Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Arien dziękuję, że napisałaś o tych pasach. Koniecznie zmieniam swoją dotychczasową praktykę! Ja jeżdżę codziennie do pracy ok. 5 km i oczywiście stałam się regularnym szoferem przy wyjściach ze znajomymi do restauracji.
MimiZuzi, arien lubią tę wiadomość
-
Mnie wczoraj wieczorem też strasznie stwardniał brzuch. Myślę jednak, że to nie dzieciaczek, bo chociaż czasami faktycznie gdzieś się wypnie i robi się taka twarda kuleczka, to tym razem obszar stwardnienia był po dwóch stronach brzucha... Zastanawia mnie to co napisała A.Kasia, że to już czas na twardnienie, więc proszę Kasiu w wolnej chwili rozwiń tę myśl.
-
Dziewczyny ja już jestem po rozmowie kwalifikacyjnej w szpitalu, w którym chce rodzić. Mam już nawet wyznaczony dzień i godzinę kiedy mnie ciachną
Lekarz zrobił na mnie dobre wrażenie i chociaż nie będę zmieniać lekarza prowadzącego, to dał mi swój numer i kazał śmiało dzwonić jak będę miała pytania. Tak więc podpisuję ze szpitalem umowę, a w 32 tygodniu będę mieć jeszcze konsultację z anestezjologiem i neonatologiem.
-
Kaarolina wrote:Dzięki Dziewczyny jeszcze raz.. pewnie teraz odezwę się do Was po amnio i mam nadzieję,że u Was wszystko dobrze :* trzymajcie się!
Kochana na pewno będzie dobrze :* trzymaj się ciepło i postaraj zrelaksować w podróżytrzymam mocno kciukasy &&&&
-
aleksandrazz wrote:Laski, mam jechać do babci 300 km w jedną stronę,jako pasażer . Jak sobie radzicie z takimi trasami? Częstsze przerwy czy jak? Bo ja bym oczywiście wcale nie jechała
Musisz sama ocenic. Ja moze nie jestem obiektywna, bo dużo jeżdżę, taką trasę 300km to raz w tygodniu na pewno (jako kierowca) i wydaje mi się, ze to bardzo blisko. Dwa tygodnie temu pojechalismy do Zakopanego, to bylo pewnie 700-800 km w jedną stronę (cała Polska) i nawet przez myśl mi nie przeszło, zeby nie jechac.
Nie bardzo wiem, dlaczego się boisz. Masz bezwzględny nakaz leżenia?
-
M+M+? wrote:Arien dziękuję, że napisałaś o tych pasach. Koniecznie zmieniam swoją dotychczasową praktykę! Ja jeżdżę codziennie do pracy ok. 5 km i oczywiście stałam się regularnym szoferem przy wyjściach ze znajomymi do restauracji.
O tak, ja też jestem szoferem
-
M+M+? wrote:Mnie wczoraj wieczorem też strasznie stwardniał brzuch. Myślę jednak, że to nie dzieciaczek, bo chociaż czasami faktycznie gdzieś się wypnie i robi się taka twarda kuleczka, to tym razem obszar stwardnienia był po dwóch stronach brzucha... Zastanawia mnie to co napisała A.Kasia, że to już czas na twardnienie, więc proszę Kasiu w wolnej chwili rozwiń tę myśl.
Mnie też to zastanowiło, ponieważ nigdy mi nie twardniał i teraz zastanawiam się czy to jest ok.
Lekarz mnie pyta zawsze czy mi twardnieje, ja mówię, że nie a on mi mówi, że to dobrze... ale juz zgłupialam teraz.
-
O matko, znowu o twardnieniach. Każdej dziewczynie po 19 tygodniu będzie twardniał brzuch , tylko jedne to czują a drugie nie. A co do mojej jazdy to nie mam nakazu leżenia , po prostu boje się tak długiej trasy.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Kaarolina wrote:Dzięki Dziewczyny jeszcze raz.. pewnie teraz odezwę się do Was po amnio i mam nadzieję,że u Was wszystko dobrze :* trzymajcie się!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 12:12
-
Co do jazdy samochodem, to dziewczynom, które dużo jeżdzą polecam adapter do pasów
siada się na taką "pieluchę" dopiętą do fotela i dolną część pasów zapina w kroczu
http://merlin.pl/Adapter-do-pasow-bezpieczenstwa-dla-kobiet-w-ciazy_BeSafe,images_big,17,BS520033.jpg
przez co brzuszek nie jest uciskany.
ja dostałam taki od przyjaciółki i jest super
przy sporadycznych wyprawach samochodem
darowałabym sobie...zbędny wydatek
-
Dzień dobry w ten ponury i zimny dzień w UK.
Karolina napewno wszystko będzie dobrze
Wczoraj rzuciłam się w wir sprzątania i teraz muszę odpokutowaćzmiana firanek i mycie okien nie było dobrym pomysłem
Dzisiaj poza obiadem nie zamierzam nic robić
Przez ostatni tydzień naszło mnie na zakupy. Dziewczyny z UK w argosie jest promocja laktatora manualnego Tommee Tippee. Gdyby któraś była zainteresowana to polecam bo jest dużo gratisów w zestawie. 26.99 £ laktator, 3 butelki 2 smoczki 56 wkładek do stanika, duzy pojemnik i male do mleka
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/7324277.htm
Kupiłam fride zestaw do pilegnacji po kąpieli, rozek, kocyk smoczek z termometrem(Lubie takie wynalazki)
Za 10 dni poznam płeć i bierzemy się za remont pokoju
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 13:40
d'nusia, Love_life lubią tę wiadomość
[/link]