Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też poproszę miseczkę tego Waszego kapuśniaczku. Ostatnio też mnie naszła ochota i może zrobię za kilka dni. Dziś spełniam ochotę na pyszna pomidorową
(jest na etapie rosołu)
Ale miałam jazdę z teściowa chwile temu, poszłam jej zapytać za ile wróci teść bo butla z gazem u nas na piętrze się skończyła a ona na to: oooo skończyła się to nie będziesz gotować ja się wkurzyłam powiedziałam dobra i wyszłam. Tylko weszłam do pokoju i łzy same z oczu płynęły nie mogłam się uspokoić. Po chwili przyszła jej najmłodsza córka i mówiła że mam iść na górę po jakiś klucz do odkręcenia butli, pomyślałam sobie że chyba jest śmieszna i nie poszłam. Teraz czekam na teścia i nie wiem za ile przyjedzie. -
A.Kasia - BARDZO się cieszę, że młody taki duży już i że prawidłowo się rozwija!!
RudyTygrysek - olej to, nie ma się co przejmować. Głupie baby... poczekaj na teścia albo zadzwoń do niego i zapytaj się kiedy wróci (o ile masz z nim w miarę dobre relacje).
A ja się dziś zajadałam kotletami mielonymi, ziemniaczkami i surówką z kapusty pekińskiej z marchewką i odrobiną majonezu
muminka83, RudyTygrysek, domiii, A.Kasia lubią tę wiadomość
-
Andriel co do plamienia po stosunku to zdecydowanie nie przemeczaj sie dzis i lez. A na wizycie u leksrza o tym powiedz. Kontroluj tez ilosc plamienia.
A.kasia o widzisz, to ilu lekarzy tyle opinii co do scopolanu. Ja go biore i odrazu sie wystraszylam jak przeczytalam,ze nie kazali Ci brac. Dobrze,ze mam wizyte za tydzien w piatek to tez dokladnie wypytam czy nie wystarczylaby mi nospa na te moje twardnienia albo w ogole tylko odpoczynek. Przypomnij prosze Ty w pierwszej ciazy mialas niewydolnosc szyjki,ze Michalek sie urodzil za wczesnie?Andriel lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Muminka wystarczy zalozmy garsc dziennie zeby sie chronic przed infekcjami
zurawina suszona niestety zawiera mnostwo cukru
ale jak Ci smakuje to chrup i 2 garscie
muminka83, A.Kasia lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
pap86 wrote:Muminka wystarczy zalozmy garsc dziennie zeby sie chronic przed infekcjami
zurawina suszona niestety zawiera mnostwo cukru
ale jak Ci smakuje to chrup i 2 garscie
Niby znalazłam taką że ma 1 % cukru..... ja ogólnie nie jadam słodyczy chyba że od wielkiego dzwonu. Biorę w postaci tabletek coś na pęcherz ( wyciąg z pokrzywy i żurawiny ) ale cholera już było lepiej i znowu jest gorzej i dziś sobie kupiłam i zjadłam całe 80 gram :p sama -
kofeinka wrote:
RudyTygrysek - olej to, nie ma się co przejmować. Głupie baby... poczekaj na teścia albo zadzwoń do niego i zapytaj się kiedy wróci (o ile masz z nim w miarę dobre relacje).Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 15:16
-
Nie mam pojęcia co w nie wstępuje. Ja zawsze dla niej staram się być miła, ciasto zrobię to zawsze zaniosę kilka kawałków. Zawsze mówię dzień dobry, no naprawdę nie jestem wredna dla niej a mam wrażenie że ona traktuje mnie jak najgorszego człowieka na ziemii.
-
Miłego wieczorku Est.
Mój ukochany wczoraj popołudniu popłynął w morze i wróci w poniedziałek rano dopiero. Niedawno mi pisał abym na poniedziałek wieczór narobiła dla załogi naleśników z mięsem mielonym i warzywami, a że lubię gotować to zrobię a przy okazji zarobie parę groszyEst lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypap86 wrote:A.kasia o widzisz, to ilu lekarzy tyle opinii co do scopolanu. Ja go biore i odrazu sie wystraszylam jak przeczytalam,ze nie kazali Ci brac. Dobrze,ze mam wizyte za tydzien w piatek to tez dokladnie wypytam czy nie wystarczylaby mi nospa na te moje twardnienia albo w ogole tylko odpoczynek. Przypomnij prosze Ty w pierwszej ciazy mialas niewydolnosc szyjki,ze Michalek sie urodzil za wczesnie?
Ja brałam scopolan w czopkach i w sumie to nie wiem czy mojemu lekarzowi chodziło ogólnie o ten lek, czy o tą wersję doodbytniczą... Póki co to bierz a na wizycie o wszystko wypytaj i może faktycznie pozwoli Ci ograniczyć się do no-spy i magnezuA Miśko urodził się przedwcześnie przez moją niewydolność ciśnieniową szyjki macicy. Tylko że miałam też duże wielowodzie i to wszystko przyspieszyło bo gdyby nie to, to pewnie do co najmniej 30 tyg bym wytrzymała...
-
nick nieaktualny