Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marcysia-my również jutro idziemy o 11 na wizytę zobaczyć
Nataliano - nie ma co czekać,smaruj się żeby skóra była ładnie nawilżona to i rozstępy odpuszczą
Est - ja mam suwak ustawiony od owulacji (miałam potwierdzoną monitem)
Martka - progesteron ok
-
margaret26 wrote:Marcysia-my również jutro idziemy o 11 na wizytę zobaczyć
Nataliano - nie ma co czekać,smaruj się żeby skóra była ładnie nawilżona to i rozstępy odpuszczą
Est - ja mam suwak ustawiony od owulacji (miałam potwierdzoną monitem)
Martka - progesteron ok
super trzymam kciuki!!! ja dopiero idę w środę zobaczyć juz niemogę sie doczekaćmargaret26 lubi tę wiadomość
-
nataliano wrote:Nie mialam jeszcze miesiac temu,a duzo nie jem nie wiem czemu mi sie zrobily na lewej stronie no tak z 8centek masakra,ale coz przezyje i kupie sobie bio oil lub palmers ;*
-
Hejka
Ja mam suwaczek ustawiony od om
A co do rozstepow to wydaje mi sie ze to jest sprawa indywidualna i smarowanie tu nic nie pomorze.... ja w poprzednich ciazach zawsze sie smarowalam i na boczkach troche mi ich wyskoczylo, kolezanka cala ciaze sie nie smarowala i nie ma ani jednego rozstepa...Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Nie zbyt często się udzielam na forum ale musiałam wejść i Wam napisać. Kombinuję od dłuższego czasu jak mieć normalny zasiłek macierzyński /Komorowski podpisał ustawę o zmianach w zasiłku macierzyńskim na mocy której ja traciłam prawo do zasiłku / i weszłam na stronę pomagamymamom.pl i teraz już jestem spokojna, bo okazało się że jednak nie zostanę na lodzie Polecam tą stronkę bo świetnie doradzają i nic nie zapłaciłamIzoleccc lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Hej dziewczyny
Nie zbyt często się udzielam na forum ale musiałam wejść i Wam napisać. Kombinuję od dłuższego czasu jak mieć normalny zasiłek macierzyński /Komorowski podpisał ustawę o zmianach w zasiłku macierzyńskim na mocy której ja traciłam prawo do zasiłku / i weszłam na stronę pomagamymamom.pl i teraz już jestem spokojna, bo okazało się że jednak nie zostanę na lodzie Polecam tą stronkę bo świetnie doradzają i nic nie zapłaciłam -
nick nieaktualnyChorwacja piatek plamienie. Szpital. Seeduszko bije. Zrobil sie krwiak 8na 3 mm. W nocy krwawienie. Ale serduszko jest. Duphaston 3 razy. Na drugi dzien plamienie ciagle jest. Dzien wczwsniej wypadla ze mnie dziwna tkanka. Jakby skóra. Grubsza taka. Wczoraj pani doktor w innym sZpitalu serduszka nie widziala.mowi ze ma stare usg ale dziecko ma 3 mm i ja tez nie widzialam tetnienia... Piersi jiz noe bola. Kawa znowu smakuje. Delikatnoe plamie. I boli jak cholera psychika... Jal wroce do polski chyba czeka mnie czyszczenie...
-
saxatilia wrote:Chorwacja piatek plamienie. Szpital. Seeduszko bije. Zrobil sie krwiak 8na 3 mm. W nocy krwawienie. Ale serduszko jest. Duphaston 3 razy. Na drugi dzien plamienie ciagle jest. Dzien wczwsniej wypadla ze mnie dziwna tkanka. Jakby skóra. Grubsza taka. Wczoraj pani doktor w innym sZpitalu serduszka nie widziala.mowi ze ma stare usg ale dziecko ma 3 mm i ja tez nie widzialam tetnienia... Piersi jiz noe bola. Kawa znowu smakuje. Delikatnoe plamie. I boli jak cholera psychika... Jal wroce do polski chyba czeka mnie czyszczenie...
Przykro. Wspomnienia wrocily. Przytulam mocno. Trzymaj sie cieplo kochana:-*She86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPisze z telefonu wiec wubaczcie literówki.
Od poczatku mialam zle mysli. To za male to nie widac. Nakgotsze jest to ze tyle osob wie ze w ciazy jestem. A jak tu teraz mowic ze juz nie
I zastanawiam sie czy faktycznie poronilam czy moze nie... Ale plamie poersi juz nie sa napiete...nic nie czuje. I brak tego serca. Niemozliwe jest aby u 3 mm zarodka nie bylo widac tetnienia skoro na 1,5 mm bylo widac prawda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 13:32
-
Saxatilla, a może rzeczywiście to usg stare... Tylko ta tkanka wypadająca nieco niepokojąca, ale przecież wiadomo, że to nie pęcherzyk skoro zarodek był na usg, no i pęcherzyk wygląda inaczej niż skóra/wyściółka macicy. Daj sobie jeszce chwilę. Kiedy wracacie?
-
nick nieaktualny
-
Est wrote:Dziewczyny a Wy macie suwaczki ustawione od owulacji czy ostatniej miesiączki ?
Od owulkiGabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
saxatilia wrote:Chorwacja piatek plamienie. Szpital. Seeduszko bije. Zrobil sie krwiak 8na 3 mm. W nocy krwawienie. Ale serduszko jest. Duphaston 3 razy. Na drugi dzien plamienie ciagle jest. Dzien wczwsniej wypadla ze mnie dziwna tkanka. Jakby skóra. Grubsza taka. Wczoraj pani doktor w innym sZpitalu serduszka nie widziala.mowi ze ma stare usg ale dziecko ma 3 mm i ja tez nie widzialam tetnienia... Piersi jiz noe bola. Kawa znowu smakuje. Delikatnoe plamie. I boli jak cholera psychika... Jal wroce do polski chyba czeka mnie czyszczenie...
Kochana przykro mi ale ja też myślę że pecherzyk nie wygląda jak skóra tylko bardziej jak kawałek wątrobki. Wiec może to jednak nie Twój dzidziuś. Pójdź na usg tam gdzie widzieli serduszkoGabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
nick nieaktualny