Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie w pracy póki co nikt nic nie wie. Wykonuję pracę biurową więc nie byłoby najgorzej pracować jak najdłużej. Z tym, że cały dzień pracuję przed komputerem, co w ciąży nie jest wskazane. Ja się zastanawiam czy już po udanym pierwszym trymestrze nie zacząć porządnie odpoczywać i się przygotowywać do finału
-
A.Kasia wrote:Ja już w domu Nażarłam się agrestu i pewnie będę przez to zdychać do jutra
Kochana gratulacje ogromne :-* alez sie ciesze kolejne bijace serduszko na naszej grupie !
Tunia.a ja w 5+4 widzialam tylko pecherzyk a tarcza zarodkowa teraz w 6+3 mam nadzieje na serduszko
She86 Witaj i gratuluje
Mi moj M tez dzis pisal,ze wciaz bociany nadal widuje to musi byc dobry znak
Dziewczyny ktoras pytala jak zrobic zeby miec badania za free niestety trzeba kombinowac i udawac ze prowadzi sie ciaze w 2 miejscach ja tak robie u swojego prywatnie i w pakiecie luxmed i wczoraj mialam milion badan za free:
-2x cytomegalia
-2x toxoplazmowa
- HIV
- HCV
- TSH
- Morfologia
- Przeciwciala gr krwi
- glukoza na czczo
- badanie moczu
- Ft4
- oznaczeniegrupy KRWI
- VDRL
-2 rozyczka
to chyba wszystko co wczoraj robilam
Jesli chodzi o L4 to ja jestem od 1 lipca juz od 1 wizyty ale ja mam w pracy dobze dogadalam sie z nimi wiec jest fajnie i tez chce zajsc z 2 dzieckiem pod koniec macierzynskiego wiec moze spotkamy sie wtedy ponownie -
Baassiia i Chamomilla chciałabym tak jak wy dwójke dzieci jedno po drugim czas goni, we wrzesniu kończę 29 lat!
Więc w pracy się zdziwi szefowa, jak na tyle zniknę, ale to pewnie już bezpowrotnie :] bo juz nie raz słyszałam z jej ust teksty np a że "ta matka której zależy na pracy nie weźmie rocznego urlopu itp" A co dopiero dwójka bez odstępu (jeśli się uda oczywiście)Natalia 27.03.2016
-
Nataszka2200 wrote:jechałam z Mezem do Myslowic bo cos załatwic i patrze na łake a tam 2 bociany:D jedziemy dale i znowu bocian ale sie mi buzia usmiechnela najlepsze ze sikałam przed wyjsciem a po 15 minutach znowu ale to tak mi sie chciało ze zamiast z mezem na zakupy to wysadził mnie pod domem:D
-
nick nieaktualnyCo do tego chodzenia do dwóch lekarzy to powiem Wam, że moja siostra tak chodziła i mimo, że miała u tego z NFZ badania za darmo to jednak miała potem problem aby je dostać do ręki. Po prostu w niektórych przychodniach jest tak, że wyniki badań lecą wprost do lekarza i pacjentka nie ma do nich wglądu. A więc część badań i tak musiała robić dwa razy, żeby móc pokazać wynik temu prywatnemu. No ale pewnie nie wszędzie tak jest, trzeba by się było zorientować.
Ja planowałam jutro jechać na pakiet badań I trymestru, ale jak sobie pomyślę że muszę je zrobić na czczo to nie wiem czy dam radę do luxmedu dojechać przez te moje mdłości ;/ -
U mnie w przychodni i u prywatnego (poleca tam akurat) działa ta sama firma diag.pl i ja mam wyniki na internecie i nie muszę się z karty prosić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 20:23
Nataszka2200 lubi tę wiadomość
Córka!!! Kochana Hania :* 38+6, 19.30, 51cm, 2760 -
nick nieaktualnya ja sie zastanawiam czy nie iść prywatnie w czwartek na usg zobaczyć czy rośnie
na jakiś lepszy sprzęt, ale z drugiej strony będę się stresować a w nocy w czwartek już wyjeżdzam
średnie mam wyniki krwi, znów małoplytkowośc , i potas za duży.
nawet nie wiem czemu -
nick nieaktualnysaxatilia wrote:a ja sie zastanawiam czy nie iść prywatnie w czwartek na usg zobaczyć czy rośnie
na jakiś lepszy sprzęt, ale z drugiej strony będę się stresować a w nocy w czwartek już wyjeżdzam
średnie mam wyniki krwi, znów małoplytkowośc , i potas za duży.
nawet nie wiem czemu
Jak masz się całe wczasy denerwować to może faktycznie idź, może już coś więcej będzie widać? A co do potasu, nie bierzesz czasem magnezu z potasem? Niektóre mają go w składzie i może stąd duży potas? -
nick nieaktualny
-
A.Kasia - ogromnie się cieszę, że po badaniu usg wszystko w porządku. Niech tylko minął Ci te paskudne mdłości i będzie cudnie
Saxatilia - gdybym była na Twoim miejscu to poszłabym do jakiegoś lekarza z dobrym sprzętem. Jesteś dokładnie na tym samym etapie co ja i A.Kasia i u nas było już widać czarno na białym... Ja bym się tak stresowała, że nie miałabym nic z tych wczasów. A tak poza tym to dokładnie gdzie jedziesz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karmelek211 wrote:Kamka, cieszę się ogromnie, że mogę tu z Wami być
noo witamy :*