Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiktoria też było popularne swego czasu razem z Martynką Mi się właśnie też dla chłopca mało podoba imion, a jak już pisałam, przeczuwam chłopaka
-
Izoleccc wrote:Edyś ja też się czuję fatalnie i obstawiam, że to po duphastonie bo wcześniej się tak nie czułam. Jaką bierzesz dawkę?
U mnie slabe samopoczucie jest spowodowane bardziej szalejaca tarczyca Spadek formy, spie na stojaco Ale juz w pon bede miala odpowiednia dawke lekow czeka mnie tez wizyta u gin, mam nadzieje, ze juz cos bedzie widac -
nick nieaktualny
-
Dzisiaj z samopoczuciem to jakaś totalna masakra u mnie Rano po 6 wypiłam powoli ledwo pół małego kubka mojej ulubionej kawy z mlekiem i cukrem, reszte zostawiłam bo zaczęło mi się niedobrze robić. Ze dwie godziny męczyły mnie troche mdłości, jakoś zjadłam dwie parówki z serem i aż dwie nieduże kromki chleba. Ciągle miałam wrażenie, że coś mi leży na żołądku i potwornie mi się odbijało O 13 gdzieś zjadłam budyń czekoladowy i do tej pory jakoś mi "leży" na żołądku - ciągle mam jakiś dziwny posmak po nim w buzi i mi się odbija
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jacqueline wrote:Dzisiaj z samopoczuciem to jakaś totalna masakra u mnie Rano po 6 wypiłam powoli ledwo pół małego kubka mojej ulubionej kawy z mlekiem i cukrem, reszte zostawiłam bo zaczęło mi się niedobrze robić. Ze dwie godziny męczyły mnie troche mdłości, jakoś zjadłam dwie parówki z serem i aż dwie nieduże kromki chleba. Ciągle miałam wrażenie, że coś mi leży na żołądku i potwornie mi się odbijało O 13 gdzieś zjadłam budyń czekoladowy i do tej pory jakoś mi "leży" na żołądku - ciągle mam jakiś dziwny posmak po nim w buzi i mi się odbija
Mam to samo więc chyba nie ma się czym martwić. Ja nazywam to wiecznym kacem -
Domino to mnie pocieszylas :*
moja dieta teraz ogolnie jest tragiczna bo niewiele jest wartosciowego w bialym pieczywie i kluskach... mam nadzieje ze to tylko chwilowe i niedlugo wprowadze jakies urozmaicenie.
co do imion to sie bedzie ciezko dogadac z moim M, mnie sie podobaja wlasnie typu Julka, Marysia, Helenka, a jemu takie bardziej naszgo pokolenia jak Justyna, Magda, Agnieszka. jedyne na jakie ostatecznie sie moze zgodzic to Julka, a teraz widze ze ono jest najpopularniejszeGabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
skowroneczka87 wrote:Nie za wczesnie troche na wybieranie imion?
A.Kasia, margaret26, Izoleccc, ona., Est, maskora, Karmelek211 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskowroneczka87 wrote:Moze i lepiej ale jesli ktos juz teraz wie jak chce napewno nazwac dziecko to raczej nie tylko typowanie. Niewiem moze jestem przewrazliwiona troche.
Ale co w tym złego? Ja też już wiem jak nazwę w przyszłości córeczkę bo chcemy jej nadać imię po śp. babci mojego męża. Sądzę, że nawet lepiej wcześniej przemyśleć imię dla dziecka niż na ostatnią chwilę mieć problem z wyborem. -
A jeśli ktoś wie na pewno jak chce nazwać dziecko, to co w tym złego?
U nas jeśli będzie chłopiec to nazwiemy go Bartosz.
Nad imieniem dla dziewczynki wciąż debatujemy, podoba mi się Laura, Liliana, Adrianna, Amelia, Natalia. Mąż woli imiona typu Kasia, Magda, Agnieszka. Ale po wielu dyskusjach zmierzamy w kierunku Adrianny - Ady.A.Kasia, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWspółczuję Wam tych mdłości. Mnie prawie nie mdli. Czasem tylko troszke z rana. Na śniadanie jem płatki na mleku lub kaszke dla dzieci zeby przeleciało, bo ka nigdy nie jadłam śniadań i mam wstręt. Odrzuciło mnie od fajek i kawy, wiec przy moim niskim ciśnieniu jest masakra. Ratuje sie troche coca colą. W tej ciąży nie mam też strasznej zgagi. Ogólnie jest całkiem ok, tylko problem z rozkojarzeniem, a w pracy potrzebuje sie skupic i ciezko mi z tym
Ja jeszcze nie myslalam nad imieniem. Ale dla dziewczynki podoba mi sie Pola a dla chłopca nie mam pojecia