Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój mąż też zwariował, nie pozwala mi nic podnosic, glaskac sie po brzuchu (koledzy mu powiedzieli, że nie można
), co chwila pyta jak się czuję, też mi wyciska codziennie soczki ale co do kawy to wie, ze piję od początku ciąży i jest wszystko ok, więc jak rano wstaje to od razu robi mi kawkę i przynosi do łóżka.
I w ogóle jest przekochany, zawsze byl ale teraz jego instynkt opiekuńczy wzrósł o 200%A.Kasia lubi tę wiadomość
-
http://pokazywarka.pl/bnnr3a/
Gośśś, Karolina@, A.Kasia, Tunia.a, d'nusia, krówka_muffka, perła ziemi, Kate84, Karka, arien lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Kaarolina wrote:Bassiiaa gdzie Ty masz ten brzuch ja sie pytam
moj bez ciazy z 10 razy wiekszy hahahaha
No niby wiem, że nie mam wyglądu ciążowego, ale ja już mam +10 cm w brzuchuu mnie po prostu tak sie ten brzuch rozlewa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 14:12
-
nick nieaktualnyOla - super wyglądasz
No mi się też coś porypało bo inaczej sobie Ciebie wyobrażałam
Też jako blondynę
(bez podtekstów dotyczących inteligencji
)
Co do męża to mój nie ma czasu na nic. Jak coś robię to krzyczy, że mi nie wolno a sam i tak nie ma kiedy mnie wyręczyćI wiecznie mi podsuwa pod nos coś słodkiego bo jest ogromnym łasuchem a jak mówię, że mi nie wolno to odpowiada, że mi nie daje tylko Tymkowi
-
paola87 wrote:Mnie też kaszel męczy
Zniosę wszystko, tylko się martwię cały czas czy to nie zaszkodzi...
W pipce też czuję ucisk i napięcie podczas kaszlu. Staram się zginać jak kaszlę ale to wiele nie daje. Pocieszam się tylko, że brzuch nie twardnieje i nie boli, ale nie wiadomo co jak dłużej to potrwa. Muminka, a lekarz coś ci mówił w tym temacie?
zże kaszel to normalna sprawa i że mam brać syrop i czekać na poprawę -
dziewczyny ja powoli chyba też zaczynam rosnąć
d'nusia, A.Kasia, Izoleccc, Est, Tunia.a, RudyTygrysek, Falon, muminka83, Kaarolina, Renka88, edyś, kateee, krówka_muffka, Vincent, perła ziemi, Kate84, Hannia123, Karka, baassiia, Mietka 30:), Kasia24 lubią tę wiadomość
-
muminka83 wrote:To coś ci stomatolog pociska głupoty. Znieczulenia specjalne nie obkurczające naczyń krwionośnych są. Leczenie kanałowe jest refundowane w ciąży a skoro jest refundowane tzn że jest wykonywane. Myślę że bardziej chodziło o to że za to byś nie musiała płacić bo ciąża bo masz prawo do bezpłatnego leczenia stomatologicznego do 6 tyg po porodzie.
Dlaczego zaraz stomatolog mi wciska głupoty?? Przede wszystkim chodzi o zdjęcia rtg. Aby przeprowadzić profesjonalne leczenie kanałowe bez tego się nie obejdzie, a w ciąży nie jest to wskazane i w tym wypadku bezpieczniej dla ciąży pozostaje przeczekać ten okres właśnie w taki sposób.
Dodatkowo te moje kanały są trochę poskręcane, "taka moja uroda" i bezpieczniej po urodzeniu dzidziusia przeprowadzić to profesjonalnie od -A do Z- bez jakichkolwiek powikłań.
Tyle.
Martita88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie brzuszek idzie do przodu jak piłeczka a bedzie dziewczynka wiec sie chyba to nie sprawdza.Dziewczyny chcialam spytac jak u Was z sutkami- mnie tak raz w tygodniu moze chwyci takie uczucie w brodawkach jakby mi je ktos zywym ogniem podpalał,trwa to od kilku do kilkunastu minut i mija ale jest bardzo nieprzyjemne.Co to za cholerstwo i jak sobie z tym radzic? Moj lekarz bagatelizuje problem.
muminka83 lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4cdb565c9d26.jpg
Witamy się w 21tyg z poobiednim brzusiem - widzę już dużą różnice w wielkości brzuszka i w aktywności maleńkiejwczoraj tak szalała że aż nagralam filmik i 2 min bez przerwy boksowala
Falon, Est, krówka_muffka, d'nusia, Martita88, wiewiórka17, A.Kasia, Vincent, Kate84, Kaarolina, Hannia123, Izoleccc, Karka, RudyTygrysek, baassiia, Mietka 30:), Kasia24 lubią tę wiadomość
-
Hah dzięki dziewczyny , ale po porodzie ścinam włosy , miałam po ślubie ale stwierdziłam że do porodu wytrzymam bo chce oddać komuś ,komu się bardziej przydadzą , a z małym dzieckiem ciężko mi będzie z długimi włosami. Dzisiaj mój przyszły mąż ma wieczór kawalerski. Ja nie chciałam panieńskiego , myślałam że podjadę do przyszłej szwagierki ale ta opryszczka mi wyskoczyła, a ona ma 3 miesięczne dziecko , niby ta opryszczka jest malutka i nie boli, ale nie chce ryzykować.Idę sobie zrobić sałatkę i puszcze jakiś film. Jeszcze mój T mówi : posiedzisz sobie na marcowych mamusiach ;d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 19:37
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Dziewczyny piękne wyglądacie z tymi brzuszkami
Ja zapomniałam się pochwalić, że wczoraj jak byłam na wizycie i lekarz kazał się położyć do USG to moje dziecko w końcu odezwało się bardzo MOCNOAż lekarz się uśmiał, bo poczuł. Albo się cieszyło , że mama go zobaczy, albo złościło , że lekarz będzie Go podglądał
Kate84, M+M+?, Karka, Lilou1984 lubią tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
nick nieaktualny