❤️ Marcowe Mamusie 2022 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Wojcinka wrote:6.02 ale u innej gin bo ta do której chodzilam cała ciążę nagle przestała pracowaći no i zapadła się pod ziemię 🤦♀️
Ale żeby nie było nie byłam do niej jakoś przywiązana a ta do której tefaz się umówiłam na wizytę robiła mi prenatalne I i II trym więc pwoeodzmy że ja znam, a co ważniejsze wiem że ma kwalifikacje więc może być nie jestem wymagająca pacjentka, ciąża przebiega (tfu tfu) dobrze więc ważne żeby ktoś mnie doglądał co 2 tyg i nic mi więcej do szczęścia nie jest potrzebne 😉
A co tam u Ciebie? Który to już tc? Nie wiem czy masz suwaczek bo widzę tylko w stopce jakiś link ale mi się nie wyświetla
Łeee to z jednej strony szkoda, że tamtej nie ma, ale jak mówisz, że ta ma certyfikaty i też jest spoko to w sumie przy bezproblemowej ciąży wystarczy 🙂 To jeszcze raptem kilka wizyt. Daj koniecznie znać po wizycie. I jednocześnie trzymam kciuki, żeby Mała tam ładnie przybierała ❤️
Co Ty? Nie widać suwaka? Ooo, patrz, bo ja widzę. Może coś nie tak. Muszę na niego looknąć. U Nas dzisiaj 35+2, dwa dni temu Mały ważył UWAGA imponujące 2950g 😄 Nie wiem gdzie on się stołuje 😄 CC zaplanowane na 20.02 lub 21.02. Kolejną wizytę mam 12.02 to gin podejmie ostateczną decyzję 😁początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Lubisia wrote:Caro, moja córka w 35t4d została zmierzona na 3kg😱 jestem ciągle na diecie, cukrzyca pod kontrolą, trochę mnie to zestresowalo🥶 moje starszaki zdecydowanie wolniej rosły 🙈
W sumie to jest to 90 centyl 😄 A ja cukrzycy nie mam. Może będą dorodne Maluchy 😄 Chociaż ja mam CC jakoś w 37+6, więc nie zdąży tak dużo przybrać jakby może przybrał do faktycznego terminu hehe. Ale fakt jest taki, że jest o 500g cięższy niż Córka na tym samym etapie 🤭początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Łeee to z jednej strony szkoda, że tamtej nie ma, ale jak mówisz, że ta ma certyfikaty i też jest spoko to w sumie przy bezproblemowej ciąży wystarczy 🙂 To jeszcze raptem kilka wizyt. Daj koniecznie znać po wizycie. I jednocześnie trzymam kciuki, żeby Mała tam ładnie przybierała ❤️
Co Ty? Nie widać suwaka? Ooo, patrz, bo ja widzę. Może coś nie tak. Muszę na niego looknąć. U Nas dzisiaj 35+2, dwa dni temu Mały ważył UWAGA imponujące 2950g 😄 Nie wiem gdzie on się stołuje 😄 CC zaplanowane na 20.02 lub 21.02. Kolejną wizytę mam 12.02 to gin podejmie ostateczną decyzję 😁 -
Lubisia wrote:Caro, moja córka w 35t4d została zmierzona na 3kg😱 jestem ciągle na diecie, cukrzyca pod kontrolą, trochę mnie to zestresowalo🥶 moje starszaki zdecydowanie wolniej rosły 🙈
-
Mi też waga stoi w miejscu od kilku tyg. Jestem w sumie 10,5kg na plusie ale urósł mi tylko brzuszek, reszta ciała bez zmian.
Wow niesamowite że już lada moment pojawią się tu pierwsze porody! Ja mam jednak nadzieję że Maya nie będzie się spieszyła z przyjściem na świat i doczeka ładnie do terminu porodu 😁 jak na razie nic nie wróży wcześniejszego rozwiązania (tfu tfu) i oby tak zostało
-
Caro już widzę twój suwaczek, coś wczoraj pewnie w mojej storny było nie halo
-
Maggy_88 wrote:Zazdroszczę Wam...U mnie 16 kg na plusie i nadal do góry, chociaż jem zdrowo i normalnie. Chyba muszę powtórzyć badanie TSH,bo może te leki na tarczycę przestały działać ...
f_a_l_k lubi tę wiadomość
-
Zastanawiam się jeszcze nad prywatnym usg ciąży 3D lub tym zwykłym , bo chodzę na NFZ i już do końca nie będę miała robionego napewno bo 3 postawowe te mam już . A chciałabym zobaczyć jeszcze dzidziusia wagę ułożenie dla pewności . Myślicie ze 3D w 34-35 tyg uda się zobaczyć jeszcze czy za duze już dziecko ?
-
3❤️Ciąża wrote:I jeszcze jedno pytanko czy któraś ma takie drętwienie rak 33+5 jestem . Coś strasznego nie miałam tak w poprzednich ciążach jak teraz na sam koniec dopadło mnie w tej .. i zgaga której tez nie miałam 🤦🏼♀️🤷🏻♀️
Ręce mi drętwieją jak za długo leżę na którymś boku.„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
To zgagę już łapie ze po sokach mam, a teraz najbardziej mi się chce oprócz wody co idzie butelkami. A to drętwienie tonstrazne jest bo za dnia czuje ze te ręce palce nie do końca wróciły na swoj stan nawet .. możliwe ze to z leżenia czy spania na jednym boku.. dzięki za odp 😉