X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • arien Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiaaa. niewielki. :) Jesteśmy na tym samym etapie a tak wygląda mój :) poranny!

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fee50d027c17.jpg

Magda lena, Love_life, Renka88, Lilou1984, A.Kasia, Kate84, 26Asia, Madzialena90, kleo2426, M+M+?, krówka_muffka, Karolina@, Mietka 30:), Kajola, Kasia24 lubią tę wiadomość

o1483e5e2gt7h77w.png
  • Renka88 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 10:57

A.Kasia lubi tę wiadomość

<3

iv098iikucvckjtl.png

Aniołek 05.2014
  • Love_life Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super brzuszki dziewczyny

[link=https://www.suwaczki.com/]16ud43r84e2w0zoo.png[/link]

2.02.15 7 tc mój aniołek :*
  • Lilou1984 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ktoś podnosił wcześniej temat materacykow. Bo jest ich tyle. Z jakim wypełniaczem najlepiej kupić?

wff2f71x05vw53di.png
    piu3vfxm0fy27doz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilou1984 wrote:
    A ktoś podnosił wcześniej temat materacykow. Bo jest ich tyle. Z jakim wypełniaczem najlepiej kupić?

Ponoć w tej chwili najlepsze na rynku polskim są te kokosowo-lateksowe. Ja mam ten z firmy Vitmat:

http://www.vitmat.com/materace-lateksowo-kokosowe-dla-dzieci/

Nie jest tani ale wolałam wydać więcej kasy na materac niż na łóżeczko z wiadomych względów...

• Lilou1984 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Kasiu. Obejrzę sobie :)łóżeczko chce proste, sosnowe w kolorze białym z szufladami na dole. Widziałam ze na Allegro można takie kupić w granicach 250 zł, więc mozna zaszaleć z materacem;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:48

A.Kasia, kleo2426, baassiia, Karolina@, Est, Kajola, Martita88, Kasia24 lubią tę wiadomość

wff2f71x05vw53di.png
    piu3vfxm0fy27doz.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w kwestii łóżeczek i materacyków się nie wypowiem, bo niewiele w temacie wiem :)
    Ale chciałam Was zapytać o Wasze piersi? Jak sie zachowują? Mnie nie bolą, ale sutki mam tak wrażliwe, że jak tylko coś musną to cholera mnie strzela. Najchętniej bym je czymś pozaklejała :/

o1483e5e2gt7h77w.png
  • Magda lena Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie piersi nie są może bardzo wrażliwe, ale zrobiły się ... brzydkie. Mam dużo fioletowych, widocznych żył. Wyglądają jak u ... krowy ;(

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • RudyTygrysek Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje piersi też nie są wrażliwe ale co jakiś czas czuje takie dziwne mrowienia sutków i pierwsze kropelki siary :)

p19uvfxm8d0id365.png
    mhsvo7esybqcbcpf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilou1984 - też mam białe sosnowe z szufladą na dole i jedno co Ci mogę powiedzieć - kup sobie falbankę maskującą do łóżeczka bo to jak się kurz zbiera na tej pokrywie od szuflady to przechodzi ludzkie pojęcie ;) Co 2 dni ze ścierą latam a i tak każdy paproch widać ;)

arien - moje jakoś dają żyć, bolały ale już przestały zupełnie :) Kup sobie jakiś porządny sportowy stanik. Ja nawet spałam w takim w poprzedniej ciąży bo też miałam baaardzo wrażliwe sutki i pomagało. Musiałam coś wtedy wymyślić bo jak sobie raz przez sen przygniotłam brodawkę łokciem to myślałam, że sobie coś urwałam tak bolało :D

Lilou1984 lubi tę wiadomość

• Lilou1984 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z cyckow jestem mega zadowolona:) nie są specjalnie wrażliwe, za to są takie napompowane i sterczace hehe trochę jak sztuczne:P sutki mi tylko pociemnialy

arien współczuję wrażliwości bo wiem ze szału można dostać...popieram ze stanik sportowy to dobry pomysł!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 22:37

wff2f71x05vw53di.png
    piu3vfxm0fy27doz.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_lena - ja też mam duuużo niebieskich żyłek. Ale ja to akurat lubię i mnie się to podoba :) tak samo jak u faceta widać na rękach czy nogach :) jakoś mnie to podnieca :) tzn u faceta, moje piersi mnie nie podniecają :) Myślicie, że ta wrażliwość minie? Nie ogarniam nawet myślami jak mgłabym z takimi sutkami karmić :/ umarłabym chyba albo dostała nerwicy :)

o1483e5e2gt7h77w.png
  • edyś Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie, wygladaja jak sztuczne :D takie napompowane. Ja natomiast mam pytanie dot.domowej depilacji, golenia. Dziewczyny, jak dajecie rade? Chcialam sie dzisiaj udusic, tak sie musialam nagimnstykowac :/ a brzuchol nie maleje :)

l22ncwa15v2ncszo.png
  • M+M+? Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 12:34

• baassiia Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 05:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia super te posciele. Nawet jedna znalazlam, ktora by mi bardzo do pokoju pasowala (bezowa z zielona lamowka). Tu nawet jak sa jakies aplikacje to wszystko w stonowanych kolorach i jeden ladny mis na cala posciel: ) akurat ta 1 jest niedostepna ale bede szukac w necie tego producenta.

Moje nie bola, ale sa duzo wieksze:/ juz chyba na E wchodze (C przed ciaza) a jestem raczej szczupla. Mi to sie bardzo nie podoba, bo ogolnie wole mniejsze. Sutki czasem swedza.

A teraz jade na wycieczke z mezem i kolega do Wawy, w 2 strony z Rzszowa 7 zl zaplacilismy:) taka nowa firma Luxexpress

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 08:31

A.Kasia, M+M+?, Est lubią tę wiadomość

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • Kate84 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Piękne macie brzuszki :-)

EdyśCo do golenia, to ja daje rade ale może dlatego, że brzusio nadal mały :-P robię tylko bikini bo na resztę chodzę na wosk.

Arien mnie piersi jakoś strasznie nie bolą, no i są takie twarde napompowane, mi się akurat to podoba bo przed ciąża to miałam małe, a teraz trochę choć większe ;-) żadnych żyłek nie mam, trochę pociemniały, wciąż swędzą i mrowią, no i sutki są bardzo wrażliwe.

Miłej soboty Dziewczyny

km5szbmhexpco9m1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Domii wpisz nam Tomka :)
    Ja wczoraj chyba przesadziłam z ruchem. Zwiedzaliśmy Akropol potem nad morze- woda taka że można się kąpać:)
    Niestety młodemu to chyba nie przypasowało bo w drodze powrotnej zaczęłam czuć skurcze macicy :(
    Przeszło dopiero po 2 nospach forte dodatkowym magnezie i leżeniu.
    Teraz się boję nawet z łóżka wstawać. A do domu wracamy dopiero we wtorek.
    Wiem że stres nie pomaga ale martwię się

Love_life lubi tę wiadomość

• Renka88 Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Marcóweczki :)

.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 10:57

A.Kasia, d'nusia, Est lubią tę wiadomość

<3

iv098iikucvckjtl.png

Aniołek 05.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

baassiia - mi się podoba Szop Franek :D Kupiłabym też ochraniacz z tej kolekcji no ale nie wiem jak to jest z tymi pełnymi ochraniaczami i tą cyrkulacją... Chociaż ten piękny zielony las <3 Ech ;)

Izoleccc - bierz tą no-spę profilaktycznie 3x1 na czas wyjazdu i powinno być ok
    :) I nie przemęczaj się tam :)

Renka88 - Powodzenia na wizycie!

edyś - ja tam nigdy nie miałam z tym problemu, czy z brzuchem czy bez ;) Obecnie jeszcze brzuch jest mały więc luz. Później na wyczucie będę się golić a gdy już wszystko mi brzuch zasłoni to pomogę sobie lusterkiem :) Męża nie będę prosić bo bym chyba miała przy okazji pełne obrzezanie :P W ogóle raczej nikomu się tam nie dam dotknąć bo strach :P

• arien Autorytet

Wysłany: 10 października 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki :)

Co do golenia to ja też mam kłopot już. Brzuch mi bardzo przeszkadza i też zawsze dostaje mega zadyszki bo oddychać się nie da :/ a to dopiero początki rośnięcia brzucha. Nie mam pojęcia co będzie dalej...chybą mąż będzie mnie golił, bo inaczej tego nie widzę.

Izoleccc - wiem, że łatwo mówić, ale spróbuj się trochę zrelaksować, bo jak sama mówisz stres na pewno nie pomaga. I dużo odpoczywaj!

Renka - powodzenia! :)

o1483e5e2gt7h77w.png
‹‹ 757 758 759 760 761 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ