porządny sportowy stanik. Ja nawet spałam w takim w poprzedniej ciąży bo też miałam baaardzo wrażliwe sutki i pomagało. Musiałam coś wtedy wymyślić bo jak sobie raz przez sen przygniotłam brodawkę łokciem to myślałam, że sobie coś urwałam tak bolało
Lilou1984 lubi tę wiadomość
-
Ja z cyckow jestem mega zadowolona:) nie są specjalnie wrażliwe, za to są takie napompowane i sterczace hehe trochę jak sztuczne:P sutki mi tylko pociemnialy
arien współczuję wrażliwości bo wiem ze szału można dostać...popieram ze stanik sportowy to dobry pomysł!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 22:37
-
Magda_lena - ja też mam duuużo niebieskich żyłek. Ale ja to akurat lubię i mnie się to podoba
tak samo jak u faceta widać na rękach czy nogach
jakoś mnie to podnieca
tzn u faceta, moje piersi mnie nie podniecają
Myślicie, że ta wrażliwość minie? Nie ogarniam nawet myślami jak mgłabym z takimi sutkami karmić
umarłabym chyba albo dostała nerwicy
-
A.Kasia super te posciele. Nawet jedna znalazlam, ktora by mi bardzo do pokoju pasowala (bezowa z zielona lamowka). Tu nawet jak sa jakies aplikacje to wszystko w stonowanych kolorach i jeden ladny mis na cala posciel: ) akurat ta 1 jest niedostepna ale bede szukac w necie tego producenta.
Moje nie bola, ale sa duzo wieksze:/ juz chyba na E wchodze (C przed ciaza) a jestem raczej szczupla. Mi to sie bardzo nie podoba, bo ogolnie wole mniejsze. Sutki czasem swedza.
A teraz jade na wycieczke z mezem i kolega do Wawy, w 2 strony z Rzszowa 7 zl zaplacilismy:) taka nowa firma LuxexpressWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 08:31
A.Kasia, M+M+?, Est lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny Piękne macie brzuszki
EdyśCo do golenia, to ja daje rade ale może dlatego, że brzusio nadal małyrobię tylko bikini bo na resztę chodzę na wosk.
Arien mnie piersi jakoś strasznie nie bolą, no i są takie twarde napompowane, mi się akurat to podoba bo przed ciąża to miałam małe, a teraz trochę choć większeżadnych żyłek nie mam, trochę pociemniały, wciąż swędzą i mrowią, no i sutki są bardzo wrażliwe.
Miłej soboty Dziewczyny -
nick nieaktualnyHej.
Domii wpisz nam Tomka
Ja wczoraj chyba przesadziłam z ruchem. Zwiedzaliśmy Akropol potem nad morze- woda taka że można się kąpać
Niestety młodemu to chyba nie przypasowało bo w drodze powrotnej zaczęłam czuć skurcze macicy
Przeszło dopiero po 2 nospach forte dodatkowym magnezie i leżeniu.
Teraz się boję nawet z łóżka wstawać. A do domu wracamy dopiero we wtorek.
Wiem że stres nie pomaga ale martwię się
Love_life lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
baassiia - mi się podoba Szop FranekKupiłabym też ochraniacz z tej kolekcji no ale nie wiem jak to jest z tymi pełnymi ochraniaczami i tą cyrkulacją... Chociaż ten piękny zielony las
Ech
Izoleccc - bierz tą no-spę profilaktycznie 3x1 na czas wyjazdu i powinno być ok
I nie przemęczaj się tam
Renka88 - Powodzenia na wizycie!
edyś - ja tam nigdy nie miałam z tym problemu, czy z brzuchem czy bezObecnie jeszcze brzuch jest mały więc luz. Później na wyczucie będę się golić a gdy już wszystko mi brzuch zasłoni to pomogę sobie lusterkiem
Męża nie będę prosić bo bym chyba miała przy okazji pełne obrzezanie
W ogóle raczej nikomu się tam nie dam dotknąć bo strach
-
Hej laseczki
Co do golenia to ja też mam kłopot już. Brzuch mi bardzo przeszkadza i też zawsze dostaje mega zadyszki bo oddychać się nie daa to dopiero początki rośnięcia brzucha. Nie mam pojęcia co będzie dalej...chybą mąż będzie mnie golił, bo inaczej tego nie widzę.
Izoleccc - wiem, że łatwo mówić, ale spróbuj się trochę zrelaksować, bo jak sama mówisz stres na pewno nie pomaga. I dużo odpoczywaj!
Renka - powodzenia!