Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nataszka2200 wrote:a Ja sie połoyłam bo ccoss mnie brzuh boli i tak odpoczywam:)dobrze ze jutro do gina ide bo bede wiedziec mniej weiecej:)Pow mi co mozna pic w ciazy na stres?
Nataszka2200 lubi tę wiadomość
-
baassiia wrote:Na pewno melisę (oczywiście z umiarem) pic. Ja popijam na zmianę z mieta bo mam taki zaciśnięty żołądek
-
Karolina sliczny groszek heh szkoda ze ja nie dostalam zdjecia moze na nastepnej wizycie mi da, no i karte ciazy zalozy
Ona lez, lez jak najwiecej ja niestety tez mam taki przykaz i powiem szczerze ze juz mnie tylek od tego boli hehe ale czego sie dla malenstwa nie zrobi...Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualnyKarolina@ wrote:A.Kasia - wyniki chyba w normie prawda?
Nataszka - melisa. Tylko z ziołami w ciąży nie wolno przesadzać. Moja lekarka mówi, że max 1 szklanka ziółek dziennie.
Wygląda na to, że tak. Ale nie mam siły się cieszyć bo całą drogę z badań do domu skupiałam się na tym, żeby się nie porzygać w busie. Teraz leżę i zdycham, muszę dojść do siebie bo o 16:30 USG.
Dziewczyny, gratuluję dobrych wieści Trzymajcie za mnie kciuki przed moim badaniem
PS. a ja mam przeczucie, że będzie dziewczynka. W poprzedniej ciąży mi się sprawdziło i nawet imienia dla dziewczynki nie mieliśmy. Tym razem nie mamy dla chłopaka, od razu była mowa, że będzie Marianna No ale wiadomo, byle było ok, nie ważne jaka płeć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 14:49
-
nick nieaktualny
-
Love_life - a masz fotkę z dwoma fasolkami?
A.Kasia - kurcze, widzę że u Ciebie z tymi mdłościami to dość ekstremalnie. Na prawdę Ci współczuję i nie wiem co poradzić bo migdały i imbir stosowałaś... A Marianna to bardzo ładne imię. Podobne imię to Lilianna - też mi się podoba -
MakeMeLemonade wrote:Cześć dziewczyny!
Właśnie sprawdziłam dzisiejsze wyniki ^^
Beta:
07/07 - 37,04
09/07 - 113,34
14/07 - 1352,70 (norma: Ciąża 2 - 3 tydzień 100 - 5000)
Progesteron:
17,48 (norma: Ciąża 1-trymestr 4,73 - 50,74)
Z bety jestem zadowolona ^^ Ale progesteron wydaje mi się trochę niski (wiem, że on skacze w ciągu dnia), chociaż w normie Jutro idę do gin, cieszę się że sprawdziłam poziom przynajmniej jej pokaże i w razie co od razu coś mi przepisze. Co myślicie?
Ja mam taki sam progesteron praktycznie i moj gin mi nie kazal nic brac ,ze mam nie panikowac
Gośś gratuluje ,super
A.Kasia jakie ladne wyniki trzymam kciuki za usg
Karolin@ ale piekna fasolka jak ja zazdroszcze
Love Life w takim razie także gratuluje
Ja juz po wizycie u endo mowila zeby nie panikowac -ja nie wiem jak sprawdzilam rano ze 2,6 jak ona mi mowi ze 2,2 i w domu patrze 2,2 tsh. Zwiekszyla euthyrox z 88 na 100 i a 4 tyg kontrola.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MA któras z was takze przez cały dzien nie bolą pieri a na wieczór tak? po zdjeciu stanika bola a jak mam załozony to nic nawet jak fotykam to nei tylkosa takie pełniejsze zmartwiłam sie;/ dobrze ze jutro ten gin tylk oszkod bo mam na 13 a wynikiz bety jak pojde rano jutr beda dopiero koło 14/15 i lipa ;/w ogole jakos mi sie smutno zrobiło iw ogole;/
-
Nataszka2200 wrote:MA któras z was takze przez cały dzien nie bolą pieri a na wieczór tak? po zdjeciu stanika bola a jak mam załozony to nic nawet jak fotykam to nei tylkosa takie pełniejsze zmartwiłam sie;/ dobrze ze jutro ten gin tylk oszkod bo mam na 13 a wynikiz bety jak pojde rano jutr beda dopiero koło 14/15 i lipa ;/w ogole jakos mi sie smutno zrobiło iw ogole;/
ale nie rozumiem czym się zmartwiłaś... w ciągu dnia są podtrzymywane przez biustonosz, a na wieczór jak go zdejmujesz to piersi nie mają oparcia, "spadają" i dlatego czujesz ich ciężar i ból...
jeśli ma Cię to pocieszyć - mam tak samoNataszka2200 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tak mam! I to bez zdejmowania stanika. Pierwszy dzien takich objawow sie polaczyl z moja wizyta w szpitalu wiec sie przestraszylam ze cos nie tak bo caly dzien nic a wieczorem dotknac sie ich nie da.. ale podobno to po 6 tygodniu jest normalne Wiec sie ni stresuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 16:14
-
Nataszka2200 wrote:MA któras z was takze przez cały dzien nie bolą pieri a na wieczór tak? po zdjeciu stanika bola a jak mam załozony to nic nawet jak fotykam to nei tylkosa takie pełniejsze zmartwiłam sie;/ dobrze ze jutro ten gin tylk oszkod bo mam na 13 a wynikiz bety jak pojde rano jutr beda dopiero koło 14/15 i lipa ;/w ogole jakos mi sie smutno zrobiło iw ogole;/
Ja tez tak mam,malo tego jestem w domu bez stanika w ciagu dnia nie bola a wieczorem zaczynaja nadal bez stanika takze nie martw sie! -
dzieki dziewczyny myslałam ze tylko Ja tak mam;/ sorki za moje panikarstwo ale po 2 poronieniach to juz na głowe idzie dostac...dzieki wlasne gotuje sobie kompot z jabłek:)
-
Nataszka2200 wrote:dzieki dziewczyny myslałam ze tylko Ja tak mam;/ sorki za moje panikarstwo ale po 2 poronieniach to juz na głowe idzie dostac...dzieki wlasne gotuje sobie kompot z jabłek:)
ja wczoraj gotowałam z wiśni mmmmm..pychotaa a teraz siedzę i opycham się pysznym plackiem drożdzowym z borówkami zapraszam na kawkeNataszka2200 lubi tę wiadomość
-
ja pracuje, przy czym mam mozliwosc brania pracy do domu. z mdlosciami nawet daje rade tylko gorzej ze stresemGabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników