Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyedyś wrote:Czy dobrze mi swita, ze Martita dzisiaj wychodzi za mąż?
Właśnie dziś myślałam o niej jak myłam buzię poleconą przez nią emulsją
Martita jeśli to dziś to gratulujęNiech wszystko idzie po Waszej myśli i niech to będzie najpiękniejszy dzień Waszego życia
Alarm odwołany, zjadłam jabłko i młody buszuje aż miło
kofeinka - ale nocNie martw się, może te bóle to z nerwów po tym spadku cukru? Też miałam wczoraj ból w tym miejscu co Ty, takie pulsujące kłucie/pieczenie. Skoro miałyśmy to obie to znaczy, że to normalne
Pewnie te więzadła paskudne...
muminka83 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Wg belly zaczynam dzisiaj 6 miesiąc! Choc wg "W oczekiwaniu na dziecko" jeszcze tydzień...
staram się na bieżąco modyfikować nasza listę - jesli coś pominęłam to dajcie znać - ostatnie dni na tyle intensywne, że wpadałam tu tylko na chwilę.
Zaczął się weekend wiec pewnie będzie troche wolniej tu u nas
Buziakimuminka83, A.Kasia, krówka_muffka, d'nusia, Kajola, Love_life, She86, Kate84, Karka lubią tę wiadomość
-
krówka_muffka wrote:A.Kasiu trzymam mocno kciuki:*
Kofeinko ja też sądzę,że to pierwsze ruchy, jak się wzmocnią, to od razu się uspokoisz i banan na twarzy:))
Martita najpiękniejszego dnia w życiu:*
Oj tak, nie mogę się doczekać momentu, w którym będę wiedziała, że to ruchybędę spokojniejsza i szczęśliwa
krówka_muffka, Kajola lubią tę wiadomość
-
26Asia wrote:Kasia powodzenia na wizycie
domii gratulacje 6 miesiącaale ten czas leci
ja nie mogę się doczekać 2 z przodu
Asiu, z tego co widzę jesteś w 19 tygodniu wiec jeszcze tydzień i 2 będzie z przodu
Leeci czas... za miesiąc III trymestr <wow>
zanim się obejrzymy to będzie luty i będziemy się powoli rozpakowywać -
Czesc Dziewczyny
Jejku ile Wy skrobiecie, zaraz spróbuje nadrobić.
Mam pytanie do Was, moze mi doradzicie.. Możliwe żebym się zatruła oparami od farby? Mąż malował wczoraj pokój nasz, więc spaliśmy w takim pokoju pomiędzy tym malowanym a resztą domu. Niby w tym malowanym okna uchylone, drzwi zamkniete. Ale od rana czuje sie tragicznie, glowa taka dziwna. Kręci mi się e głowie, jakos tak dziwnie się czuje. I zastanawiam sie czy może to przez to wdychanie oparów? Na pewno coś się przedostawało do pokoju w którym spaliśmy. Z tym że spaliśmy na małej kanapie i biore jeszcze pod uwage czy to czasem nie wina niewyspania się. Co myśliicie? Ciśnienie ok, puls jakby mały bo 64. Cukier ok. -
Marlena myślę że poprostu zapach Ci szkodzi, ale zatrucie to za dużo powiedziane zróbcie konkretny przeciag. Będzie dobrze, rozumiem że to nie była farba olejna?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 10:37
-
Kasiu, Kochana, 3mam za Was dziś kciuki.
Martita, Gratulacje z okazji ślubuDużo radości, miłości i cierpliwości
Ślubne buziaki!
Czekamy na relację z Waszego dnia i zdjęcia. Mam nadzieję, że oprycha poszła w siną dal!
Domiii - piącha z okazji 22 tygCieszę się, że to już tak daleko. Obudziłam się szczęśliwa. Chociaż synek mnie zdenerwował, bo wczoraj wieczorem , tak jak Kasia, mało go czułam, ale po wypiciu kakao się obudził!
Marlenko, to może być, że nawdychałaś się oparówi jest Ci od tego słabo.
Udanego i spokojnego weekendu. Bez żadnych akcji proszę!
domiii lubi tę wiadomość
-
kofeinka wrote:Witam Was dziewczyny.
Miałam wczoraj koszmarny wieczór... czułam się bardzo słaba, że na nogach nie mogłam się utrzymać, a jak leżałam, to po prostu odpływałam... Potem dostałam BARDZO silnych drgawek. Mąż zmierzył mi cukier - 77.
Szybka interwencja w postaci szklanki wody z cukrem i po jakimś czasie wszystko ustąpiło, a cukier po pół godziny skoczył na 121.
Potem strasznie bolało mnie w brzuchu, tak około 3-4cm poniżej pępka, ból szybko minął na szczęście. Był strasznie nieprzyjemny, takie jakby kłucie
No i od 2 do 5 rano wcale nie spałam, bo gdy się przebudziłam martwiłam się tym wszystkim i czy z dzieckiem wszystko dobrze.
Ech.... masakrabo nadal nie czuje maleństwa
tzn od czasu do czasu czuję takie smyranie pod skórą ale bardziej po bokach niż centralnie i zastanawiam sie czy to mogą być pierwsze ruchy..??
dziś na czczo cukier już ok, bo 86.
.
Ale Kochana, co widziałaś złego w cukrze 77 ?
-
Dzień dobry
Dzisiaj piękny dzień, M rano poszedł do pracy a ja jeszcze chwilkę chciałam poleżeć i.... wstałam o 10Już nie pamiętam kiedy mi się udało tak długo pospać bo ostatnio to wstaję o 5 albo o 6
Marlena Jeżeli podejrzewasz, że się przytrułaś farbą to popij sobie mleka. Podobno powinno się je pić jak się długo wdycha opary. Ale nie wiem na 100% czy pomaga- to była rada teściowej także różnie może być
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
Witam Was mamusie zaraz nadrobie to co naskrobalyscie
mimo wszystkich za i przeciw dziś się zaszczepilam przeciwko grypie. Miłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 11:38
Mania1718 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Renka88 wrote:Witajcie dziewczyny
Oczywiście Miłego dnia, Kasiu kciuki zaciśnięte
Odnośnie ciągnięcia, boli boków ostatnio zalilam się siostrze i mówię że mnie tak szczypie od pachwin i ona mówi ze to tak boli. Przestałam się stresować
Dzisiaj rano mówiłam brzuszkowi że może rosnąć i ma tam siedzieć minimum do lutego
Mnie też strasznie ciągnie prawy bok od 2 dni właśnie takie szczypanie-rozciąganie. Nieprzyjemne uczucie..[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Witam sie w ten ponury dzien.
Deszcz pada od rana, szaro, buro i brzydko. Nie sluzy mi taka pogoda, juz mnie glowa boli. Do tego psychicznie dzis wysiadam zupelnie, maz w pracy do wieczora, a jak nie w pracy to szuka aktualnie samochodu i tez gk niewiele interesuje poza tym, wszystko na mojej glowie. A jedna glowa to troche malo na wszystkie sprawy. Dobrze, ze chociaz obiad mam z glowy bo w lodowce siedza golabki z wczoraj. Tylko mieszkanie ogarnac . Ech, jak mi sie nie chce. Brzuch od rana tez nie taki, zajadlam nospe, moze pusci. Uciekam, nie smece juz. Od czasu do czasu potrzebuje resetu, a nie ma sie gdzie i komu wygadac wiec chociaz tu...
Wizytujacym powodzenia zycze i czekam na wiesci. Milej soboty:-* -
Dziewczyny polecam zakupy tuu: https://www.facebook.com/pages/Obetti/459889237507905?sk=app_100723020033210
Można kupować przez aplikację DaWanda dopóki nie ruszą z stroną internetową.
Produkty dopracowane pod każdym względem i bardzo dobre jakościowo- sama często robiłam u nich prezenty dla malców z rodziny i mamusie bardzo zadowolone.
Jeszcze nie wszystkie wzory są pokazane ale powoli uzupełniają. I na żywo np. kocyki wyglądają cudownie.
Ja całą wyprawkę mam zamiar sobie w tej firmie sprawić. -
I ja się witam w ten ponury dzień
Vira Witaj w naszym gronie trochę Lutowo a trochę Marcowym
Kofeinka takie smyranie to jak najbardziej mogą być ruchyNie wiem czy cukier i glukoza na czczo to to samo, ale ja gdy robiłam glukozę na czczo w I trymestrze to miałam 72 i gin nic nie mówił...
A.Kasiu kciuki zaciśnięte &&&&&&&
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:36