X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To byl kawalek grubej skory. Z zewnatrz gladki w srodku chropowaty. Rozowy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi. Trzymaj sie. Nie trać jeszcze nadzieji. Ściskam mocno :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam raczej nadzieii. Pozostaje tylko mysl ze tak mialo byc.moze byloby chore albo bym poronila pozniej. Nastepnym razem nie bede nikomu mowila....

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    saxatilia wrote:
    Chorwacja piatek plamienie. Szpital. Seeduszko bije. Zrobil sie krwiak 8na 3 mm. W nocy krwawienie. Ale serduszko jest. Duphaston 3 razy. Na drugi dzien plamienie ciagle jest. Dzien wczwsniej wypadla ze mnie dziwna tkanka. Jakby skóra. Grubsza taka. Wczoraj pani doktor w innym sZpitalu serduszka nie widziala.mowi ze ma stare usg ale dziecko ma 3 mm i ja tez nie widzialam tetnienia... Piersi jiz noe bola. Kawa znowu smakuje. Delikatnoe plamie. I boli jak cholera psychika... Jal wroce do polski chyba czeka mnie czyszczenie...

Kurcze, może to jednak ten krwiak z kawałkiem tkanki. Bierz ten duphaston i odpoczywaj, cycki raz bolą raz nie, nie patrz na to. Ze smakami tak samo, 3 tyg mnie od słodkiego i kawy odrzucało a dziś walnęłam sobie w maku Ice Latte z bitą śmietaną i smakowała jak nigdy. Trzymam kciuki, no i daj znać jak tylko uda Ci się przebadać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biore leki. Ale ciagle krew leci. Malutko ale ciągle. Przebadam sie chyba dopiero w polace.
    W srode dziexko mialo 1,5 mm a w sobote 3 mm bez serca to i tak chyba za malo ptawda?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    saxatilia wrote:
    Biore leki. Ale ciagle krew leci. Malutko ale ciągle. Przebadam sie chyba dopiero w polace.
    W srode dziexko mialo 1,5 mm a w sobote 3 mm bez serca to i tak chyba za malo ptawda?

Ciężko powiedzieć, zależy jaki jest faktyczny wiek ciąży. Twój suwaczek jest na podstawie pierwszego dnia cyklu czy dokładnego dnia owulacji? Jeśli ciąża jest troszkę młodsza niż wskazuje Twój suwaczek to te 3mm są w normie. Jeśli krwiak się oczyszcza to będzie plamienie póki wszystko nie wyleci. Nie chcę Ci robić nadziei ale może jeszcze nie wszystko stracone. A na jakimś starym rzęchu mogło nie być nic widać.

• Gośśś Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sexatilia moze nie jest jeszcze wszystko stracone... postaraj sie dostac do jakiegos lekarza z dobrym sprzetem na pewno masz tak gdzies szpital...

Aniołek 6tydz [*]
    Zuzia 20tydz [*]
    Amelka 25tydz [*]
    atdce6ydwl481p7x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od ostatniego dnia miesiączki. Ja mam dluzsze cykle.
    Kochane jesteście. Moze w polsce po prostu czeka mnie niespodzianka. Pojuttze bede w dubrowniku moze tam sie uda.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha i ten stary rzech to ja uwqzam ze calkiem nowy byl :-)
    Zarodek taka kropla byla widoczna ale nic nie tętniła

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    saxatilia wrote:
    Aha i ten stary rzech to ja uwqzam ze calkiem nowy byl :-)
    Zarodek taka kropla byla widoczna ale nic nie tętniła

No wiesz, są usg i ferrari wśród usg ;) Kiedyś byłam w pewnej przychodni w 20tc to się zastanawiałam gdzie babka dziecko na ekranie widzi bo ja nic nie widziałam. A w luxmedzie w tym samym czasie mogłam paluszki policzyć ;)

Tylko się tam nie przegrzewaj w te upały, trzymam kciuki żeby było ok.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra. Jade do szpitala. Watpie w powodzenie. Za godzine napisze

• Gośśś Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymam kciuki zeby bylo wszystko ok :)

Aniołek 6tydz [*]
    Zuzia 20tydz [*]
    Amelka 25tydz [*]
    atdce6ydwl481p7x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic tu nie ma. Szpital 200 km stad... I tak jutro tam jedziemy

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde nawet nie moge stad zadzwonic do polski do jakiegos lekarza i zapytac czy jest szansa. Ciagle mnie rozlacza!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej nic Ci lekarz nie powie przez telefon :/ Daj sobie na wstrzymanie i poczekaj do jutra. Wiem, że łatwo nie jest ale teraz to potrzeba Ci spokoju, nie denerwuj się i nie stresuj bo i tak nie masz na nic wpływu a możesz sobie niepotrzebnie zaszkodzić :/ Najlepiej dużo leż, żeby ten oczyszczający się krwiak nie pociągnął za sobą zarodka. Kurde, jak coś się ma dziać to nie może w Polsce w domu tylko na wyjeździe i to za granicą :/ No ale myślę o Was ciepło, pomodlę się wieczorem, żeby było dobrze :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zycze wam wszystkiego dobrego :-*
    Jutro bede miala 100% pewnosci.
    Dzis mam 90...

• Est Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sax trzymam kciuki!

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    saxatilia wrote:
    Od ostatniego dnia miesiączki. Ja mam dluzsze cykle.
    Kochane jesteście. Moze w polsce po prostu czeka mnie niespodzianka. Pojuttze bede w dubrowniku moze tam sie uda.
    Jak masz dłuższe cykle to nie masz sie czym martwic :) Ja mam cykl 37 dni a suwaczek mam od owulacji plus 14 dni, jak masz podobnej dlugosci to ciaza jest mlodsza o ok tydzien to wszystko bedzie ok:) Trzymam kciuki :)

• alinalii Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    saxatilia wrote:
    Zycze wam wszystkiego dobrego :-*
    Jutro bede miala 100% pewnosci.
    Dzis mam 90...

kochana tak mocno trzymam kciuki!

czekałam na Ciebie kochanie:*
    6fb868068e9dcc93637a332477a98c4e.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

www.suwaczki.com
  • Est Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sax daj znac jak będziesz cos wiedziała!

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

‹‹ 96 97 98 99 100 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ