Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pracuje. Ale na zimę idę na l4;)
-
Karolina@ wrote:Love_life - a masz fotkę z dwoma fasolkami?
A.Kasia - kurcze, widzę że u Ciebie z tymi mdłościami to dość ekstremalnie. Na prawdę Ci współczuję i nie wiem co poradzić bo migdały i imbir stosowałaś... A Marianna to bardzo ładne imię. Podobne imię to Lilianna - też mi się podoba
Fasolek dwóch nie ma tylko widać jeden pusty pęcherzyk oprócz fasolki[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
a Ja w pracy nie moge pracowac w ciazy bo mam szkodliwe srodki tak wiec narazie od rodzinnej mam L4 od pon do jutra a jutro ide do gina tak wiec ona mi pewnie wypisze...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTunia.a wrote:Dziewczyny według kalendarza belly w przyszły pon będę w 5 tyg i 2 dniu - a wtedy właśnie wybieram się do gin. Czy jest sens iść tak wcześnie? Wolałabym już coś zobaczyć, niż potem stresować się do następnej wizyty. Co o tym myślicie?
Ja jak byłam w tym czasie to jeszcze nic nie było widać. Można było jedynie stwierdzić ciążę wewnątrzmaciczną ale echa zarodka nie było. Dziś już za to widziałam i zarodek i bijące serduszko. Oczywiście to Twoja decyzja, ale chyba lepiej z tydzień poczekać i nie martwić się później, że nic nie było widać.Tunia.a lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak nie chcesz sie stresowac poczekalabym ze dwa tygodnie. Ja w 5t6d mialam zarodek i echo serduszka ale wiem ze wiele dziewczyn nie mialo nic albo tylko zarodek... Wiec tak w 7t plus 4d brdzie najlepiej powinno byc piekne serducho
Tunia.a lubi tę wiadomość
-
Na pewno zobaczysz pęcherzyk. Reszta to kwestia indywidualna i zależy między innymi od czasu zagnieżdżenia. Ja na usg w 5t0d zobaczyłam pęcherzyk 9,5mm, lekarz zaznaczył też ciałko żółtkowe i powiedział, że widzi tarczę zarodkową, ale to jeszcze za mało by określać np. CRL
Tunia.a lubi tę wiadomość
-
APS wrote:ja pracuje, przy czym mam mozliwosc brania pracy do domu. z mdlosciami nawet daje rade tylko gorzej ze stresem
Ja mam prace siedzącą, mało stresująco i stwierdzam, że w domu bym się unudziła i utuczyła
Poza tym pod koniec macierzyńskiego, jak wszytko będzie ok planuje zajść w 2 ciąże więc i tak kupę czasu mnie w pracy nie zobacząChamomilla, Karka, Est lubią tę wiadomość
-
Cześć wam chętnie do was dołączę, jeśli można ?
Podczytuję was od kilku dni, bo kilka dni temu okazało się, że jestem w ciąży!
W końcu! gdyż staraliśmy się z mężem o pierwsze dziecko od listopada więc jak wszystko pójdzie dobrze to też zostanę marcową mamusią 2016
A.Kasia, Chamomilla, alinalii, Karolina@, roletka lubią tę wiadomość
Natalia 27.03.2016
-
jechałam z Mezem do Myslowic bo cos załatwic i patrze na łake a tam 2 bociany:D jedziemy dale i znowu bocian ale sie mi buzia usmiechnela najlepsze ze sikałam przed wyjsciem a po 15 minutach znowu ale to tak mi sie chciało ze zamiast z mezem na zakupy to wysadził mnie pod domem:D
-
Baassiia ja też bym chciała w bardzo krótkim czasie mieć drugie dziecko. Już od jakiegoś czasu obserwujemy z mężem rodziny gdzie dziecko jest jedno po drugim i widzimy większość zalet. Między mną a siostrą jest 11 lat różnicy i w sumie mną trzeba było się zajmować, później moją siostrą i praktycznie my się śmiejemy że jesteśmy siostrami ale jedynaczkami, każda z nas się oddzielnie wychowywała i mnóstwo czasu rodzice musieli wkładać w nasze wychowanie-a każda z nas i tak marudziła, że nie ma się z kim bawić hehe
-
Mi nie chciał gin zrobić usg dzisiaj więc pójde do niego prywatnie w czwartek , to nie będzie miał wyjścia. Po tych lekach co mi zapisał a i tak wziełam tylko hydroksyzynę bo reszty się bałam jest mi dużo lepiej , więc szpital mnie ominie ;d
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Tunia.a wrote:Dziewczyny według kalendarza belly w przyszły pon będę w 5 tyg i 2 dniu - a wtedy właśnie wybieram się do gin. Czy jest sens iść tak wcześnie? Wolałabym już coś zobaczyć, niż potem stresować się do następnej wizyty. Co o tym myślicie?
ja byłam dokładnie w 5t2d i miałam już zarodek 1,4 mm oraz bijące od kilkunastu godzin serduszko z tętnem 100, więc a nuż będziesz miała niespodziankę jak jaTunia.a lubi tę wiadomość
-
She86 wrote:Cześć wam chętnie do was dołączę, jeśli można ?
Podczytuję was od kilku dni, bo kilka dni temu okazało się, że jestem w ciąży!
W końcu! gdyż staraliśmy się z mężem o pierwsze dziecko od listopada więc jak wszystko pójdzie dobrze to też zostanę marcową mamusią 2016
po co pytasz kochana jasnee że tak zapraszamy
i gratulację