Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarlena wrote:A.Kasia a Ty wspominałaś chyba kiedyś że oglądasz serial Castle. Powiedz mi, oglądasz nowe odcinki w tv czy masz jakąś stronkę w necie? Bo ja niestety nie mam tego programu na którym leci Castle a nie mogę się doczekać nowych odcinków
W TV oglądałam tylko pierwszy sezon, resztę na tej stronce
http://www.kinoman.tv/serial/castle-2009-2013Marlena lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny moje,
dziękuję za trzymanie kciuków - pomogły i dodały mi otuchy:) Mam zdrowiutkiego SYNECZKA!
Gośśś - dziękuję Ci z całego serca za polecenie dr. Włoch. Lekarz z pasją i przeprowadziła usg tak, jak sobie wyobrażałam - całe ciałko zbadała wzdłuż i wszerz pokazując nam każdy narząd ciała, przepływy, aortę, cewkę moczową, a nawet dziurki w noskuPo badaniu byłam w mężem pełna podziwu dla tej lekarki - każdego dnia ogląda kilka/kilkanaście dzieciaczków, a ona zachwycała się takimi szczegółami - "ooo jaka cudna stópka, a te paluszki rozkoszne"
kofeinka, Renka88, ryjkek, baassiia, arien, noelka, kleo2426, RudyTygrysek, Mietka 30:), A.Kasia, Mania1718, Marlena, paola87, anie93lica, Kajola, muminka83, edyś, She86, Lilou1984, d'nusia, Hannia123, Est, pap86, Andriel, Vincent, Madzialena90, Kaarolina, Kate84, domiii, Magda lena, kateee, krówka_muffka, 26Asia, Karka, Izoleccc, anitka19953, Martita88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Vira wrote:Karolin@ gratuluje. Jeden z większych stresów w ciąży masz już za sobą. Ja jeszcze tydzień muszę wytrzymać do połówkowego i się denerwuje.
Tak, zdaję sobie sprawę, że ten wielki stres już za mną. Badanie na prawdę mnie uspokoiło. Wiem jak mocno się niecierpliwisz i stresujesz. Przeżywałam to samo. Postaraj się o tym nie myśleć - znajdź sobie jakieś zajęcie, samotne godziny spędź z znajomymi - u mnie pomogło. Chociaż jak pisałam rano - w nocy spać nie potrafiłam. Krążyłam po domu jak wiedźma ze stresu -
Jadąc do domu, weszłam do Auchan'a i bardzo mile byłam zaskoczona. Nie wiedziałam, że w tym sklepie mają tak bogaty asortyment dla dzieci. Generalnie, gdybyście się uprały, to można tam skompletować całą wyprawkę. Tak jak pisałam wcześniej - stawiam na kosmetyki Hipp, które w Auchanie okazały się być w bardzo dobrej cenie! Porównuję z cenami na allegro i różnice są minimalne. Muszę jeszcze sprawdzić jak kształtują się ceny Hipp w Rossmanie.
-
Dzień dobry
Wystarczył brak internetu przez jeden dzień i już ponad godzinę siedzę i nadrabiam lekturę
Kleo2426 to ja pisałam o marzeniach babci mojego Mjestem tego samego zdania co Ty- miała już swoją szansę na robienie dzieci to niech się od nas odwali
a ja w rodzinie miałam same baby więc mam przesyt
Karolina@ gratuluję udanej wizyty i zdrowego syneczka
Co do obwodu brzuszka to mam 91cm rano a wieczorem zawsze +2cm. Wzrost 172cm a waga już mnie powoli przerażaile jeszcze możemy przytyć do porodu?
kleo2426, Karolina@ lubią tę wiadomość
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
nick nieaktualnyKajola wrote:Dzień dobry
Wystarczył brak internetu przez jeden dzień i już ponad godzinę siedzę i nadrabiam lekturę
Kleo2426 to ja pisałam o marzeniach babci mojego Mjestem tego samego zdania co Ty- miała już swoją szansę na robienie dzieci to niech się od nas odwali
a ja w rodzinie miałam same baby więc mam przesyt
Karolina@ gratuluję udanej wizyty i zdrowego syneczka
Co do obwodu brzuszka to mam 91cm rano a wieczorem zawsze +2cm. Wzrost 172cm a waga już mnie powoli przerażaile jeszcze możemy przytyć do porodu?
To jak u mnie z tymi dziewczynami, całe mnóstwo ja mam trzy siostry. Jedna z sióstr ma 3 córki, druga jedną córkę tylko u mnie są chłopcy.
Jestem wyjątkowaKajola, Hannia123, Kate84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina@ wrote:Przesyłam link do najnowszej analizy składów SrokaO. Teraz do mam mętlik w głowie - Babydream czy Hipp ?
http://www.srokao.pl/2015/10/analiza-babydream.html
Karola, babydream na pewno łatwiej dostępne bo w każdym rossmanie a z hippem to różnie bywa. No i chyba tańsze. Ja babydream bardzo lubię bo sama używałam przez długi czas szamponu i żelu do kąpieli, z resztą mój mąż ma AZS i jemu też bardzo służyły. Pewnie i tak będzie trzeba troszkę na naszych maluchach "testować" bo dobry skład to jedno a reakcja skóry to drugie
W każdym razie gdyby nie to, że z Hippem mam doświadczenie przy Michaśku to pewnie też bym się zastanawiała którą markę wybrać -
26.10 mam w końcu wizytę z USG i już się nie mogę doczekać! Pewnie już będzie wiadomo jaka płeć i wtedy chyba powoli zacznę chociaż jakieś ciuszki kupować
jak na razie mam tylko skarpetki, które od przyjaciół w prezencie dostaliśmy:)
Karolina@, kleo2426 lubią tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:Karola, babydream na pewno łatwiej dostępne bo w każdym rossmanie a z hippem to różnie bywa. No i chyba tańsze. Ja babydream bardzo lubię bo sama używałam przez długi czas szamponu i żelu do kąpieli, z resztą mój mąż ma AZS i jemu też bardzo służyły. Pewnie i tak będzie trzeba troszkę na naszych maluchach "testować" bo dobry skład to jedno a reakcja skóry to drugie
W każdym razie gdyby nie to, że z Hippem mam doświadczenie przy Michaśku to pewnie też bym się zastanawiała którą markę wybrać
Kasiu, najchętniej to zaopatrzyłabym się w próbki obu marek, wypróbowała na dziecku i potem podjęła decyzję czego będę używać. A tak to trzeba eksperymentować.