Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
ona. wrote:Saxatilia trzymam kciuki, żeby wszystko było ok. Daj znać jak cos będziesz wiedziała.
A ja mam jutro pierwszą wizyte i tak sie strasznie stresuję, że szok..
Trzymajcie kciuki, żeby ze Szkrabem było wszystko ok.
trzymam kciuki za -
saxatilia bardzo Ci współczuje i tak jak dziewczyny, mam nadzieję, że nie wszytko stracone. Kurcze, też pechowo, że akurat na wyjeździe jesteś i nie możesz w 100% rozwiać wątpliwości.
Ja wróciłam z kajaków dziś i jestem jakoś mega słaba Chyba od tych upałów. Poza tym moje piersi są coraz bardziej napuchnięte Teraz mam tydzień cały urlopu jeszcze, więc to mnie pociesza jedynie
-
nick nieaktualnysaxatilia też trzymam mocno kciuki. Wiem, jakie to ciężkie taka niepewność. Tulę mocno
Ja mam jutro wizytę na 9. Mam nadzieję, że dostanę zaświadczenie o ciąży bo muszę zacząć rozwiązywać kwestię mojej pracy. Choć dziś pojawiła się iskierka nadziei, że można mieć ciastko i zjeść ciastko. Ale zobaczymy jutro -
Saxa mam nadzieje ze bedzie dobrze :*
Ona i Izoleccc trzymamy kciuki za owocne wizytyGabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
nick nieaktualny
-
Sax ! Mocno! Mocno trzymam kciuki, żeby wszystko się skończyło dobrze. Trzymaj się.
Witam nowe przyszłe mamuśki Fajne, że jest nas coraz więcej
Nie mogę się doczekać kolejnego USG, ale dopiero 30-go. To już będzie nasze 3 badanie, mam się pojawić z wynikami. Mam nadzieję, że będzie ok, choć wiadomo, że różne myśli krążą, ale staram się myśleć pozytywnie
Wczoraj byliśmy na imprezie roczkowej mojej chrześnicy. Słodka mała, z mężem zakochani Wszyscy tylko nam szeptali, żebyśmy się "zapatrzyli" ihihihihi, nie wszyscy wiedzą, ale spora część rodziny, dobrze, że są dyskretni. Choć ja jestem zdania, że są sprawy na które nie mamy wpływu i warto się cieszyć z tego stanu ( choć staram się zrozumieć te z Was, które są bardzo ostrożne z wiadomych, smutnych względów )
Piersi mniej bolą, kac ciążowy powoli schodzi, jest dobrze! dziś bardzo błogi dzień.
Miłego i spokojnego wieczoru Wam życzę no i dawać znać po wizytach!!! :*
Jest cudnie!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej byłam Mamusią Wrzesień 2014 i teraz będę Mamusią Macowo-Kwietniową 2016 bo wizyta u gina przede mna mozna się dołączyć ?
A.Kasia, Est, anie93lica, xpatiiix3, Izoleccc lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Saxa trzymam za was mocno kciuki:-*
My w czwartek idziemy na badania i jak bedzie wszystko ok i doktorek da nam zielone swiatlo to po wizycie jedziemy na weekend nad jeZiorko... Ale mega sie stresuje... Moj sie smieje ze powinnam miec poranne mdlosci a ja mam wieczorno nocne... Tak wiec dobranoc. Zmykam spac zanim sie rozkreca... -
saxatilia wrote:Wracamy do polski
Bol stal sie nie do zniesienia. Krwawie.
Dziękuję za wsparcie.
Odezwe sie jeszcZE i bede tesknic do tego watku
Kochana trzymaj się, wiem że trudno ale ja nadal trzymam za Ciebie kciuki :-* bądź dzielna!
Dziewczyny trzymam kciuki za jutrzejsze usg, dajcie koniecznie znać po wizytach.
Ja zgodnie z zaleceniami od środy bardzo się oszczędzam,krwawienie się nie powtórzylo, za to straszne osłabienie i mdłości coraz większe!
Mimo wszystko kupiliśmy dziś druga rzecz, pajacyki znów na wyprzedaży w Tesco
Witam nowe Mamusie
Dziewczyny czy u Was też tak kiepsko z apetytem? Nic mi nie smakuje, bardzo mało jem i pije wymyślam co by tu jeść i nic nie podchodzi.... A wiem że to nie służy fasolce... Kiedy ten apetyt wróci? -
nick nieaktualny
-
Kate witaj w klubie... Ja się już nawet nie zmuszam to jest trochę lepiej. Teraz dziecko jest tak małe ze to chyba nie ma wpływu co jemyGabryś 11tc [*] 6.08.2015
Aniołek 9 tc [*] 19.04.2015
Tęsknię za Wami moje Skarby :***
22.7.16 IUI
Mąż-Polimorfizm IGF-2 Apal homozygota
4% prawidłowych plemników -
nick nieaktualnyA ja wlasnie jem za dwoch,taki mam apetyt,musze zaczac jezdzic na rowerze,ale za goraco,mam nadzieje ze jutro sie rusze bo w sobote chrzciny ja rowniez 3mam kciuki za nast wizyty dajcie dziewczyny znac jak tam saxa 3mam.kciuki,oby wszystko bylo dobrze kochana