Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja robiłam sama badanie, u mnie płatne razem 39zł.
-
nick nieaktualny
-
Hej byłam u gin ciaza to 4tyd 6dni pow ze jak na ten tydzen wszystko w porzadku ale ze poronienia miałam to mi wprowadziła duphaston ::D:D wizyta 30 lipiec;)
A.Kasia, edyś lubią tę wiadomość
-
ja też wczoraj ogarniałam pokój mojej fasolki puki co w pokoju dla maluszka zrobiłam graciarnie w której wszystko jest;) teraz powoli wszystko bedzie wynoszone a za kilka miesięcy kupimy meble łóżeczko itd '
choć wiele kombinować nie bedziemy , bo budujemy dom i w przyszłym roku planujemy się przeprowadzać i wtedy będzie fasolka mieć prawdziwy pokoik , więc nie zależnie od płci koloru ścian w pokoju dla fasolki nie będe zmeiniać w starm domku :pWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 14:01
-
Dzięki dziewczyny - chyba jednak poczekam, Ja raczej do cierpliwych należę, aczkolwiek dobrze byłoby już coś widzieć
Jak do tej pory nie mam żadnych objawów i gdyby nie brak @ i bolące piersi jak zwykle, przed @ - to w życiu bym nie powiedziała, że mogę być w ciąży... jakby chociaż maleńkie mdłości...
-
nick nieaktualnyLol szybko juz szykujecie i myslicie o pokoikach dla waszych pociech ja jeszcze nie myslalam o tym,ale my hyba przeniesiemy sie na dol z gory do pokoju i tam bedziemy narazie z nasza dzidzia jezcze zobaczymy jak to bedzie funkcjonowac,narazie nie mysle poki nie zobacze serducha;)
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny macie jakieś przeczucia odnośnie płci i wstępne typy imion, które zawsze za Wami chodziły? Ja przeczuwam chłopaczka
-
mnie horoskop chinski wskazuje na chlopca ale przeczuwam dziewczynke ze wzgledu na wstret do miesa. chociaz na razie jedyne co mam w glowie to przerazenie przed dzisiejszym usg bo mdlosci juz prawie ustaly
masz juz jakies typy imion?Gabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
mi wszyscy co wiedza mowia ze chlopak bo ladnie wygladam a ja czuje ze dziewczyna... no u mnie sie nie da nie myśleć na 34 m ale narazie maluch bedzie z nami w sypialni gdzie mamy jedna ściane rozowa a 3 niebieskie:D
a co do imion to jeszcze myślimy:D wedle wszelkich danych mamy jeszcze ponad 7 mc:DWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 14:37